Перейти до змісту

Перераховую черезе платіжну систему Paypal

Buhgalter1

Рекомендовані повідомлення

Всеж після такого випадку, приватбанку недовіряю, так як з такою картко у нас пояснення нівкого не отримаєш, приходиться писатися з оператором, а це як правило завжди глухий номер!! Раніше наткнувся на один блог із похожою ситуацією у людини, я некажу що так буде з кожним, алеж всетикі треба подумати дуже добре перш ніж обирати банк, у мене пропала сума 25$ а що якого у когось пропаде 100$ чи більше, от тоді починаєш задумуватися :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1295954213' post='1052296148']

а нікелю взагалі "всьо безплатно" - зато спооорить, аби тільки спорити

цікавий ти чоловік, я взагалі-то РОЗПИТУЮ, а не сперечаюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зробив карту віза від банку АВАЛЬ гривневу! Покі буду користуватися нею, одне про що попередили зразу це 11 грн кожного місяця буде знімати з картки за пакет послуг (такі як смс рахунок)

Краще чесно платити 11 грн кожний місяць і робити безпечно покупки, аніж грати у рулетку: скільки то приватбанк зніме з картки собі у кишеню після кожної моєї оплати з віза інтернет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd]

якщо можеш напиши скільки коштує картка віза у ВАБі, і які там умови ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо взагалі прив"язувати до PayPal-у гривневу картку ? Добровільні внески до банку ?

зі. і взагалі зв"язка картка приватбанку + PayPal = зло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна використати Virtual Privat24 Account (віртуальну карту), для прив'язки в ПейПел?

а де взяти до цієї картки CVV і термін закінчення дії цієї картки?

розцінки на що? поки ніби все безкоштовно.

хто прокоментує, бо сам не користувався.

які тоді поради? прив'язувати до палки гривневу картку?

та ти пости перечитай - розпитує він, йомайо, може тільки в передостанньому нарешті запитав

[nd], моя тобі порада: сходи до окуліста

п.с. а за інформацію по картках - дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо взагалі прив"язувати до PayPal-у гривневу картку ? Добровільні внески до банку ?

мабуть для того щоб уникнути подвійної конвертації

Ooops, скоріше всього, ти просто попав на подвійну конвертацію - долар-гривня-долар. Paypal незалежно від того яка карта, UAH чи USD, ідентифікує її по нац. валюті країни в якій вона емітована, тобто як гривневу.

Visa Internet=Virtual Privat24 Account - Paypal ok

Через спеціальну форму, в Приват24, подав заявку на отримання CVV-коду. Відповідь:

Данная карта закрытa для оплаты в интернете,для оплаты в интернет Вам необходимо открыть Интернет карту
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ребят, я уже дважды рассказывал о связке PP + PB, но не поленюсь написать еще раз :

во-первых, всегда выбирайте при платеже в Paypal "платить в валюте счета", тогда конвертация будет один раз. из USD/Евро/GBP в гривны. разумеется по курсу покупки PB, который далеко не самый выгодный. если платеж с карты Visa Internet в баксах, то конвертации не будет. но если платеж в другой валюте, например в евро, то будет весьма разорительная конвертация Euro -> гривны -> USD. какой вывод? либо платить в баксах с вирт.карты, либо в другой валюте с гривневой карты. платить кредиткой и вовсе невыгодно, так как ПБ добавит еще 3% к платежу;

во-вторых, при платеже ПБ всегда учитывает месячные колебания курса и добавляет их к платежу (обычно 1-2 процента, но все равно неудобно, так как надо держать на карте сумму чуть больше). по окончании 30 дней эта сумма или ее часть благополучно возвращается на счет;

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чого вчепились до того Привата, якщо все правильно налаштувати нічого лишнього він не знімає, користуюсь більше року, ніяких проблем не було!!! Окрім того що Приват24 час від часу збоїв/збоїть...

Параноя... :blink:

PS: банк не винен що дехто нехоче\невміє читати мануал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чого вчепились до того Привата, якщо все правильно налаштувати нічого лишнього він не знімає, користуюсь більше року, ніяких проблем не було!!! Окрім того що Приват24 час від часу збоїв/збоїть...

Параноя... :blink:

PS: банк не винен що дехто нехоче\невміє читати мануал.

ділись інфою, бо цікавить саме Приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ділись інфою, бо цікавить саме Приват.

шо саме цікавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже третій рік активно користуюсь гривневою карткою Visa Virtual від УкрСоцБанка.

До недавнього часу був майже повністю задоволений.

Картка гривнева - тому ніякої подвійної конвертації не могло бути.

Якщо класти гроші на картку до 15ї години дня - то надходили вони від 15ї до 19ї.

Якщо після 15ї - то на наступний день з 9ї до 15ї.

Також банк знімає комісію 1% за розрахунок в неправославній валюті.

Коливання курсів ніяк не враховувалось при початковому знятті коштів.

Просто спочатку блокувалась сума в гривневому еквіваленті по поточному курсу, і списувалась по курсу на момент списання.

Таким чином кінцева сума могла бути трішки більшою або меншою, залежно від того, наскільки змінився курс.

Все прозоро і зрозуміло.

Але недавно на УкрСоці пройшли певні нововведення.

Тепере для того щоб покласти гроші на картку потрібно назвати не лише її номер, але й номер рахунку. Ну, то таке...

Збільшився період за який гроші надходили на картку, тепер він складає до 2 діб. Що є зовсім не зручно :(

Якщо продавець робить знижку і знімає меншу суму ніж та, що була заблокована - сума так і залишається в блоці, а додатково знімається кінцева сума.

Таким чином на рахунку виникає брак коштів в розмірі початкової плати.

Далі потрібно або чекати кінця місяця - тоді всі подвійно заблоковані суми автоматично розблоковуються.

Або дзвонити на укрсоц і подавати заявку на дострокове розблокування.

При цьому по телефону потрібно назвати реквізити своєї картки: номер, на кого заведена, кодове слово, номер телефону, адресу прописки...

Заявка може опрацьовуватись 2-3 дні. Потім зниклі кошти знову з'являються на рахунку.

І ніяк автоматизувати цей процес не можна.

Думав завести собі персоналіовану кредитку від привата, але педедумав після того, як прочитав про 3% комісії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо саме цікавить?

Оце і цікавить:

якщо все правильно налаштувати нічого лишнього він не знімає

Розкажи як правильно налаштувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось, що відповіла мені оператор приватбанку на питання про комісію з персоналізованої кредитки:

спасибо за ожидание

карат персонализированная

Вы можете её использовать для интернет оплат

комиссия за интернет платежи 0 %

со стороны приватбанка комиссий нет

А Shkoder просто використовував кредитні кошти для розрахунків. Тому і зняли зайві 3%.

Ну, треба пробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Shkoder просто використовував кредитні кошти для розрахунків. Тому і зняли зайві 3%.

Ну, треба пробувати.

Я так розумію, має значення персоніфікована карта чи ні. З персоніфікованої комісію не беруть, а з не персоніфікованої - так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні. Неперсоналізовану картку неможливо використовувати для розрахунків в інтернеті, зокрема через ПейПел.

А причина в тому, що при розрахунках потрібно вказувати ім'я на яке зареєстрована картка (і воно ж вибите на ній).

Ну а на неперсоналізованих картках (таких як звичайна кредитка чи віза електрон) імені немає і пейпел їх не сприймає. Я сам пробував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні. Неперсоналізовану картку неможливо використовувати для розрахунків в інтернеті, зокрема через ПейПел.

А причина в тому, що при розрахунках потрібно вказувати ім'я на яке зареєстрована картка (і воно ж вибите на ній).

Ну а на неперсоналізованих картках (таких як звичайна кредитка чи віза електрон) імені немає і пейпел їх не сприймає. Я сам пробував.

Я вже димлю... :wacko:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже димлю... :wacko:

Та не хвилюйся ти так :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Дублюю свій пост також сюди:

Я вже трохи покористувався персоніфікованою кредиткою від привата, і ось що з'ясував.

Жодна комісія за транзакцію дійсно не знімається. Але й приватбанк сам не корвертує валюту магазину у валюту картки. Це робить або ПейПел або Віза.

Вибрати варіант конвертації можна вже на сторінці Пейпела після авторизації, там-же можна побачити його курс.

Курс Візи, нажаль, ніде побачити не можна :( Лише вирахувати після транзакції.

Вчора курс євро на ПейПелі був 11,06; у приватбанка - 10,8; на Візі - невідомо.

Вчорашній курс долара: Пейпел - 8,18; приватбанк: 7,975; Віза 8,19.

Всі транзакції проводились за рахунок власних коштів, у кредит не залазив.

Як бачите, зараз курс Пейпела зараз менш вигідний ніж банківський, але трохи вигідніший ніж візовий.

Але неможливо змусити приватбанк конвертувати валюту :( Принаймні з цією карткою.

Пригадую, раніше бувало, що Пейпел пропонував вигідніший курс за банківський...

В загальному виходить трохи менш вигідно ніж могло б бути з карткою від УкрСоцБанку (він бере 1% комісії за транзакцію і може сам конвертувати валюту по курсу вказаному на сайті), але менш геморно: відділень приватбанку багато, та й Приват24 рулить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довбаний ПриватБанк таки знімає 3,5% комісії за розрахунки через інтернет :( Навіть якщо картка гривнева та в рахунок власних коштів, а не кредиту.

Короче, повертаюсь я назад на УкрСоц.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Я собі відкрив в унікредиті, і проблем немає, комісії за переказ та повернення немає, тільки одна плата за користування картковим рахунком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...