Перейти до змісту

А чи це не дим?

PretorKN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще одна версія - то на вищих чинах шапка горить. Норкова. )))

Версія дуже близька але не точна. Зараз вже стало достеменно відомо чому вчора вранці по місту гасав цілий кортеж чорних бусів, йшла активна підготовка до приїзду Покращувача, вони з прохожих зривали хутряні шапки та складали в бусах і ввечері це все палили. Шапки зривали тому щоб Покращувач під час візиту в Луцьк не спокусився, по-інформації з джерел секретаріату покращувача така імовірність ще існує, реабілітаційний період ніби пройшов але він ще може зірватись.

І на головні убори він досі болісно реагує. Тому то й біля вхідних дверей його кабінету ще висить табличка що вхід в головному уборі суворо заборонений. Немало намучився секретаріат під час візиту арабського шейха, який відмовився знімати свій головний убор, управлінню охорони довелось обмотувати голову шейха скотчем.

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не похоже на «эффект плацебо», вчера, 20.00, район жд вокзала, запах гари, сегодня наткнулся на эту тему.

Дыыыым сигареееет с ментолооооом, Пьяный угар качаеееет, :D:g05::0123:

Опубліковано

Щось мутять! В мене на Волі вже 2 дні запахон горілим! Думаю що нас травлять - щось палять шкідливе для здоровя і про це не розголошують , що не викликати паніку у людей

Опубліковано

Живу на Волі.

Два дні ніяких горілих запахів не чув. Вчора ввечері навіть спеціально на вулицю виходив.

Ніпанятна :closedeyes:

До речі, Ви не рахуєте дивним те, що тумано-дим є тільки вночі і пізно ввечері, якби дійсно щось горіло то дим був би 24 години)

Опубліковано
Ницше умер, Шопен умер, Эйнштейн умер... и мне чего-то не здоровится..

Со Сталиным трудно спорить, ты ему цитату, а он уже мёртвый. :unsure:

:)

Опубліковано

Щось мутять! В мене на Волі вже 2 дні запахон горілим! Думаю що нас травлять - щось палять шкідливе для здоровя і про це не розголошують , що не викликати паніку у людей

Точно. :huh:

В мене, на Волі, коли сніг тане - тече рижа вода.post-8000-0-28739900-1291903939_thumb.jp

А взагалі: це просто ремонтні роботи проводяться. :D

post-8000-0-56533000-1291904002_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...