Перейти до змісту

Середня зарплата в Луцьку

Taurus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А ты пойди и попробуй устроиться на эту работу. В Луцке 2000 грн. никто просто так платить не станет. Нужно быть действительно хорошим специалистом, иметь стаж, или, на худой конец, знакомых, которые "пропихнут" на "теплое место".

Питання на засипку!!!

Якщо все так погано і влаштуватись можна лише, щоб "пропихнули", то нашо я тоді створював цей пост?

Кум, сват, брат... Таке на "Білайні" не проходить!

Звичайно, що просто так платити ніхто не буде, треба працювати, але, мені здається, зараз нереально знайти роботу, де нічого не робиш, а платять 2000 грн.

Працювати, робити СВОЮ роботу, ось принцип роботи в компанії "Білайн"!!!

А досвід роботи зараз вимагають будь-де!!!

До речі, станом на 15:00 7.02.2007р. місце ще не зайняте! Якщо є бажання працювати і отримувати нормальну зарплатню, тим більше офіційну, мати медичну страховку, нормальну оплачувану відпустку, то надсилайте свої резюме на мейл: [email protected]

• Адміністратори
Опубліковано

Побачим.

Але віртиться з трудом.

Чи є у вас якась контактна особа з працевлаштування з котрою можна було б поспілкуватись?

А то e-mail нідочого не зобов'язує.

Можете відповісти а можете й ні :blink:

Опубліковано
Як це нереально? :) Ну ви і даєте... В кого які запроси, звичайно, але, на мою думку, прожить якраз на 1500 ще й як реально.

В залежності 1500 чого чи гривеников чи доляров :)

• Адміністратори
Опубліковано

500 за квартиру і телефони, по мінімуму.

500 на хавчик. І то мало.

500 на інше.

Порядку 100 грн тільки на маршрутку тІкає.

А якщо курити, то на сигарети порядку 100 грн в місяць.

1500 грн в морг.

• Адміністратори
Опубліковано

500 на інше.

1500 грн в морг.

+1. В морге только прожить можно и отопления не нужно...

Опубліковано

Народ суть в тому що життя дорожчає в середньому і з кожним роком жити все важче і важче. Ось в чому суть!! А середня зарплата це для статистики.

3.ЬІ. Я впевнений що зарплату вище 1000грн отримують тільки 15-20%, а 400-600грн 40% міста.

Опубліковано

500 на інше.

1500 грн в морг.

Абсолютно верно! 1500 грн. истратить за месяц можно спо-кой-но! Без ходьбы по ресторанам, без езды на такси, без черной икры на закуску и пр. и пр.

Я когда-то пробовал посчитать, куда так стремительно денежка (и вроде немалая денежка) уплывает. Я был в ужасе! :smile-zachot:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Вернусь к теме квартир, если кому-то ещё интересно. Меня интересовал вопрос расценок на комунальные услуги в городе-герое Киеве...

Вот что вычитал в газете. Киевские расценки за квартиру.

Цены представлены в формате:

пониженные после возмущения народа -- цены после недавнего повышения -- цены в Луцке

Холодная вода (куб) ----------- 1,48 --- 2,54 --- 2,49

Горячая вода (куб) ------------- 6,48 --- 10,5 --- 9,29

Стоки горячей воды------------ 0,54 --- 1,08 --- 1,11

Отопление (кв.метр) ----------- 1,60 --- 2,01 --- 2,58

И после этого киевляне ещё смеют открывать рот, что им, 6^j@, дорого платить за квартиру??? :)

И - как издёвка - вывод: теперь за 1 комнату (33кв.м. площадь квартиры) придётся платить 130грн. (до понижения 230грн.) == У меня кватира 36 метров, счета за последние месяцы от 163 до 205грн.

Где справедливость, блин?!

Опубліковано
Народ суть в тому що життя дорожчає в середньому і з кожним роком жити все важче і важче. Ось в чому суть!! А середня зарплата це для статистики.

3.ЬІ. Я впевнений що зарплату вище 1000грн отримують тільки 15-20%, а 400-600грн 40% міста.

Кажуть, якийсь німецький філософ сказав: "Є люди, які будуть скаржитися і в раю..."

Це я щодо того що на 1500 грн. вже прожити не можна і дорога прямо в морг.

Опубліковано

Просто людям, які живуть на мінімум 2000-2500 грн в місяць, вже важко зрозуміти - а як же можна менше мати? А воно, виявляється можна, люди і на 700 грн живуть. Скільки людині не давай - завжди більшого хочеться. І до хорошого швидко звикаєш.

• Адміністратори
Опубліковано

на 700 не живуть. :mdr:

Хоча якщо людину влаштовує, все життя жити на копійки, то що зробиш.

Мене наприклад ні, і я роблю все для того щоб мати більше.

Опубліковано

Звичайно яка сімя проживе на 700 грн в місяць. Сімя складається як мінімум з двох людей це вже 1000 (середня зарплата чоловіка, ИМХО) + 700 (середня заробітна плата жінки, ИМХО) вже 1700 гривень

+ в нашій державі на одну зарплату не проживеш і приходиться шукати додатковий заробіток

вот і виходить в середньому 2000 грн на які ще можна прожити, або проіснувати якщо ще є діти.

Ну і ще один великий + це наші батьки які завжди нам допомагають.

Опубліковано

У нас с 16 числа в полтора раза снизили расценки.

Посмотрим, что из этого выйдет.

Кричат, что теперь нужно 48 млн. из бюджета дотаций, иначе коммунальная сфера пойдет по большой волосатой.

К этому всем прибавить, что нужен новый коллектор городу в 300 тысяч, и уже 4 года как нужен капительный ремонт моста через Днепр и всей дамбы в 13 км, а это деньги из бюджета.

Интересно, чем это все закончится.

У вас никто не ратовал за понижение тарифов в местной Раде?

Торик, это что-то дорого для баньки. Или дешево, смотря какая банька))))

Опубліковано
Кажуть, якийсь німецький філософ сказав: "Є люди, які будуть скаржитися і в раю..."

Це я щодо того що на 1500 грн. вже прожити не можна і дорога прямо в морг.

Конешно, якшо порівнювати з країнами третього світу, то живемо ми класно. Але маючи фактично всю таблицю Мендєлєєва, неймовірно родючі грунти і людей, які по рівню розвитку і освіти значно вищі від тих, що є навіть в Європі, ми все одно сидим в калоші. А харашо(в плані якісно) живуть тільки одиниці. Нічого ж на місці не стоїть, ми або розвиваємось до рівня Європи, або падаємо в яму.

І судячи по всьому, нам світить другий варіант :( .

Опубліковано
Нічого ж на місці не стоїть, ми або розвиваємось до рівня Європи, або падаємо в яму.

повертаємося до «трипільської цивілізації» :( , к самым её истокам... :(

Опубліковано

А все потому, что экономика наша в глубокой ЖОПЕ! Не подбирая выражений...

Об этом можно спросить любого хорошего экономиста, и в 90% будет аналогичный ответ :(

А еще - наши политики, наши законы... Но не буду продолжать, т.к. все и так отлично знают, что в нашей стране творится в политике.

Опубліковано
А все потому, что экономика наша в глубокой ЖОПЕ! Не подбирая выражений...

Об этом можно спросить любого хорошего экономиста, и в 90% будет аналогичный ответ :)

А еще - наши политики, наши законы... Но не буду продолжать, т.к. все и так отлично знают, что в нашей стране творится в политике.

Повністю згоден. Економіку і 80% господарства загнали в ж%пу. І я навіть не знаю скільки бабла і часу нада щоб це підняти до попереднього рівня.

3.ЬІ. Я вже мовчу про Новорічний подаруночок Яника західній Україні. Мол мля уроди за що боролися те і будете мати. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...