Перейти до змісту

Автомобильний компутер.

Techniker

Рекомендовані повідомлення

Хотілось би взнати чи хтось на борді займається ремонтом, чіпуванням, перешивкою, чіп-тюнінгом автомобільних компів російських чи імпортних. Часто питають просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть сервис на Дубенской (БОШ-Сервис), хозяина называют "соткой". Столько, сколько он знает про это, в Луцке незнает никто. ЗЫ И ещё у него есть стенд для движков. (в Украине вроде таких ваще нет ни у кого).

ЗЫ Мой товарищ ездит на его движке и на его мозгах (вроде на основе весны)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо просто чипанути - то на Потебні є майстерня, там я собі чпував, а якщо ремонтувати... то здається краще нового купити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сотку знаю. І чого звати так знаю. І скільки він знає тоже в курсі. Бажано ще когось. Новий комп на Таз 2111 коштує від 3600 грн. А в Михайлівни мо і більше. Ну як незнайду будуть купляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть сервис на Дубенской (БОШ-Сервис), хозяина называют "соткой". Столько, сколько он знает про это, в Луцке незнает никто. ЗЫ И ещё у него есть стенд для движков. (в Украине вроде таких ваще нет ни у кого).

ЗЫ Мой товарищ ездит на его движке и на его мозгах (вроде на основе весны)

Можна уточнити де Сервіс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед остановкой что около переезда, направо (Направление на Дубно). Потом направо и 3-й дом слева, а там и так понятно будет. Хозяина звать Андрей Евгеньевич (он и есть "сотка").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо просто чипанути - то на Потебні є майстерня, там я собі чпував, а якщо ремонтувати... то здається краще нового купити.

Цікавлять якісь контакти чи адреса чи хоча б назва контори по чіпуванню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось на схемці я показав адресу гаража де я робив чіпування. Звати майстра Андрій.

piia_p_ia_p_p_pGpGia__500.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подякував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якось мені теж його порадили.

поїхав я туди з своїм моновприском.

ледве достукався щоб він хоть соїзволив спитати що треба.

в результаті розмови зрозумів що він звичайний діагност на рівні знань з гугла та з амбіціями тіпа тюніговщика, проте деяких елементарних речей по темі навіть не зрозумів.

короче такий собі Дядя Вася, в поміч тим хто реально не знає з якої сторони за паяльнік треба хвататися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якось мені теж його порадили.

поїхав я туди з своїм моновприском.

ледве достукався щоб він хоть соїзволив спитати що треба.

в результаті розмови зрозумів що він звичайний діагност на рівні знань з гугла та з амбіціями тіпа тюніговщика, проте деяких елементарних речей по темі навіть не зрозумів.

короче такий собі Дядя Вася, в поміч тим хто реально не знає з якої сторони за паяльнік треба хвататися.

+100500.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну якби мені він щось не так зробв то я б про нього не казав.... але вам вирішувати. Я в нього два раз чипувався, другий раз на новішу версію ПО перешився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де можна перевірити правильні показники різних датчиків на В3 пасаті? Наприклад датчик температури ОР який йде на мозхи, повітряний датчик, лямбда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...