Перейти до змісту

Автомийки

NSL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто їздить на мийку на набережній? Та що біля фелічіти. Буду дуже вдячний якщо хтось сфоткає ціни. А то я в суботу замовив мийку "дощ" - потім оголосили ціну 65грн. Я звичайно був приємно здивований. Вдома переглядав чек - пише вартість 130грн і знижка 50%. Цікавлять актуальні ціни, бо раніше ця мийка коштувала 80грн

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
24 минуты назад, Такер сказал:

А як це-дощ?

З машини ззовні змивають бруд, а в основному вся увага на салон. Ну і не витирають після мийки

Опубліковано
1 час назад, Такер сказал:

А як це-дощ?

Приїжджаєш в дощ, тобі дають мочалку, і на вулиці під дощем миєш своє авто :D.

Опубліковано
23 часа назад, Amor сказал:

Хто їздить на мийку на набережній? Та що біля фелічіти. Буду дуже вдячний якщо хтось сфоткає ціни. А то я в суботу замовив мийку "дощ" - потім оголосили ціну 65грн. Я звичайно був приємно здивований. Вдома переглядав чек - пише вартість 130грн і знижка 50%. Цікавлять актуальні ціни, бо раніше ця мийка коштувала 80грн

Мова йде про мийку автостар, чи ту де фелічіта вмонтована?

Опубліковано
18 часов назад, AnimaNoir сказал:

Мова йде про мийку автостар, чи ту де фелічіта вмонтована?

Вона називається вроді "Супер". Це та що з вмонтованою фелічітою

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Цікавлять автомийки де працюють по попередньому запису. Якщо можна напишіть телефон для запису і де знаходиться автомийка.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Колись в свій час регулярно мився на автомийці біля спиртзаводу, BlackGold чи якось так.

Сьогодні потрібно було передати передачу, то я і припаркувався на території перед мийкою буквально на 2-3 хвилини. Щоб віддати передачу більше часу не потрібно. Так адміністратор так відкрив рот на пів вулиці ніби я їм всю роботу заблокував. До слова було вільно 2 бокси і черги не було взагалі. От з таким бидлом в сфері обслуговування ми хочемо йти в Європу. <_<

Чи може я щось пропустив і правда перед магазинами, мийками, барами не можна паркуватися, якщо не збираєшся скористуватися їх послугами? До речі, на моє зауваження, що немає знаків які забороняють парковку - нічого внятного він не промурликав, нажаль.

Опубліковано
16 минут назад, Arden сказал:

Колись в свій час регулярно мився на автомийці біля спиртзаводу.

А вдома не дають помитися? :D

Вибач, не втримався...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хто знає, де зараз якісно і не за всі гроші можна помити і прибрати всередині авто? Тобто не самому, а на автомийці з персоналом :).

Опубліковано
13 минут назад, Юріч сказал:

Хто знає, де зараз якісно і не за всі гроші можна помити і прибрати всередині авто? Тобто не самому, а на автомийці з персоналом :).

Якісно всередині це на супер мийці, хоча там є теж такий нюанс "до кого потрапиш")

Деякі дівчата миють ну дуже кльово.

Але вимога не за всі гроші то троха не виконується.

Опубліковано

Хайвей непогано миють. Послуга "стандарт" -120 грн. (зовні, пилосос, панель, коврики).

Ціна для легковика.

Опубліковано
41 минуту назад, Arden сказал:

Якісно всередині це на супер мийці, хоча там є теж такий нюанс "до кого потрапиш")

Деякі дівчата миють ну дуже кльово.

Але вимога не за всі гроші то троха не виконується.

Де це? Ціна?

41 минуту назад, Slavco сказал:

Хайвей непогано миють. Послуга "стандарт" -120 грн. (зовні, пилосос, панель, коврики).

Ціна для легковика.

Де це?

Опубліковано
12 минут назад, Юріч сказал:

Де це? Ціна?

Набережна, відразу біля кільця.

Стандарт - 250 грн (плюс/мінус), є різні додаткові послуги за доплату.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 07.06.2018 at 09:50, Slavco сказано:

Ціна для легковика.

Актуальна ціна: стандарт -130, люкс -170

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...