Перейти до змісту

Автомобильний компутер.

Techniker

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хотілось би взнати чи хтось на борді займається ремонтом, чіпуванням, перешивкою, чіп-тюнінгом автомобільних компів російських чи імпортних. Часто питають просто.

Опубліковано

Есть сервис на Дубенской (БОШ-Сервис), хозяина называют "соткой". Столько, сколько он знает про это, в Луцке незнает никто. ЗЫ И ещё у него есть стенд для движков. (в Украине вроде таких ваще нет ни у кого).

ЗЫ Мой товарищ ездит на его движке и на его мозгах (вроде на основе весны)

Опубліковано

якщо просто чипанути - то на Потебні є майстерня, там я собі чпував, а якщо ремонтувати... то здається краще нового купити.

Опубліковано

Сотку знаю. І чого звати так знаю. І скільки він знає тоже в курсі. Бажано ще когось. Новий комп на Таз 2111 коштує від 3600 грн. А в Михайлівни мо і більше. Ну як незнайду будуть купляти.

Опубліковано

Есть сервис на Дубенской (БОШ-Сервис), хозяина называют "соткой". Столько, сколько он знает про это, в Луцке незнает никто. ЗЫ И ещё у него есть стенд для движков. (в Украине вроде таких ваще нет ни у кого).

ЗЫ Мой товарищ ездит на его движке и на его мозгах (вроде на основе весны)

Можна уточнити де Сервіс?

Опубліковано

Перед остановкой что около переезда, направо (Направление на Дубно). Потом направо и 3-й дом слева, а там и так понятно будет. Хозяина звать Андрей Евгеньевич (он и есть "сотка").

Опубліковано

якщо просто чипанути - то на Потебні є майстерня, там я собі чпував, а якщо ремонтувати... то здається краще нового купити.

Цікавлять якісь контакти чи адреса чи хоча б назва контори по чіпуванню.

Опубліковано

якось мені теж його порадили.

поїхав я туди з своїм моновприском.

ледве достукався щоб він хоть соїзволив спитати що треба.

в результаті розмови зрозумів що він звичайний діагност на рівні знань з гугла та з амбіціями тіпа тюніговщика, проте деяких елементарних речей по темі навіть не зрозумів.

короче такий собі Дядя Вася, в поміч тим хто реально не знає з якої сторони за паяльнік треба хвататися.

Опубліковано

якось мені теж його порадили.

поїхав я туди з своїм моновприском.

ледве достукався щоб він хоть соїзволив спитати що треба.

в результаті розмови зрозумів що він звичайний діагност на рівні знань з гугла та з амбіціями тіпа тюніговщика, проте деяких елементарних речей по темі навіть не зрозумів.

короче такий собі Дядя Вася, в поміч тим хто реально не знає з якої сторони за паяльнік треба хвататися.

+100500.

Опубліковано

ну якби мені він щось не так зробв то я б про нього не казав.... але вам вирішувати. Я в нього два раз чипувався, другий раз на новішу версію ПО перешився.

Опубліковано

А де можна перевірити правильні показники різних датчиків на В3 пасаті? Наприклад датчик температури ОР який йде на мозхи, повітряний датчик, лямбда?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...