Перейти до змісту

з першим снігом!

St@S_

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Падав сніг, Падав сніг – Для усіх, усіх, усіх, І дорослих і малих, І вселих і сумних. Всім, хто гордо носа ніс, Він тихцем сідав на ніс. А роззяв, як на сміх, Залетів до рота сніг. Вереді за комір вліз І довів його до сліз. А веселі грали в сніжки – Сніг сідав їм на усмішки І сміявся з усіма: - Ой, зима, зима, зима!

))))))))))))))))))))))))

Опубліковано

Коли мене вітали з першим снігом смскою - в Житомирі ним і не пахло. Подумала "РОЗВОДНЯК"! Так собі, капнуло там дощоснігом трішки і все.

В КИєві не було снігу взагалі...

А от по дорозі до Луцька , коли вздовж нічної дороги почали проглядатися білі купки...стало стрьомно

Не чекала я снігу цього року. Непотрібен він мені.

фу.

Завезіть в Африку продайте

Опубліковано

Ммммммм!... Катався по сніжку на велосипеді сьогодні... да-да, по тій рихлій мокрій каші!.. КАААААЙФ!! Адреналіну -- повні штани! Класне відчуття, коли на швидкості влітаєш в нерозбитий сніг і відчуваєш, що велосипед несе і від падіння тебе можливо відділяють секунди, балансуєш зі всіх сил, в той час як ноги пристебнуті до педалів... а потім нагружаєш вагою переднє колесо, ловиш контроль над велосипедом, починаєш знов вкручувати, ледь вигрібаєш на чистішу ділянку дороги і їдеш далі... з-під коліс летить сніг, а по спині між лопатками стікає крапелька поту... це відчуття просто не передати! :)

Всіх з першим снігом!

P.S. І взагалі, рік вдався каталожний -- довге гаряче літо, чудова тепла золота осінь і вчасно наставша зима. Сподіваюсь, новорічно-різдвяні свята також будуть справді зимовими в цьому році :)

Опубліковано

Клас все подвіря в снігові, а ось спілкувався в 10 годин ранку у Львові дощ ((.

Їздив в Івано-Франківськ вчора. Волинь вкрита снігом, всі поля білі, над ними нависли важкі снігові хмари, так низько, що іноді важко вловити -- де ще поле, а де вже почалось небо; дерева вздовж дороги теж вкриті снігом, в світлі фар складається враження, що потрапив в казку про "12 Місяців"... Львівщина мокра і брудна, дороги жахливі, погода навіває смуток... Івано-Франківщина суха і значно тепліша, ніж Волинь, таке враження що там календар відстає на місяць.

Опубліковано

СНІГ - ЦЕ ЧУДОВО. УСЕ ЗДАЄТЬСЯ НАБАГАТО КРАЩИМ, НІЖ Є НАСПРАВДІ. ЩО НЕ КАЖІТЬ, АЛЕ ЯКРАЗ ПОГОДА ВРАНЦІ ЧАСТКОВО ВИЗНАЧАЄ НАШ НАСТРІЙ НА ЦІЛИЙ ДЕНЬ.

Опубліковано

а я хотіла щоб випав сніг, щоб трохи відчувати хоч якийсь передноворічний настрій... але побродивши вчора і сьогодні в мокрій каші, з промокшими чобітками.. відчуваю що настрій змінюється.

хм.. якщо вірити прогнозу - то завтра буде такий сракопад..

Опубліковано

NowhereGirl, може це просто ще не той сніг?.. ;)

"В місто завезли фальшиві новорічні іграшки. На вигляд -- як справжні... тільки радості від них ніякої!"

А якщо серйозно, то думаю ща за день-два "каша" підмерзне, чобітки будуть сухі і теплі зсередини і настрій відразу покращиться :)

Опубліковано

а я хотіла щоб випав сніг, щоб трохи відчувати хоч якийсь передноворічний настрій... але побродивши вчора і сьогодні в мокрій каші, з промокшими чобітками.. відчуваю що настрій змінюється.

хм.. якщо вірити прогнозу - то завтра буде такий сракопад..

халявний каток :smile3:

вдягнули зранку ковзани, а не всякі там ботінки і чобітки і поїхали на роботу :ok2:

Опубліковано

думаєш, що пізніше стане "тим" ? ;)

а якщо серйозно, то напевно не в снігові справа, а в умінні радіти йому ) а в мене щось з цим зараз трабли :(

Опубліковано

думаєш, що пізніше стане "тим" ? ;)

а якщо серйозно, то напевно не в снігові справа, а в умінні радіти йому ) а в мене щось з цим зараз трабли :(

как я тєбя панімаю)))) Хоча.. було б це в іншому місті...і з іншими людьми...або інших людей в наше місто..або інші мозги..катались би ми з тобою, дарагая, на сраках с високах гари...

а так.. ХАРИТЬ! харить сніг. :(

в мене ще Осінь не пройшла

Опубліковано

Осінні депресії багатьох дістають... мені кілька тижнів тому взагалі світ не милий був... тільки зараз по трохи відпускати почало... але потрібно згадати, що крім депресії восени загострюються шизофренія і параноя, так що варто порадіти що в нас лише депресія..... поки не поставили інший діагноз :)

Опубліковано

Ми любим тепло і сонце, але живемо на території де сонячних днів у рік меньше норми, тому і льон у нас гарно вирощувався, бо культура не світлолюбна. Ми скаржимось на погодні умови, але радіємо снігу, Діду Морозу, Снігуроньці.І зима для нас - це період непростих випробувань. І тратимо ми на неї немало, щоб обігрітись і одітись. І все це розумом сприймаєм, але любим зиму. Бо вона є складова нашого життя ТУТ. В Україні. В зимніх широтах.

Ну не папуаси ми, а українці.

Опубліковано

а папуа папуасии снєг нє вдєлі ні разу...

а папуа папуаси в тьоплай афрікє живут..

ееекскімоси ескімосии

ескімо єдят в марози

ііі за ета ескімосав... ескімосамі завууут

Опубліковано

MOTOROLLLA: сніголюбів тут більше, ми переможемо, пропоную не зволікати і переходити на нашу БІЛУ сторону сили.... ^_^

Опубліковано

MOTOROLLLA: сніголюбів тут більше, ми переможемо, пропоную не зволікати і переходити на нашу БІЛУ сторону сили.... ^_^

ніфіга.

у нас пєчєнькє.

стей он зе дарк сайд

Опубліковано

Який в @#$% перший сніг? Зима на вулиці принаймні до понеділка/вівторка наступного тижня. Психологи доморощені. Нє щоб "накатить" по сотці/50 грам коньяку для зігріву або/і до коханого/коханої під бік і все буде добре. Нюні.

Опубліковано

ніфіга.

у нас пєчєнькє.

стей он зе дарк сайд

Пєчєньке не захистить вас від воїнів світла, ну якщо це не чорні пєчєньки з витисненими на них окультними пентаграммами...

Опубліковано

Тут все кричат "ура !!! ура!!"" а я сегодня, когда шел на работу так наеб навернулся, что думал всё, вот и наработался, на больничной койке, и ещё сегодня трое на моих глазах испробовали силу притяжения, вот вам и ура... , а ещё на злосчастном участке города (зебра возле Проминя ) только пару сантиметров отделяло жигулёнок от какого то пацана. Будьте осторожны, не испытывайте судьбу!

Опубліковано

Да, у нас-то сніг, і ще й 18 обітцяють, тільки що чула по радіо. А в Криму від +8 до +14 :sq_ye:

Ото і уявіть в одній країні матимемо від -18 до +14! Як вам?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...