Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

з іншого боку, я радий, що протестувальники не добилися жодного результату для себе поки що. Відвідав недавно київську виставку, присвячену польській Солідарності. Там у 60-80 роках було так само = мітинг пригінчувалися, були арешти, тому подібне, але весь позитивний результат полягав у тому, що народ ще більше озлоблювався, бо був доведений вже до межі. І тоді починалися набагато активніші акції... Просто вийти і покричати під стінами - цього мало. Як видно на сьогоднішньому прикладі = все одно депутати приймають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

" Печерський районний суд у місті Києві видав дозвіл на арешт організаторів акції проти Податкового кодексу. Про це ТСН.ua повідомили у прес-службі страйккому.

Організаторів акції протесту буде притягнуто до адміністративної та кримінальної відповідальності. У страйккомі зазначають, що вже ввечері 16 листопада планується ліквідація наметового містечка під стінами парламенту.

Нагадаємо, українські підприємці почали масові акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу. Зокрема, у Києві зібралося не менше 30 тисяч мітингувальників.

Обурені підприємці закидали Верховну раду туалетним папером і помідорами та звернулися до президента Віктора Януковича з вимогою не ухвалювати документ.

У Верховній раді вже розглянули й проголосували за перший розділ проекту Податкового кодексу у другому читанні."

30000 людей можуть таке творити, що той суд зникне з лиця землі за пару секунд. Якщо до нас по-скотськи, то і нам так само треба поступати. Валити під@рів! Я б теж пішов!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут треба робити так як у Франції а недавно і в Англії.

І що у Франції? Половина населення перевертала машини і блокувала нафтобази, а інша половина готова була їх "порвати" за збитки і те, що не можуть заправитись, і доїхати до роботи. А такий м'який-пухнастий європеєць Саркозі клав на них з висоти. Наш зек кластиме ще більше і ще довще, не для того вони стільки чекали на владу. Хочеш, щоб "полихнуло"? Наш північний і надзвичайно "дружній" сусід тільки радітиме, якщо в цій мутній водичці йому щось "обломиться", як у Грузії з Абхазією та Осетією, чи Придністров'ям там, в свій час. Територія завжди вартувала більше, ніж людське життя.    

А з'їздити в Київ ще встигнеш, ;) хай тільки наш народ відчує, що новий кодекс - це кожного торкнеться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" Печерський районний суд у місті Києві видав дозвіл на арешт організаторів акції проти Податкового кодексу. Про це ТСН.ua повідомили у прес-службі страйккому.

Організаторів акції протесту буде притягнуто до адміністративної та кримінальної відповідальності. У страйккомі зазначають, що вже ввечері 16 листопада планується ліквідація наметового містечка під стінами парламенту.

Нагадаємо, українські підприємці почали масові акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу. Зокрема, у Києві зібралося не менше 30 тисяч мітингувальників.

Обурені підприємці закидали Верховну раду туалетним папером і помідорами та звернулися до президента Віктора Януковича з вимогою не ухвалювати документ.

У Верховній раді вже розглянули й проголосували за перший розділ проекту Податкового кодексу у другому читанні."

30000 людей можуть таке творити, що той суд зникне з лиця землі за пару секунд. Якщо до нас по-скотськи, то і нам так само треба поступати. Валити під@рів! Я б теж пішов!

30000 людей можуть таке творити, що той суд зникне з лиця землі за пару секунд. Якщо до нас по-скотськи, то і нам так само треба поступати. Валити під@рів! Я б теж пішов!:mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://tsn.ua/foto/deputati-zapustili-dulyu-pid-kupol-vr.html

посмотрите фотки ,там одно чмо в тетрис играется фото 13

и фотка 15

Але вже позор!!! Просто немає слів наскільки їм поф на все! І це такі люди керують країною, ппц!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно! Валити мудаків фізично, тоді може почнуть трошки боятися людей і думати головою, а не в тетріс грати і кросворди розгадувати, коли стоїть питання безробіття мільйонів людей!!!  :mdr::g16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Владу попереджували про можливість киргизького сценарію, я вважаю що такий сценарій був би повчальним багатьом послідуючим поколінням українських можновладців. В україні завжди все розрулюється мирно-полюбовно, що стосується відносин народ-влада. От влада і потіряла страх.

В Грузії колись уже клали парламент на підлогу стволами калашникових, думаю ті події відобразились на генному рівні тамтешньої влади.

Якщо наші підприємці (в яких є настойчивість, самоорганізованість, фінансовий ресурс) не поставлять владу на місце, або взагалі не попруть з кабінетів, то народу зробити це буде набагато складніше. До народних мас знову можуть приклеїтись "свідомі" політикани, які маніпуляціями перенаправлять народну силу на досягнення лише своїх власних цілей. Дуже не хотілося б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Януковичу і Азарову вдається об'єднати Україну :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Януковичу і Азарову вдається об'єднати Україну :)

t2001.gif

... якби не було так сумно...

b0415.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збір людей на майдані незалежності перед початком мітингу біля стін ВР.

Профспілки збирались відразу біля ВР.

Всього людей було 44 тис.

post-6610-0-88415300-1290080365_thumb.jp

post-6610-0-05338500-1290080478_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На УНІАНІ комент сподобався: "Самая главная ошибка существующей власти Януковича - думают, что закручивают гайки, а на самом деле - сжимают пружину."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pics_098.jpg

У нас походу тоже конкретный распил намечается

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас походу тоже конкретный распил намечается

Всё уже распиляно до нас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхав сьогодні центром і навіялась така думка: випадково чув по телебаченню цитату Романюка що торхівля харківських підприємств перед драмтеатром це ще домовленість Шиби, і тим лучанам кого ця торгівля напрягає лишилось зачекати до четверга... Тим же часом Рада ухвалила податковий кодекс, не треба ходити до гадалки щоб здогадатись що намічаються мітинги. А харківські товари не тільки не завершили торгівлю, так ще й сьогодні решту вільного простору заповнили машинами з місцевими товарами...

І тепер вже сама думка: це в мене параноя чи справді влада "непомітно" намагається не дати людям повноцінно виразити свою позицію?

У Харкові, наприклад, уже екстренно почали основну площу до нового року готувати, ну тіпа позамітати ж треба, клумби підлити, щоб гідно зустріти новий рік. Не завжди встигають до опалювального сезону приготуватись а тут до новорічних свят так підготовка закипіла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І тепер вже сама думка: це в мене параноя чи справді влада "непомітно" намагається не дати людям повноцінно виразити свою позицію?

параноя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вранці ...

587faa12a49e.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

б.. дарма я тобі плюсіка вліпив, поспішив однако

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вранці ...

587faa12a49e.jpg

Блін, а чого я про це нічого не знав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...