Перейти до змісту

Перераховую черезе платіжну систему Paypal

Buhgalter1

Рекомендовані повідомлення

Надаю послуги по платіжній системі Paypal, покупки в різних інтернет - магазинах. скайп-matwiuk? Тел. 0990306384

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мм, халявные виза-интернет уже перестали выпускать?

хотя если нужно разово - сервис имеет право на жизнь

безвозмездно перечисляешь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саня здоров :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так не для заробітку, для допомоги, багато користувачів є які хочуть щось придбати, а не хочуть відкривати рахунок, чому ж їм не допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А дай, плз, відповідь на запитання Zevs_Isver'а:

безвозмездно перечисляешь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

халявные виза-интернет уже перестали выпускать?

а навіщо їх випускати? є хороший сервіс privat24 де безкоштовно відкриваєть онлайн карта visa internet яка і підв’язується під PayPal без проблем. Власне так і купую через eBay. А ще дуже зручно коли зарплатна теж в приваті, будучи на роботі, з зарплатної перекидаю на visa internet і купую те що цікавить в інтеренеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перераховую за 2 відсотки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

халявные виза-интернет уже перестали выпускать?

а навіщо їх випускати? є хороший сервіс privat24 де безкоштовно відкриваєть онлайн карта visa internet яка і підв’язується під PayPal без проблем. Власне так і купую через eBay. А ще дуже зручно коли зарплатна теж в приваті, будучи на роботі, з зарплатної перекидаю на visa internet і купую те що цікавить в інтеренеті.

выпускать=открывать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

выпускать=открывать

тобто, відкрити безкоштовно в privat24 вже не можливо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шас незнаю, когдато можно было

я по старому всё называю "выпуск" будь то не пластик а всего лишь набор цифр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помиляюсь, випуск visa internet в приваті завжди коштував 30 грн.

Крім привата ще багато банків надають таку послугу, а деякі дійсно безкоштовно випускають таку картку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пару лет назад было 0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не правда. Деякий час назад було бескоштовно...

Як зараз - точно не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як зараз - точно не знаю.

Visa Internet: выпуск Карты - бесплатно, каждая транзакция (успешная/неуспешная) 0.35 USD ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Visa Internet: выпуск Карты - бесплатно, каждая транзакция (успешная/неуспешная) 0.35 USD ©

А можна використати Virtual Privat24 Account (віртуальну карту), для прив'язки в ПейПел?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Visa Internet=Virtual Privat24 Account - Paypal ok

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де взяти до цієї картки CVV і термін закінчення дії цієї картки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна використати Virtual Privat24 Account (віртуальну карту), для прив'язки в ПейПел?

Так і купую через прив’язку до PayPal

а де взяти до цієї картки CVV і термін закінчення дії цієї картки?

дивись в повідомленнях системи. трам-пам-пам... вам присвоєно номер картки і там шукай CVV

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1295949874' post='1052296073']

я собі робив Visa Virtuon у VAB з допомогою Tolik_lt

не має потреби у VAB, приват влаштовує, тільки не стикався з цим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1295950584' post='1052296085']

...розцінки точно були кращі у VAB -

банк-бегемот дуже-дуже жадний

розцінки на що? поки ніби все безкоштовно.

хто прокоментує, бо сам не користувався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробив карту віза інтернет через приватбанк24, і що я замітив, що приватбанк КІДАЄ на гроші!

Значіть все почалося з того, що я зробив замовлення товару на сума 190$, після чого поклав на карту віза 195$ (банк запевнив мене що бере 0,35 центів за послуги)

Заплатити за товар я так і не зміг, так як вияснилось що сума на картці замала, хоча дивно 195$ на картці є і не платить, ну думаю покладу ще 30 баксів, що точно заплатити! Отже я добив 30 доларів на карту 195+20 = 225$ остальні які залишаться, планував перевести на кредитку. Коли я проплатив, з мене зняли суму 200$. Чому так якщо послуги банку 35 центів ? За картці залишась 25 доларів, які я хотів перевести на кредитку через приват24- переводи між вашими рахунками. Після 4х чи 5 спроб перевести гроші мені вибивало якусь помилку сервісу. А через 4 дня, я побачив, що на картці віза інтернет -1$ і на кредитку гроші так і не поступили!

Сходив до банку поясннення недали,так як карта не іменна, інформація по ній закрита, сказали звонити у Луганськ у гол. філіал, або писати в чат 24 \ онлайн! Почав я туда писати, мені почали казати бредові пояснення, такі як: Ви сплачували суму 226 $ (на що я показав рахунок з пайпл) потім з'єднували з іншими операторами, врешті-решт мені пояснили все тим що: КОЛИ Я ОПЛАЧУВАВ ТОВАР, ДОЛАР БУВ ЗА ОДНИМ КУРСОМ, А КОЛИ ЗНЯЛИ ГРОШІ КУРС БУВ ЗОВСІМ ІНШИЙ

Цеж як має змінитися курс, що зняли 25 $ ? тим більше що гроші зняли зразу, і оставался ще решта! Що через 4 дня вони роздуплилися що зняли замало, і зняли решту ?

Вобщем, нічого нікому не докажеш. Я вирішив зробити карту віза классик іменну в іншому банку ( таку на яку зарплати дають) і з приватбанком більше справи не мати!

Якби далиб нормальні поясннення, чи вернулиб кошти яб зрозумів, ато спілкуєся непонятно з ким у тому чаті, і говорять такій бред, що навіть мій знайомий екномість прозрів з того пояснення яке вони мені дали!

Ось вона "ВАША ТОЧКА ОПОРИ".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наприклад ось

хто прокоментує, бо сам не користувався

Ось за що я і кажу!!! Знімає зовсім не ту суму яку платиш у paypal.com

Мій гіркий досвід це доводить!! Некористуйтесь карткою віза інтернет від приватбанку, наслдіки вам гарантовані!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось за що я і кажу!!! Знімає зовсім не ту суму яку платиш у paypal.com

Мій гіркий досвід це доводить!! Некористуйтесь карткою віза інтернет від приватбанку, наслдіки вам гарантовані!

з твого емоційного поста, можна зробити висновок про нестандартну ситуацію, тому твій гіркий досвід ще нічого не доводить, імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ooops, скоріше всього, ти просто попав на подвійну конвертацію - долар-гривня-долар. Paypal незалежно від того яка карта, UAH чи USD, ідентифікує її по нац. валюті країни в якій вона емітована, тобто як гривневу.

Тут не стільки справа в приваті, як в тому, що інфу треба курити ДО ВІДКРИТТЯ карти, а тоді вже вибирати банк, з належним рівнем  якості обслуговувавання\прозорості дій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ooops, скоріше всього, ти просто попав на подвійну конвертацію - долар-гривня-долар. Paypal незалежно від того яка карта, UAH чи USD, ідетифікує її по нац. валюті країни в якій вона емітована, тобто як гривневу.

Тут не стільки справа в приваті, як в тому, що інфу треба курити ДО ВІДКРИТТЯ карти, а тоді вже вибирати банк, з належним рівнем  якості обслуговувавання\прозорості дій.

які тоді поради? прив'язувати до палки гривневу картку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...