Перейти до змісту

Про ліцензійний віндовс

Marshall

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чув про таку фірму, знаю що лише ціни на товари там космічні та відношення до клієнтів своєрідне. Стосовно перевірки ліцензій дуууже сумніваюсь що туди навідаються відповідні органи. Адже якщо там віндовс не ліцензійний то і решта програм також, наприклад офіс еска і т д.

Опубліковано

Бл@, если это не стеб, то ты редкостный идиот.

Ідіот я кажеш? А як жеш тоді назвати власників даної фірми які робочим платять копійки а самі гроші гребуть лопатами, понакупляли собі іномарок і хат двохповерхових понастровали? Хай штрафануть їх хоть якась справедливість буде.

Подивись на цю ситуацію по-іншому: "Кто успел - тот присел, остальные, все на карусел...", зараз взгалі більшість фірм (власників фірм,особливо торгових) живуть саме по-такому принципу (схемі)...І намагаються, свою "ідеологію", тобто навчити/втокмачити своїм працівникам "шо так воно і нада, або ти когось , або тебе, але краще перший варіант"...Просто вже стикався з такими роботодавцями, коли в нас в державі, ще все було не так "запущено"... ІМХО

Опубліковано

Ідіот я кажеш? А як жеш тоді назвати власників даної фірми які робочим платять копійки а самі гроші гребуть лопатами, понакупляли собі іномарок і хат двохповерхових понастровали? Хай штрафануть їх хоть якась справедливість буде.

на сайте М$ есть форма где можно мелкомягним фирму\шефа сдать

Опубліковано

на сайте М$ есть форма где можно мелкомягним фирму\шефа сдать

Дык, на сайте, пока рассмотрят, пока примут решение...Вот, идти в заведение, которое между укртелекомом и мемориалом, и сразу факты, комментарии, а заодно о двухэтажных виллах и т.п. (стёб канечна :rolleyes: )

Опубліковано

Maniko, а тут лише ти сам винен. Спорим?

От якби ти прийшов і попросив більшу ЗП, мотивуючи це тим, що я заслуговую більше. І невзначай додай, якщо почуєш відмову, чи спробу звільнити, що віндовси і все інше тут - не зовсім законне..

Опубліковано

А як ще добитися собі гідних умов праці. ??? Якщо зі слів того ж Маніко, його мають за ніщо.

Ну, дивлячись яке підприємство і ким ти там працюєш...Якщо адміном, і з парком в 25-35 компів, і ти один,і через тебе "проходить" обслуговування,і т.п. + 1С (взагалі супер тєма) то ставка в 1000-1400грн. - "в порядке вещей", хто знає той здогадався... І ніхто не жалувався...

Опубліковано

Тема про зарплату у нас в іншому місці, якщо комусь хочеться пожалітись на неналежну оплату своєї праці, доцільніше буде висловлюватись у ній. Але, щоб зекономити ваш час, можу сказати одразу, що майже у всіх випадках усе зводиться до простого висновку: кожен має рівно те, на що заслуговує. Мала зарплата? Міняй роботу, вимагай достойну оплату, краще працюй, щоб заслужити прихильність начальства, або щоб запросили на кращу роботу, міняй спеціалізацію, працюй на ще одній роботі, вали в іншу країну, може, там краще (де нас нема). Ниття на форумі точно не підвищує зарплату.

Опубліковано

скажу своими же словами: "ваша зарплата пропорциональна вашим знаниям и умениям".

Работодатель тут не причем, если вы действительно специалист, то поверьте работодатель найдется такой, что будет вам адекватно платить так как вам нужно и столько, сколько вы хотите (реально исходя из ситуации), а "плакать" мол я то заслуживаю на больше, а мне не платят, так меняйте работу раз вы такой специалист и ваша заработная плата вас не устраивает уже.

А говорить, вот мол начальство и так дальше, так задай себе вопрос, "а что я сделал(делаю) для того, чтобы ездить на мерседесе преиум класса", если не находится внятного ответа быстро, то может стоит или помолчать или сменить приоритеты в жизни.

Опубліковано

....Работодатель тут не причем.....

А говорить, вот мол начальство и так дальше, так задай себе вопрос, "а что я сделал(делаю) для того, чтобы ездить на мерседесе преиум класса", если не находится внятного ответа быстро, то может стоит или помолчать или сменить приоритеты в жизни.

Яке це має відношення до ліцензійної вінди? Тема не про зарплату.

Опубліковано

Maniko не прав?

Я працював на тому сраному підприємстві досить тривалий час, тоді воно ще називалося "Волинський РМК", тепер "Холодтехсервіс" (хазяїн той самий - пан Г.). Про іномарки і будинки чиста правда, абсолютно жлобське відношення до працівників, і туалет "во дворе" (бо вода в робочому корпусі рідше була, ніж її небуло, а небуло тому, що перекривали заради економії (так керував завгосп Ліщук)) а також ігнорування як законів держави, так і законів моралі то все факти.

Відношення до клієнта, як в останній раз, тобто здерти помаксимуму і хай собі йде і не приходить. Працівники, може як люди і непогані, але в них НІКОЛИ немає потрібного інструменту, матеріали "замовимо", запчастин таки теж немає. Тобто не фірма а офіс.

Який нафік ліцензійний софт (в штаті є програміст, хоч туповатий, але про існування ліцензій точно знає) там може бути? Там навіть опалення було по святах.

Грошей на софт пан не дасть, він краще на квартиру відкладе. А піратка ще постоїть , кому воно нада?

Вибачте за те, що не потемі, але знайомий показав тему, де про РМК , от і не втримався.

Опубліковано

Ну то якого фіга там працював, якщо все так погано?

Зараз у розвинутих країнах, люди працюють пересилюючи свої бажання та ін. А не там де їм захочеться. А ми точно не в такій країні живемо. І логіки чи здорового глузду у вашому пості 0%

Опубліковано

Як мені зараз із цим повезло... Я про ліцензію. :) Навіть Охвіс 2010 - і той чесний білий. Вже про Він 7 мова не йде... :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...