Slavco Опубліковано 5 Червня, 2012 в 09:45 #26 Опубліковано 5 Червня, 2012 в 09:45 Одного разу зловив на блесну дайвера.... це було щось))) Дайвера коптив, жарив, вялив? Чи відпустив на виріст?
Shulc Опубліковано 5 Червня, 2012 в 10:12 #27 Опубліковано 5 Червня, 2012 в 10:12 Одного разу зловив на блесну дайвера.... це було щось))) Дайвера коптив, жарив, вялив? Чи відпустив на виріст? Випустив Вірніше дав йому можливість сомому мирно відцепитись. Думав що зацеп, потім почали йти бульки, далі побачив ласти - і слова дайвера: Що клюнуло ? Улов - близько 90 кг ( в мене вага тільки до 20 була) блешня - 24 гр "колєбалка"
HelloBoy Опубліковано 7 Червня, 2012 в 12:51 #28 Опубліковано 7 Червня, 2012 в 12:51 Улов - близько 90 кг ( в мене вага тільки до 20 була) блешня - 24 гр "колєбалка" Спс будем пробувать ловити :D
HelloBoy Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 16:26 #29 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 16:26 Також цікавить питання до людей, які юридично в даному питанні компетентні, от уявіть ситуацію ( на Волині таких прикладів безліч), тече собі річка, тут знаходиться підприємець, трохи розриває русло, ставить дамбу, і все це вже його ставок за ловлю риби на якому береться плата (момент хабарництва з місцевою владою упускаю). Цікавить питання, якщо всі водні ресурси України належать по закону українцям, яке право вони мають орендувати власність яка вже й так належить комусь (маю наувазі українському народу). Питання таке двояке, але зустрічається на кожному кроці. Я розумію якщо підприємець сам вирив на своєму участку ставка , запустив рибу, ну і звичайно бере плату за ловлю риби. Буду дуже вдячний за розяснення даної ситуації, а також попробую його задати працівникам Волиньдержрибоохорони.якшо здійсюється водозабір (прокопав канаву до свого ставка) то тут нічього противозаконного немає...я трошкі не зрозумів як то можна поставити дамбу і перекрити річку? це ж яка територія буде затоплена.....ну а з браками краще боротися їхніми методами!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.