Перейти до змісту

Допоможіть порадою!

poliglot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив у Польщі моб.телефон Нокія 5800. Звісно що не декларував. і імей в чорному списку!!!! Що можна зробити????

Опубліковано

ну це ж до пори до часу.......

забити...

десь читав в інеті (влом рити), що сам голова НКРЗ (Колобов здається) признав ідею з чорними списками утопічною... і вони вже від цієї ідеї відмовились.

Опубліковано

ну це ж до пори до часу.......

забити...

десь читав в інеті (влом рити), що сам голова НКРЗ (Колобов здається) признав ідею з чорними списками утопічною... і вони вже від цієї ідеї відмовились.

враховуючи те, як вони вводять ці списки в дію, забити і не паритись

Опубліковано

Так- так знайома тема. щось подібне читав. +самі оператори відмовляються працювати собі в "убиток"

А телефон , що непрацює в наших краях? чи що? Колись в мене був так само телефон привезений (нелегально з Італії)- я заніс на варшавку, мені за 40грн. в 2008 році перешили і все він робив добре. Пізніше я його навіть продав :rolleyes: мош попробуй перешити

Опубліковано

но есть 1 но. коли мілійія буде перевіряти і побачить що "в чорному спику" можуть потаскати...копи будуть перевіряти чи телефон не крадений і так далі

Опубліковано

trifoz, причому тут перешивка до чорного списку.

trifoz, причому тут перешивка до чорного списку.

Імеї теж перешивають доречі!!!

Але є другий варіант, зареєструвати його в частот нагляді з "лівою декларацією"

PS. Хоча дивно що тел відразу у чорний список закинули, по ідеї він мав би бути сірим, як і усі інші. Можливо він просто не розлочаний під наші оператори...

Опубліковано

но есть 1 но. коли мілійія буде перевіряти і побачить що "в чорному спику" можуть потаскати...копи будуть перевіряти чи телефон не крадений і так далі

Міліція провіряє по базі чи крадений чи ні, а в якому він списку (сірому, білому, зеленому)їм пофіг.

Опубліковано

fedirr, нiякi iмеї нiхто ще не перешивав, i думаю не буде перешивати, це вас хтось обманув щоб збити грошей бiльше.

yura2281, все вiрно, мiлiцiї пофiг в якому списку твiй телефон, аби не крадений.

Опубліковано

взагалі смішно якось получиться, якщо з закордону хтось приїде в гості до України (припустим на Євро 2012), а Укрчастотнагляд натравить на них міліцію, бо в них у всіх імеі в чорному списку :)

як на мене, то контроль за імеі-кодами - глупство

Опубліковано

Взагалi то частот нагляд планував вiдключати телефони що перебувають в чорному списку бiльше 3х мiсяцiв, такщо iноземцям тут нiчого не загрожуватиме. Проте коли цi правила запрацюють не знае навiть сам частотнагляд.

Опубліковано

fedirr, нiякi iмеї нiхто ще не перешивав, i думаю не буде перешивати, це вас хтось обманув щоб збити грошей бiльше.

yura2281, все вiрно, мiлiцiї пофiг в якому списку твiй телефон, аби не крадений.

Які ж Ви люди ліниві, все Вам треба розжовувати, а погуглити впадляк? Kombat83 якщо тобі не перепрошивали ІМЕІ то це не означає що їх взагала не перепрошивають...

poliglot бери закордонний паспорт і дуй в частотнагляд, напишеш заяву і буде тобі щастя :)

Волинська філія УДЦР

43000, м. Луцьк, вул. Л.Українки, 67, кв.36,

Головпочтампт, а/с 45

тел.: (0332) 72-48-69

факс: (0332) 72-48-69

адреса сайту: http://volyn.ucrf.gov.ua/

[email protected]

Опубліковано

fedirr, цiкаво де перепрошивають imеi? Якщо ти не в курсi то перешивка iмей обiйдеться тобi дорожче нiж твiй телефон коштуе, дотого ж це КРИМIНАЛЬНА СТАТТЯ. Дивись не попадись бо сядеш надовго.

Опубліковано

2 Kombat83

а стверджував що такого ніхто не робить :jeer:

Опубліковано

fedirr, цiкаво де перепрошивають imеi? Якщо ти не в курсi то перешивка iмей обiйдеться тобi дорожче нiж твiй телефон коштуе, дотого ж це КРИМIНАЛЬНА СТАТТЯ. Дивись не попадись бо сядеш надовго.

1-2 то не страшно :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...