Перейти до змісту

Дота...

Nazarsis

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт, планується створення кіберспортивної ліги з дисципліни dota, по західній Україні.

Якщо у вас є команда і ви бажаєте підтримати ідею, пишіть в тему, Назву команди.

Капітан.

Склад.

І контакти за якими можна зв'язатися(скайп, ася,т.д).

Опубліковано

Шкода, що ніхто з вас не розуміє нічого... і навіть не може висловити своєї думки... А ідея дійсно хороша... Підтримую... Вишлю в приват... ЛМ підтягуйтесь... Навіть команди від форума не буде.. аххаха

Опубліковано

Шкода, що ніхто з вас не розуміє нічого... і навіть не може висловити своєї думки... А ідея дійсно хороша... Підтримую... Вишлю в приват... ЛМ підтягуйтесь... Навіть команди від форума не буде.. аххаха

Ну, дякую за відповідь, якщо є бажання підримати ідею пиши в приват, або в контакті є група http://vkontakte.ru/club20808835 можна туди написати, найближчим часом буде створений сайт...

Опубліковано

як шкода що ми, такі близькорукі, обмежені тупими речами люди...ніхто з нас не розуміє що дота це життя, що дота це сенс існуваня!!!!навіщо нам ті сім'ї, цікаві розмови, книги - якщо є мега ігра!уууууууу :friday:

Опубліковано

як шкода що ми, такі близькорукі, обмежені тупими речами люди...ніхто з нас не розуміє що дота це життя, що дота це сенс існуваня!!!!навіщо нам ті сім'ї, цікаві розмови, книги - якщо є мега ігра!уууууууу :friday:

Хммм, тут десь написано що "дота це життя, що дота це сенс існуваня!!!!" ???

Опубліковано

Дота нинче вчорашній день.

Бішість фанатів давно спригнуло на LoL і HoN.

Не згідний з тобою, доту грають в декілька разів більше ніж LoL і HoN разом взяті, тим більше як HON стала платною, а що до LOL то на мою думку там сильний дизбаланс, фанати чекають виходу Dota2 Від VALVE.

Опубліковано

Я і близько так не казав, але фраза мені сподобалась))) дота - це сенс існування...

На рахунок тогощо популярніше, то це звичайно дота, на жодних вилокомасштабних турнірах немає ні hon ні lol... А та ж запропонована ліга багато часу не займе, і час принесе, не може сказати, що користь, але радість та цікаві моменти це точно...

Підтримайте...

Опубліковано

Гранд фінал вцг це не високомаштабний турнір ?) А там ЛоЛ був і номінується на слідуючий рік.

Да і сам 1й сезон ЛоЛа з призом в 100 000$ як на мене теж доволі непогана серія турнірів намічається.

Dota2 ?

Мб. Але вона тільки в майбутньому, а ми ж говорим про сьогодення.

Да і в Dota2 в принципі заявлені куча "нових фіч" які вже давно реалізовані в ХоН і ЛоЛ і виїхать проект може лише за рахунок брендів Валв і ДОТА.

Опубліковано

Гранд фінал вцг це не високомаштабний турнір ?) А там ЛоЛ був і номінується на слідуючий рік.

Да і сам 1й сезон ЛоЛа з призом в 100 000$ як на мене теж доволі непогана серія турнірів намічається.

Dota2 ?

Мб. Але вона тільки в майбутньому, а ми ж говорим про сьогодення.

Да і в Dota2 в принципі заявлені куча "нових фіч" які вже давно реалізовані в ХоН і ЛоЛ і виїхать проект може лише за рахунок брендів Валв і ДОТА.

Ну тоді щасти грайте HON і LOL, тут не йде обговорення не на тему, що краще LOL чи HON чи Дота...Я вже давно визначився.

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...