Перейти до змісту

продам відеокарту VC Asus EAH5670/DI/1GD5

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нова чи б/у? Якщо б/у то вибачайте, але 800 грн (100$) вона коштувала навесні будучи новою (якщо судити по тій ссилці, яку ви подали), цитую "...ATI Radeon HD 5670, являющегося первым совместимым с DirectX 11 продуктом такого рода в ценовой категории «до $100»"

• 2 тижня потому...
Опубліковано

з огляду на ось цю вашу тему ціна їй вже явно не 800 грн, і манібек там має бути хочаб тижня 2...

P.S. А взагалі-то варто людям по-чесному вказувати причину продажу

хай там навіть вона і на інших системах паше нармуль
Опубліковано

відео 100% справне

гарантія на відекарточку 3 роки

манібек? не має проблем, за тиждень відеокарту можна вздовж і впоперек потестити.

так дійсно відео не стає на MB MSI H55M-ED55 - НЕСУМІСНІСТЬ

з іншими материнками працює стабільно

ціна відеокарточки 800 грн

Опубліковано

і що ж ви її не принесли назад де купляли якщо вона в вас несумісна? невистачило 14 днів щоб пересвідчитись "вздовж і впоперек"?

коротше я про те що торг все-таки умісний і аргументований. краще заплатити тут http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/40047/index.html 816грн+50 доставка=866грн і мати 100-пудово нульцеву відяху яку можна буде офіційно поміняти протягом 14 днів (якщо вона не стане якимось чином на ще якусь мамку)

Опубліковано

я не вказую людям де і що купляти!

я пропоную відеокарту за нормальною ціною. хто захоче - придбає, ні - поставлю на наступний свій комп'ютер

я взагалі не розумію VadimM. підвщениа цікавість до девайсу. можливо хочеш купити? продам! за 800 грн. ні? нічого страшного, якось переживу

Опубліковано

я не вказую людям де і що купляти!

я пропоную відеокарту за нормальною ціною. хто захоче - придбає, ні - поставлю на наступний свій комп'ютер

я взагалі не розумію VadimM. підвщениа цікавість до девайсу. можливо хочеш купити? продам! за 800 грн. ні? нічого страшного, якось переживу

Взагалі-то я і не вказував нікому де і що купляти. Підвищена цікавість тому що але там торг має місце. ІМХО ціна ненормальна, ви її так не продасте, а якщо свій наступний комп збиратимете не через місяць, то відяха буде безнадійно застаріла і тягнутиме навіть не на 650, як вам тут вже пропонували. Вона припаде пилючкою і нікому не принесе "актуальної" користі. Тільки дурень дасть да неї 800 грн, але не забувайте приказку - краще з розумним загубити ніж з дурнем знайти.

Опубліковано

хоть за мене не переживайте,

я вже якось справлюся..

головне не нервуйтеся, адже всі хвороби від нервів :rolleyes:

мушу вам сказати дякую за ап теми :ok:

Опубліковано

стараюсь! шкода що це нічого не дасть. Щодо нервів - я знаю що моя гірша і дешевша, чого мені нервуватись, я вивчив конкурентів, напоровся на вас і зачепився.

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

ціна поки 700 грн

вона на компі стояла максимум 2-3 години, тому -30% тут недоречні.

гарантія присутня

манібек присутній

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...