Перейти до змісту

Ваші варіанти імен для талісманів Євро 2012


xriaps

Рекомендовані повідомлення

Пропоную від імені борди вигадати ім'я для талісманів Євро 2012 та найкращі варіанти подати на розсуд УЄФА на сторінці УЄФА - http://ru.mascots.uefa.com/uefaeuro2012/

Тому що запропоновані ними імена користувачам інтернету дещо не довподоби.........:) - http://football.ua/euro2012/news/112703.html (читаємо коментарії)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варианты имен у нас также не считают удачными. Пожалуй, Славек и Славко — еще куда ни шло. Я общался со своим другом, бывшим главой польского футбольного союза Михалом Листкевичем, так он пошутил, что этих ребят нужно назвать Миша, в честь его, и Гриша, в честь президента ФФУ".

Миша и Гриша чудєсно б підійшли! 

Як чудово і дотепно підмітив ChB, ці персонажі згадані в Класика, тому дуже достойні кандидатури :)

Гриша, борець.

Миша, боксьор.

http://doslidy.kiev.ua/?page_id=59

Миша (до Гриші). Сіжу я в баpе у Пpибалтіке, кpугом стаpінні стулья – за*бісь сдєлано! Заходить мудак і каже: “Ето мєсто мойо, может ви пєpєсядєтє?”. А я говоpю: “Hе *уя сєбє, ти шо оборзєл, может ти сам пєpєсядєш!”

Миша. Я *бу такі ваpіанти!

Гриша. Я тєбя за то уважаю, Миша, шо ти pісковий паpєнь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Миша і Гриша, ето харашо, я б навіть сказав, канонічно!

"Гриша, борець. Миша, боксьор.."©

(Для Харкова регіональний варіант - Допа і Гєпа).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два хлопчики-одоробла - символи Євро-2012 чи чергове позорище?

1291364440.jpg Представлення символіки України і Польщі пройшло у вузькому професійному колі: аплодисменти, рукостискання, щасливі усмішки футбольних і урядових функціонерів і два недолугі хлопчики-одоробла, що витанцьовували на смарагдових футбольних полях України і Польщі…Це не жарт і не заставка до фільмів жахів – це наша реальність. І факт затвердження символів пройшов без народного обговорення і узгодження: нам, як «відсталим» націям, запропонували придумати імена хлопцям – близнюкам і дали на вибір, як у тестах для недолугих за методикою Марії Монтессорі, вибрати Славко і Славек, Шемек і Стрімко, Клемек і Ладко.

Мати Божа, зглянься над нашою дурістю, безхребетністю і меншовартістю. Заплативши мільйонні гонорари студії Warner Brothers, ми отримали зразки талісманів – ляльок майбутнього чемпіонату з видимими ознаками відсталості - і розумової, і фізичної: безбарвні обличчі, скеровані в «нікуди» очі, кволі, не сформовані статури тулубів. Коли цих талісманів показали публіці на українських стадіонах, то малі діти – плакали від страху, а дорослі дядьки від сорому ховали очі перед журналістами. Забійники – аніматори спробували «завести» публіку, але в народу був доволі «прісний» вигляд на фоні танців хлопців – талісманів. Розрахунок на те , що «people схаває» проліз, бо «people - народ» вголос не обурювався, втерся від чергового хамства і лише вдома на кухні обурювався над тим, що нас знову обдурили і підсунули низькопробну розробку у гарній обгортці та ще й за такі гроші.

1291365178.jpgНе менш важливо, як одягнуті представлені талісмани. Відпрацьовувалася версія одягу ніби в національних кольорах обох держав, але «творці» абсолютно знехтували елементарними геральдичними вимогами використання національної символіки. Прапор України є синьо-жовтий і порядок кольорів прописаний у Конституції України ст.20 у якому стверджується, що «Державний прапор України – стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів». Але хлопчика - дебільчика - українця одягнули у жовту майку і шорти –синього кольору – хоча мало бути навпаки: майка –синього кольору, а шорти – жовті.

На презентації у Львові прозвучали захопливі вислови , що «талісмани спрямовані насамперед на дитячу аудиторію.., і, що в основі появи талісманів лежить казка про Котигорошка, що, на його (п. Лубківського М.) думку, було дискретно помітно у мультику, присвяченому цим персонажам. Тому, для талісманів не потрібно шукати реальних імен, бо вони є великою мірою казковими персонажами». Ця фраза належить директору МОК "Євро-2012" Маркіяну Лубківському.

Шановний пане Лубківський! Чи відомі вам особливості дитячої психології (5-11 років),бо саме дітки цього віку власне і граються ляльками. Представлені Вами ляльки спричинять тяжку психологічну травму дітям, які візьмуть їх до рук і сформують комплекс власної неповноцінності. Нація, котра себе поважає, виховує дітей на кращих зразках культурних здобутків і Україна є передовою країною в царині розробок і впровадження педагогічних технологій і навчально – методичних посібників. Саме лялька і є навчально – методичним посібником, який формує у дитини основні морально-етичні норми. Які риси Ви хочете сформувати у своєї дитини, яка споглядатиме оце безформенне одоробло ???

Скажіть панове – патріоти різних політичних рухів, де ваші обурені голоси від імені народу «Рятуймо, хлопці, нашу честь і гідність, бо нас обікрали???» Хочу вам сказати, що нас не тільки обікрали, а ще й збираються спаплюжити на весь білий світ. Українці і поляки – два слов’янські народи, що проживають віками на шляхах одвічних міграційних людських потоків. За тисячу років у наших народів достатньо мішаної крові, яка витворила фізично досконалі і красиві нації. Наші жінки (українки і польки) усім світом визнані, як найгарніші. Більше того, ми досконалі не тільки фізично, але й інтелектуально: ще з давніх часів саме представники слов’янських народів вплинули на розвиток історії, культури, писемності, театру у європейській цивілізації. І кому це було потрібно зобразити нас народами з явними ознаками виродження і недолугості ? З розумінням можна віднестися до урядових функціонерів, які за сучасними клопотами не звернули уваги на вираз обличчя і статуру ляльок. Але ж громадськість чого мовчить ? Не треба нам у сірка очей позичати, давайте бити на сполох усією громадою і нехай мудрагелі з Warner Brothers виправлять свої помилки без будь – якої додаткової оплати, і замість відвертої халтури якісно виконають замовлення України і Польщі.

Звертаюся до прем’єр-міністра нашої держави п. Азарова Миколи Яновича і Президента України п.Януковича Віктора Федоровича!

Шановні панове!

Прошу від імені громадян України, яким не байдужий авторитет нашої держави у Європі і світі. Зверніть увагу на факт явного приниження нашого народу, авторитету України і візьміть ситуацію створення символіки майбутнього європейського футбольного чемпіонату під власний контроль. Необхідно переламати злиденну практику паплюження України на міжнародному рівні, довільне використання національної символіки України і твердо відстоювати наші інтереси у європейському і світовому просторі.

З повагою, Президент Асоціації «Спадщина України» Ірина Квасниця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обрання імен талісманів ЄВРО завершено

Голосування щодо вибору імен для талісманів ЄВРО-2012 завершилося. Його підсумки будуть оголошені у Києві та Варшаві в суботу, після чого талісмани запалять різдвяні вогні у польській столиці.

Протягом двох тижнів футбольні вболівальники могли зробити вибір із трьох запропонованих варіантів: Славек — Славко, Сімко — Стрімко і Клемек — Ладко.

Можливістю назвати талісманів скористалися тисячі читачів UEFA.com, а також уболівальники з Польщі та України, які могли проголосувати у філіях McDonald's і в ході турне талісманів у восьми містах, де пройдуть матчі чемпіонату.

У суботу на спеціальних церемоніях в Києві та Варшаві будуть оприлюднені результати голосування, після чого парочка, яка вже отримала імена, вирушить запалювати різдвяні вогні у польській столиці.

джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Славек и Славко - за такие имена талисманам Евро-2012 проголосовали украинские и польские болельщики. Результаты опроса, который завершился 3 декабря, были обнародованы сегодня на пресс-конференции в Киеве и Варшаве.

В церемонии обнародования имен талисманов в украинской столице приняли участие Вице-премьер-министр Украины по вопросам подготовки к Евро-2012 Борис Колесников, президент Федерации футбола Украины Григорий Суркис, операционный директор УЕФА Events SA Мартин Каллен, Уполномоченный президент УЕФА по вопросам Евро-2012, член Исполкома УЕФА Францишек Лоринец, мэры принимающих городов.

Напомним, 16 ноября были представлены символы Евро-2012 - футболисты-близнецы, которые примут участие в промокампании чемпионата.

В образах веселых мальчишек четко подчеркнут национальный колорит. УЄФА использовал биколор на флагах обеих стран: польский футболист одет в белую футболку и красные шорты, украинский – в желтую футболку и синие шорты. Прически у близнецов тоже выполнены в национальных цветах.

В течение двух недель футбольные болельщики могли сделать выбор из трех предложенных вариантов: Славек и Слава, Шемко и Стримко, Клемек и Ладко.

Возможностью дать имя талисманам воспользовались тысячи пользователей сайта УЕФА, а также любители футбола из Польши и Украины, которые могли проголосовать в ресторанах быстрого питания и в ходе турне талисманов принимающими городами Евро-2012.

sport.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імена якраз нормальні. А от два дебільчика - це круто. Я щиро сподіваюсь, що ніякі мільйони нікому не платили, а хвацько розпиляли, а оцих даунів намалював чийсь пятирічний синочок-дегенератик. Бо якщо це справді малювали на ворнер бразерс, то я навіть не знаю, що сказати...

warn_a_brother-2197.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У родителей было плохо с фантазией и они назвали своих сыновей Кирил и ... Кирил ("Самый лучший фильм").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо характЄрно - в мене навіть дозволу ніхто не запитав на рахунок копірайта, я вже не кажу за гонорар... Так що я проти Славонів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАРОД ЗАСМУЧЕНИЙ І ВИМАГАЄ ПЕРЕГОЛУСУВАННЯ. НА КОНКУРС ВИСТАВЛЯЮТЬСЯ НАСТУПНІ ІМЕНА:

Лях та Цвях

Славек та Димон

Бздушек и Пердько

Активко и Пасивко

Сифон и Борода

Синь и Пьянь

ну і звичайно Биба и Боба два (ну ви знаєте) проходять без конкурсу.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Талисманы Евро-2012 «дауны» — психолог

744764_200_150_source.jpeg

  • b11722329.jpg

В талисманах Евро-2012 известный на Украине психолог Ирина Квасница нашла явные признаки даунизма. По ее словам, Славко и Славек «просто ужасны». «Больше всего удивляет, что не было общественного обсуждения, что эскизы кукол не вынесли на публику. Мы их увидели только на презентациях в Киеве и Львове», — сказала Квасница.

По ее мнению, Славко не отвечает нашим ментальным представлением об украинской культуре, о том, как должна быть представлена Украина на мероприятии мирового масштаба. «Мы не имеем права выглядеть неполноценной нацией», — подчеркнула она.

«Стертые черты лица, круглые глаза, взгляд направлен в никуда: это явные признаки даунизма. Две высокоразвитые нации — украинцы и поляки — представлены в форме двух даунов. Есть еще полтора года до Евро. Тем куклам надо сделать красивое телосложение и нормальные лица. То, что они близнецы, — это мудрая идея, чтобы не показать преимущество одной нации над другой», — рассказала Квасница.

По ее мнению, представленные куклы могут нанести тяжелые психологические травмы детям, которые возьмут их в руки, и сформируют у них комплекс собственной неполноценности. «Когда на стадионе в Киеве родители одной девочки лет шести-семи хотели ее сфотографировать с этой куклой, у нее была истерика. Отец подхватил ее на руки», — добавила она.

Подробнее: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/society/4905686/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось хороший варіант :)

Женское движение FEMEN представляет свой вариант талисманов Евро-2012. Блядек и Блядко...

Детальніше тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...