Перейти до змісту

Як купити житло в кредит?

pupchik

Рекомендовані повідомлення

Якщо шукати конфіскат, то в яких банках?

Які взагалі банки дають кредити на сьогоднішній день на житло?

Як ще можна купити в кредит без банків?

Буду вдячний за будьяку консультацію.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про конфіскат забудь, все що хороше забирається своїми ще в банку.

Але зараз (на жаль ) дуже багато людей , які продадуть за пів ціни в тому числі і заставне , бо просто нема виходу.

Шукай .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кредитують, наразі, кілька банків, зокрема "Кредобанк", ВТБ, ОТР-банк, "Індекс-Банк", "Universal Bank", певно є й інші, але про ці знаю напевно, оскільки вони самі скидали нам свої умови. Кредитують лише в гривні, ефективна ставка в районі 19,5-21,5 % річних, перший внесок 30-40-50 відсотків від вартості, термін кредитування до 20 років. Вимоги банків по доходах зараз дуже високі.

Крім іншого, можна шукати квартиру, що знаходиться в заставі і нотаріально оформити переуступку боргу на себе, там умови можуть виявитися кращими, але не всі банки працюють таким чином, тут потрібно розмовляти в кожному конкретному випадку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не маєш 10 000 грн офіційно доходу, то кредит банк не дасть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за обговорення. Ситуація приблизно зрозуміла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо грошей зовсім мало- ваірант шукати житло на околицях, або в містечках супутниках Луцька.

Ну є ще догляд за пенсіонерами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

http://www.molod-kredit.gov.ua/

Але всеодно треба мати певний запас коштів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо шукати конфіскат, то в яких банках?

Які взагалі банки дають кредити на сьогоднішній день на житло?

Як ще можна купити в кредит без банків?

Буду вдячний за будьяку консультацію.

Дякую.

Конфіскат "світить" потенційно великими проблемами. Людина, у якої банк забрав квартиру, може потім її відсудити! Аргумент для суду: ви купили нерухомість за несправедливою ціною, СКОРИСТАВШИСЬ ВАЖКИМ СТАНОВИЩЕМ ПОЗИЧАЛЬНИКА БАНКУ!!!! Вам ті клопоти треба??? Зекономите 1-2 тис (доларів,(банк більшої знижик не дасть)- а можете втратити і гроші і нерви!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Підкажіть будь ласка які банки зараз кредитують покупку житла на первинному (!!!) ринку?

Ну і, можливо, хтось знає умови і де вигідніше (менш страшніше))) )... Буду вдячна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По первичці можна спробувати пройти через програму "Доступне житло". Її в цьому році під вибори успішно фінансують.

Схеми є дві:

1) 30% від вартості квартири компенсує держава. Інші 70% треба акумулювати самому, також частоково можна залучити і кредитні кошти. По цій схемі по Луцьку включені 2 будинка. Один на Федорова 4 (ЛДБК) і будинок Луцьксантехонтаж (здається той що за податковою).

2) 3%-й кредит, який зараз активно розкручують по ТБ. Фінансують державні Ощад і Укргаз. У вас в кредитному договорі стоятиме 16% річних 13% з яких компенсує держава. якщо звичайно весь час у бюджеті будуть на те гроші.

Для того щоб пройти по програмі треба бути включеним в до переліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По первичці можна спробувати пройти через програму "Доступне житло".

Дякую, це все я знаю.

Цікавить якраз житло первинного ринку, яке не бере участі у програмі.

От така вже новенька квартирка приглянулась)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тут порився по борді у розділі нерухомість - афігєл, двокімнатна квартира у центі чверть мільйона гривень, якщо середня зарплата по моїм спостереженням 2000-2500 грн це треба 8 років не їсти не пити а працювати працювати і ще раз працювати... А ще у нас відбирають мову...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тут порився по борді у розділі нерухомість - афігєл, двокімнатна квартира у центі чверть мільйона гривень, якщо середня зарплата по моїм спостереженням 2000-2500 грн це треба 8 років не їсти не пити а працювати працювати і ще раз працювати... А ще у нас відбирають мову...

ти щось дешеве ще надивився. Новобудови двох кімнатні 60-65 м_2 по 6500 грн/м_2 = 400 тис грн. І це буде пуста квартира в яку щоб зробити повноцінний ремонт треба вкинути 50-100 тис грн і щоб вмеблювати ще 50-100 тис грн. ІТОГО не менше пів мільойона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отже цілих 16-ть років голодувати, що фізично неможливо у 192 разів для середньостатистичного сметрного, навіть думати страшно про тих, у кого немає де жити... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отже цілих 16-ть років голодувати, що фізично неможливо у 192 разів для середньостатистичного сметрного, навіть думати страшно про тих, у кого немає де жити... :(

воно то так, але з iншоi сторони, по селах стоiть багато *заколочених* хат з землею, порослою бурьяном, так що в самому крайньому випадку вихiд е

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Хто купував житло в кредит останнім часом? Яка зараз ситуація з банками?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікавить дане питання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...