Aisberg Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 12:06 Автор #26 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 12:06 да-да... в африцы он кузнєчиків жруть і довольні. а вам - жирна смажена муха і носа вернете.... Зажрались, блін ) Я б подивився як ти б їв смажених мух))) Герой ютуба
Harvester Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 12:20 #27 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 12:20 .. Я б подивився як ти б їв смажених мух))) Герой ютуба Мої плем'янники вже все перепробовали (надивились передач про виживання) Чи мух їли не знаю, медведок, мурах, черв'яків — то точно
nickel Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:00 #28 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:00 У нас претензії до санітарії в кухні, до того що муху принесли і коли їм її показали вони тупо ржали. ні вибачень толком нічого.В ролі вибачень просили чай за рахунок закладу - фігаТобто, якби вам дали нахаляву чаю, то у вас би зникли претензії до санітарії на кухні і мух в тарілці? Дійсно смішно, тепер я розумію чого ржали працівники закладу.Якщо ви такі законопослушні та правильні, то покажіть мені пунктик в законі про халявний чай. Вам замінили блюдо - це все, що вони ЗОБОВ'ЯЗАНІ зробити по закону, все інше (вибачення, чай і т.д.) - справа добровільна, хоча від неї і залежить репутація закладу.Порада: поменше дивіться амуруканське кіно і буде вам щастя чай.
legolas_soi Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:30 #29 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:30 Якби вибачились чемно і пригостили чаєм, ми б нормально віднеслись. Правда більше б там не їли, але в книгу скарг не писали б, і в відділ захисту прав споживачів теж.І репутацію не портили б розголошуючи всім про те що було.І статтю в газету не писали б (яка переписана в 1му повідомленні).Оце й усе, просто треба по-людськи відноситись. Мало які ситуації бувають.Працівники ржали коли побачили муху, чай попросили ми вже коли з"їли те що принесли замість порції з мухою
oldspice Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:55 #30 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:55 Поддерживаю. Иногда обслуживающему персоналу, чтобы замять конфликт, достаточно извиниться. Но многие считают это ниже своего достоинства. Мол я тут ни причем, муху не я жарили и значит извиняться не должен. В итоге происходит дальнейший обмен грубостями и куча испорченных нервов с обеих сторон. Как минимум - недальновидно.
nickel Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 14:56 #31 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 14:56 Якби вибачились чемно і пригостили чаєм, ми б нормально віднеслись. Правда більше б там не їли, але в книгу скарг не писали б, і в відділ захисту прав споживачів теж.І репутацію не портили б розголошуючи всім про те що було.І статтю в газету не писали б (яка переписана в 1му повідомленні).Оце й усе, просто треба по-людськи відноситись. Мало які ситуації бувають.Працівники ржали коли побачили муху, чай попросили ми вже коли з"їли те що принесли замість порції з мухоюОт не вірю і все, що пацики після пива, побачивши муху в себе в тарілці, спокійно і чемно розмовляли. Не вірю, що "На це офіціантка разом з барменом голосно зареготали." Фальшивенько звучить.
Korosy Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:03 #32 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:03 чай попросили ми вже коли з"їли те що принесли замість порції з мухою Взагалі-то і не їли Фальшивенько звучить. ще б знати, що вони замовили?
Sub_Sys Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:06 #33 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:06 Нехитрими арифметичними операціями я визначив, що смажена муха дорівнює стакану чаю.
nickel Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:06 #34 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:06 Поддерживаю. Иногда обслуживающему персоналу, чтобы замять конфликт, достаточно извиниться. Но многие считают это ниже своего достоинства. Мол я тут ни причем, муху не я жарили и значит извиняться не должен. В итоге происходит дальнейший обмен грубостями и куча испорченных нервов с обеих сторон. Как минимум - недальновидно. Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем. Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д.
Korosy Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:29 #35 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:29 Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем. Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д. не думаю, що ВСЕ залежить лише від цього. якщо людина Ґ, то як би їй не платили,чи як би не ставились до неї, все одно щось вчверить. і так, що непомітно буде. вже вище писали, що плювали у страви. а муха може бути простою випадковістю.хоч і неприємною. а що було далі...правду знають лише ті, хто тему починав
nickel Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:33 #36 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:33 Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем. Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д. не думаю, що ВСЕ залежить лише від цього. якщо людина Ґ, то як би їй не платили,чи як би не ставились до неї, все одно щось вчверить. і так, що непомітно буде. вже вище писали, що плювали у страви. а муха може бути простою випадковістю.хоч і неприємною. а що було далі...правду знають лише ті, хто тему починав А я десь писав, "що ВСЕ залежить лише від" відносин роботодавця і працівника? Хм... Не бачу
Korosy Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:37 #37 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:37 Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем. Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д. не думаю, що ВСЕ залежить лише від цього. якщо людина Ґ, то як би їй не платили,чи як би не ставились до неї, все одно щось вчверить. і так, що непомітно буде. вже вище писали, що плювали у страви. а муха може бути простою випадковістю.хоч і неприємною. а що було далі...правду знають лише ті, хто тему починав А я десь писав, "що ВСЕ залежить лише від" відносин роботодавця і працівника? Хм... Не бачу я теж не бачу. говорилось про те, що не завжди "як платять,так і працюють.... і так далі...."
nickel Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:48 #38 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:48 говорилось про те, що не завжди "як платять,так і працюють.... і так далі...."А я десь писав, що ЗАВЖДИ як платять так і працюють?
Korosy Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:57 #39 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 15:57 А я десь писав, що ЗАВЖДИ як платять так і працюють?аби ще сам розумів , про що пишеш... чого ти до КАПСА додовбався?!то ж написав "Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д."здається, це ствердне речення. причина і наслідок.
nickel Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:07 #40 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:07 то ж написав "Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д."здається, це ствердне речення. причина і наслідок.Вирвати фразу з контексту де спочатку йде припущення "Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем" - багато розуму не треба. Я то розумію, що пишу і що читаю. На відміну...
Igrek Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:19 #41 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:19 На багатьох форумах є цілі теми, де ремонтуватись, а де ні. Де їсти, а де ні... Не розумію, чому б не написати назву закладу, щоб всі побачили. Може хтось ще щось цікаве про цей заклад напише. Якщо вони при цьому ще й ржали, тоді бордівцям з таким сервісом там точно не місце. І знайомим заказати...
Korosy Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:20 #42 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:20 Вирвати фразу з контексту де спочатку йде припущення "Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем" - багато розуму не треба. Я то розумію, що пишу і що читаю. На відміну...який тонкий натяк... )))тільки от "припущень" я там не бачу. і твоє "скоріше" відносилось зовсім до іншого питання.ладно... ніхто нічого нікому не докаже.
Otto Kreer Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:29 #43 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:29 так я не зрозумів - муха таки несмачна була ?
nickel Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:34 #44 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 16:34 так я не зрозумів - муха таки несмачна була ?без халявного чаю дерла в горлі
nickel Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 17:41 #45 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 17:41 тільки от "припущень" я там не бачу.Це не до мене, а до окуліста. і твоє "скоріше" відносилось зовсім до іншого питання.ти краще мене знаєш, що я мав на увазі? Супер!ладно... ніхто нічого нікому не докаже.тут згоден на 100%
dracepupa Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 18:55 #46 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 18:55 Если перечесть все бары ,рестораны,забегаловки,тошниловки и рыголеты г.Луцка ,в которых хотя-бы раз были нарушены санитарно-гигиенические нормы приготовления пищи ,то туда все равно будут ходить.Но я лично предлагаю заказывать только водку и то в закрытой бутылке и пить ее исключительно из горла.ПРЕИМУЩЕСТВА ОЧЕВИДНЫ;1.Пространство возле горлышка находится в непосредственной близости от глаз,что позволяет контролировать все пути перемещения насекомых.2.Минимум контакта горлышка бутылки с руками , ногами , и прочими частями тела ненавистных работников общепита что позволяет уменьшить риск заражения вожделенного горлышка всякими бактериями,вирусами и прочими бациллами.3.И наконец то Огромная экономия материальных средств в столь не простой для родины период .О как я задвинул.
Andrew_Best Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 22:04 #47 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 22:04 Образились на те що муха впала і ніхто з працівників не побачив. А вдома у вас не бувють мухи, мурахи і т.д? А яблуко з огороду не їсте, просто легко витерши його об кофту? Думаєте на тому шо ми їмо вдома то муха не сере а якшо в барі то все ппц рестораторам!!!
Songoku Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 08:14 #48 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 08:14 Підтримую автора, підприємці ставлять ціни які хочуть, перевірки просто купляються і всі дружно заробляють грошики. Це захист прав, трапилася така фігня - висказали все що думаєте, написали в Санстанцію і все, хай виправляються, хай забивають на всіх, хай що хочуть те роблять, але вплив зі сторони споживача вже є і регулярно пацюка під кисло-солодким вже не продаси! Але саме така реакція на "якісне" обслуговування є нормальна. Адже ми хочемо їсти гарно, дешевше і гарантовано, на противагу обпльованому борщу за 25грн... 2Andrew_Best Дома ти сам надаєш послугу свому організму і від того як ти її надаєш, залежить твоє здоровя і самопочуття
Гетто Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 08:54 #49 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 08:54 Общепит, такой общепит... текста много а вывод один:а мораль історії проста - хавать нада домаили,как вариант, ходить надо в те заведения, где лично знаешь и повара, и официантов,ибо там где есть конвейер - нет гарантии качественного обслуживания.Мне довелось поработать в супермаркете, (не скажу в каком), с тех пор я стараюсь не закупаться в таких местах, почему? Тот, кто знает из чего и как делается колбаса - не употребляет этот продукт.Или же покупает КАЧЕСТВЕННЫЙ товар. имхо
yurgen Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 09:59 #50 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 09:59 - а чого в стакані прусак? - де прусак? якій ж то прусак, то ізюм!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.