ЙОЖИК Опубліковано 5 Лютого, 2007 в 21:18 #1 Опубліковано 5 Лютого, 2007 в 21:18 Ось вирішив придбати собі такий девайс, але з конкретною моделлю ше не визначився! Планую вкластися ~ в 230$! Купується для дому! В даний момент вибираю з натупних моделей: Samsung SCX-4321 і Brother DCP-7010R! Хто шо може порадити?
Гість @6PU}{@H Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 00:00 #2 Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 00:00 Гониш я б на твому місці такого "лайна" в житті не брав, я коли купляв свій прінтер і скінер я теж думав таку штуку взяти але сказали зе повна лажа, там навіть така фігня якщо в тебе щось зламається (наприклад в прінтері) то і сканеру бзда і ксероксу теж (там іде 1 плата) краще переплати тиж 100 чє 200 грн. і будеш мати норм і сканер і норм прінтер ! вот в мене прінтер НР 1020 а Сканер НР 2400, так що купляй собі ХЮЛЕТІВ і все буде чьотко і фірмак відома і навійна............. тобі на 230 баксюків все буде норм і буде все в роздріб........., бо це те саме що ти буреш наприклад телевізор і зі встроєним ДВД і сам я думаю знаєш шо це за фігня летить ДВД і тєлік теж не робить.........
Plum Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 06:19 #3 Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 06:19 Купив на роботу Canon 3110. Дуже класна штука -- непоганий офісний принтер, досить швидкий і якісний сканер і дуже хороший копіювальний апарат. Якщо ще знайдеш такого у продажу і влізеш в суму -- вкрай рекомендую.
Chill Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 15:30 #4 Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 15:30 Недавно выбрали для девушки Xerox WorkCentre 3119. Аппарат бомба!Плюсы:- очень быстрая скорость печати (что принтер, что ксерокс - полноценный ксерокс, бомба! Для нее, студентки, просто незаменимая вещь!)- картридж с ресурсом 3000 (в то время, как у Самсунга, кажись, 500-1000, а более емкий нужно покупать отдельно)- возможность и автоматической, и ручной подачи бумаги- лоток для готовых отпечатков- цена в интернет-магазине чуть больше 900 грн.Минусы:- немного шумноват, как по мне- цвет бежевый, так что многих не устраивает по дизайну
ЙОЖИК Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 18:18 Автор #5 Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 18:18 А що великий Олл скаже про цю модель HP LaserJet М1005? ЗИ: пропонують за 1200 грн. Мо хто ше знає фірму, де його можна придбати?
Гість @6PU}{@H Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 18:40 #6 Опубліковано 6 Лютого, 2007 в 18:40 А що великий Олл скаже про цю модель HP LaserJet М1005? ЗИ: пропонують за 1200 грн. Мо хто ше знає фірму, де його можна придбати? Ну він нічьо так і фірма пристижна але дуже великий , ну якщо додому по краще бери принтер і сканер в "роздріб", а якщо на офіс то норм...... А якщо візьмеш таке саме як в мее і прінтер і сканер то відчуєш різницю бо він робить все швидше і якість там макс принтера "600 дпі" а в мене "1200" і сканер кращий ......а я думаю тобі не важко буде зроити через комп ксерокс а ніж через самий апарат .....
Chill Опубліковано 7 Лютого, 2007 в 23:09 #7 Опубліковано 7 Лютого, 2007 в 23:09 А якщо візьмеш таке саме як в мее і прінтер і сканер то відчуєш різницю бо він робить все швидше і якість там макс принтера "600 дпі" а в мене "1200" і сканер кращий ......а я думаю тобі не важко буде зроити через комп ксерокс а ніж через самий апарат ..... Позволь с тобой не согласиться. Насколько я знаю, Дима еще студент, и для него ксерокс очень важен. И если он купит МФУ, то с этим никакого геммороя - даже комп включать не нужно, чтобы отксерить нужные страницы из книг / конспектов одногрупников. Насчет 600 и 1200. Видел я и то, и то, разница в большинстве случаев незаметна невооруженным глазом. Но в одном ты точно прав - недостаток в том, что если полетит МФУ, то с большой долей вероятности накроется сразу и принтер, и сканер, и ксерокс
Гість @6PU}{@H Опубліковано 7 Лютого, 2007 в 23:19 #8 Опубліковано 7 Лютого, 2007 в 23:19 А якщо візьмеш таке саме як в мее і прінтер і сканер то відчуєш різницю бо він робить все швидше і якість там макс принтера "600 дпі" а в мене "1200" і сканер кращий ......а я думаю тобі не важко буде зроити через комп ксерокс а ніж через самий апарат ..... Позволь с тобой не согласиться. Насколько я знаю, Дима еще студент, и для него ксерокс очень важен. И если он купит МФУ, то с этим никакого геммороя - даже комп включать не нужно, чтобы отксерить нужные страницы из книг / конспектов одногрупников. Насчет 600 и 1200. Видел я и то, и то, разница в большинстве случаев незаметна невооруженным глазом. Но в одном ты точно прав - недостаток в том, что если полетит МФУ, то с большой долей вероятности накроется сразу и принтер, и сканер, и ксерокс а що важко врубить комп, щоб просканувать ???? я просто користувався цим (принтер, сканер, ксерокс) і знаю що це таке ! зараз маю норм прінтер і класний сканер і набагато довольніший ніж був раніше........ а та байда МФУ дуже часто у всіх ламається......так що як хоче я просто порадив.......
b0rg Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 05:49 #9 Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 05:49 доречі мав на роботі лазерник Brother - це танк або ж трактор серед принтерів. скільки він друкував, на якому папері - все ніпочому, дуже живучий! нічим він НР не уступає. а за ціну на той час середнячка НР-шного Brother я купив суперовий апарат з дуплексом, мережевий
Plum Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 07:20 #10 Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 07:20 а що важко врубить комп, щоб просканувать ????Іноді важко, іноді це забирає дорогоцінні хвилини, а досить часто скан-прінт "на швидку руку" просто не дає такої ж якості, як автоматичне копіювання, особливо це стосується того, що вже друкувалось лазерником растром (з напівтонами). Треба довго гратись з настройками, щоб добитись потрібної якості. На своєму Canon 3110 регулярно роблю копії пачок креслень. Сканувати/друкувати треба довго і нудно, а копії робляться швидко і без лишнього труда. я просто користувався цим (принтер, сканер, ксерокс) і знаю що це таке! Я думаю, що на фірмах, які займаються виготовленням МФУшок також не дурні сидять... зараз маю норм прінтер і класний сканер і набагато довольніший ніж був ранішеА в мене вдома струменева МФУшка HP PSC-2175 (принтер, сканер, копір, карт-ридер), а до неї був принтер Epson C70 і сканер Epson Perfection 1240U (далеко не найгірший вибір в свій час і за свої гроші). Зі впевненістю кажу, що все-в-одному набагато зручніше, ніж поокремо. До того ж займає менше місця на столі і всього один USB порт а та байда МФУ дуже часто у всіх ламається я постійно користуюсь двома МФУшками -- вдома і на роботі. Багато моїх знайомих користуються ними. Поки ні я, ні знайомі не жаліються. До того ж за час моєї роботи в магазині Каскад-Інтекс я не один десяток таких штук продав. І з поломками чи глюкаи люди звертаються не частіше, ніж зі звичайними принтерами. так що як хоче я просто порадив....... тут просили порадити модель, а не відговорити від покупки.
georg Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 07:24 #11 Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 07:24 Независимая лаборатория тестирования устройств печати Buyers Laboratory Incorporated (BLI) обнародовала имена победителей престижной премии «Выбор года. Весна 2006» (“Pick of the Year. Spring 2006”) в номинации – “Монохромные и цветные печатные многофункциональные устройства» («Monochrome and color multifunction printer»).Стоит отметить, что награда вручается два раза в год компаниям, продукция которых признана лучшей по результатам всесторонних лабораторных тестирований специалистами BLI. В частности, оцениваются такие характеристики, как надежность, многозадачность, качество изображения, производительность, драйвера печати, обратная связь с рабочими станциями, административные утилиты, простота использования, сетевые установки и проч.По результатам тестирования одним из лауреатов признан продукт Konica Minolta - цветное многофункциональное устройство magicolor 2480MF, который был удостоен премии «Выбор года» в категории «Выдающееся цветное многофункциональное устройство для малых рабочих групп» (“Outstanding Small Workgroup Color Multifunction Printer”).Пол ДеПаоло (Paul DePaolo), старший тестирующий инженер BLI, отметил следующее: «magicolor 2480MF – это высококачественная цветная печать за доступную цену. Устройство весьма удобно в использовании, так как уже снабжено расходными материалами и необходимым программным обеспечением, благодаря чему его установка занимает всего несколько минут. Кроме того, полный доступ к принтеру с передней стороны и кнопка для вращения барабана с картриджами Rotate Carousel позволяют легко менять расходные материалы. А с функцией прямой печати PictBridge Camera можно печатать снимки непосредственно с цифровой камеры, не прибегая к использованию компьютера».В свою очередь, президент и руководитель административной службы Konica Minolta Printing Solutions U.S.A. Inc. Стефан Флетчер (Stephen Fletcher) прокомментировал событие так: “Для нас большая честь получить награду BLI за magicolor 2480MF. Это наш первый цветной лазерный принтер класса «все в одном», созданный на основе передовых цветных лазерных и мультифункциональных технологий. Таким образом, присужденная премия доказывает успешность проделанной нами работы и оправдывает вложенные в него затраты».«Все наши усилия направлены на то, чтобы наши потребители получали исключительно надежные и высококачественные решения в области настольных лазерных принтеров и тем самым решали собственные бизнес-задачи», - продолжает г-н Флетчер.описание есть тут:http://www.ixbt.com/staticnews/05/41/00.html
Venom Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 07:35 #12 Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 07:35 На роботі в одному з відділів стоїть старенький НР 3200. Працює без проблем з 2001 року. Єдиний раз був у чистці. Копір, сканер, принтер, факс. Картридж від трудяги 1100 бо кенонів 810, 1120. Недолік був помічений єдиний. Протяжний сканер. Навряд чи зараз навіть НР випускає такої якості "комбайни"
ЙОЖИК Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 16:57 Автор #13 Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 16:57 Дякую всім, хто радив діло (і не тільки ), і "приймав участь" у купівлі девайса , з мене +1! Придбав я собі HP LaserJet М1005, як найоптимальніший варіант, за 1165 грн.( 230 президентів). Також ще вибирав між Canon 3110. Знайшов на "СОКОЛ'і" за 258$ з копійками - але по розмірам він мені нікуди не "влазив", тому зупинився на НР.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.