Перейти до змісту

Собака vs Велосипедист

Superman

72 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Че вы опять набросились на бойцовых собак. По статистике нападений этих псов меньше всего. Другое дело, что журналюги страха нагнали. Вот пример одной из статистик.Метисы - 26%

Немецкая овчарка - 19%

Ротвейлер - 15%

Кошки ! - 7%

Кокеры - 5%

Ризеншнауцер и колли по - 4%

Пудель, дог, доберман, кавказская овчарка по - 2,5%

Бультерьер, фокстерьер, ам.стаф. терьер, такса по - 1.5%

Остальные породы (в том числе и питбультерьер) по -1% и менее

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

Бійцівські тут взагалі нідочого. Де таке написано?

Зіберс про булів сусідських просто розповідав... от і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

накинулися на бійцівських, бо дворняги хоч і частіше нападають, але ймовірність бути покалічени нею меньша. Шуганув, зупинився - повтікали.

а як бійцівська, ще й навчена собака кинеться, то хай хоч малий шанс нападу таких порід, зато великий шанс мати з того неприємні наслідки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Вампірич.

А як бійцівська собака має тебе атакувати? Навчена на що? Гризти таких самих собак, як вона.

ММММММММММ?

Правильно.. тільки, як рухому ціль. Бо бійцівським.... на людину глибоко..... ну ти зрозумів. Гальмуй і вона втратить до тебе цікавість.

Я ще на бачив ЖОДНОГО нападу бійцівської собаки.. Хіба ти будеш їхати по тротуару, а якийсь паморок будейти з собоакою без повідка. І то... це завсім інша історія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna. Підозрюю що відповідь в тому що ти їх не провокуєш.

На рахунок сказу скажу що це, наскільки я знаю, вірусне захворювання і достовірну відповідь про захворювання тварини може дати лише аналіз тканин. Маю сумніви що можна візуально виявити сказ на ранніх стадіях. Також крім сказу, як відомо, в собак в пащі немало збудників інших хвороб.

А не дивлячись на пережованість тема все-ж актуальна, хто буде розважати "тузикив" як не велосипедисти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lexx_Giant - это я не вам

vampirich - а что значит обученная? Ни один нормальный да и ненормальный хозяин не станет обучать свою собаку нападениям на людей. Тем более это очень сложно, так как агрессия у них заложена исключительно к особям своего вида. Чесно говоря я больше машин боюсь чем собак, так как беды они приносят намного больше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є різні уроди і в тому числі серед власників бійцівських порід..

Собака без повідка на шляху велосипедиста повинна бути для нього сигналом про те, що треба збавити швидкість і рухатись якомога обережніше, щоб не спровокувати її на дії, які можуть закінчитись плачевно. Бійцівська.. пів біди... а от ротвік, вівчарка (поголівя просто в жахливому стані), кавказ, азіат (на своїй території або на території ситематичного вигулу).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна робити так, як моя ОДНА знайома.))) Вона з ними просто розмовляє.))))

Не подсказывай, Лекс, а то никто не получит свой вкусный приз ))

А перееханных шавок я тебе не прощу. Будешь оставлен без компота.

А серъезно, то кто-то шавку переехал, или врезал по морде и она, конечно, этот раз отстала, но запомнила его на всю жизнь, а если шавка не интелектуал, то обижена она теперь на всех, кто на велосипеде. Они одинаково помнят хороше, как добро, так и зло. И если, наверняка, она бежала за велом первый раз играючи, то теперь каждый раз будет преследовать обидчика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу по секрету, если собака хочет вас укусить, то она редко перед этим лает. Чаще всего псы делают это молча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna. Підозрюю що відповідь в тому що ти їх не провокуєш.

Не угадал. Я их провоцирую, причем, каждый раз, как вижу(если не спешу никуда)

Також крім сказу, як відомо, в собак в пащі немало збудників інших хвороб.

Эти сказки из серии сказок про Бабайку, или дядьку с мешком))

А про целебность собачей слюны и про то, что ядовитей человеческой слюны только, разве что, слюна комодоского варана ты, наверное, еще не слыхал. А это факты давно известные

А не дивлячись на пережованість тема все-ж актуальна, хто буде розважати "тузикив" як не велосипедисти :)

Просто тема не раз поднималась, тонула во флуде и ничего не меняла в отношениях людей и собак. А уважать, в итоге, я многих перестала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

smile-zachot.gif Не зря же у собак карьеса не бывает
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Че вы опять набросились на бойцовых собак. По статистике нападений этих псов меньше всего. Другое дело, что журналюги страха нагнали. Вот пример одной из статистик.Метисы - 26%

Немецкая овчарка - 19%

Ротвейлер - 15%

Кошки ! - 7%

Кокеры - 5%

Цікава статистика.

До неї не завадило б привести данні чисельності по породам, а то сухі цифри не дають уявлення повної картини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласна. Найду - размещу. Но я не думаю, что овчарок намного больше чем стаффордов в нашем городе, к примеру. А пощитать всех собак по породам очень тяжело, так как собак с документами очень мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаф.. не бійцівська порода... Так.. для довідки.

По друге..

2 Одна..

Мене шавки.. які були мною переїхані чи бігли .. навіть граючись.. і отримали по морді.... тепер оминають 10 дорогою.))))

В Карпатах.. в останньому поході.. на Свидовці бачили знаменитих пастуших собак. МММММММММ білі велетні під 70 в холці, просто красені. Всі зійшли з велосипедів.. і ВЕДУЧИ їх в руках підійшли до кошар. Кобелі затихли, як вийшов хозяїн і сказав їм паро слів..., а от [censored].. просто бісилася .. аж запінилася.. але була по ходу сциклива, а ми до неї спиною не поверталися. :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я прекрасно знаю, что стафф не бойцовая собака, но это втемяшить в голову людям невозможно. Так как им по телевизору втемяшили " опытные кинологи-журналюги", что страшнее зверя нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lexx_Giant як там твій домашній песик :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, Карпаты. Были там истории.

Одна моя любимая.

Мы шли по хребту, искали место для ночлега. Дошли до кошары. Славик с Вовчиком пошли в лесок на разведку. Там собаки гнали овец к кошаре, стали их атаковать. Хлопцы заняли круговую, взяли палки. Подоспели пастухи.

Страху натерпелись. Пришли к нам, расказали. Встали мы там лагерем. Собаки приши к нам на ужин. Мы их угощлаи. Они были скромные и тихие. Но ночью в кошаре начался собачий скандал. А вожак собак пришел к нам, лаял и подвывал под палатками. Вовка хотел его прогнать, я казала, что сама разберусь. Вышла к вожаку, он затих сразу, поговорила с ним, прогулялась к его кошаре на хребет. Посидели на траве, полюбовались ночным пейзажем. После, я с ним попрощалась, он ушел к себе, я к себе. Собаки в кошаре затихли и до утра было все тихо.

Не буду выводить мораль. Надоело. У меня проблемы с собаками нет, своих детей я научила тоже. Ваши проблемы уже ваше дело, взрослых учить сложно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да нафиг вообще эту тему опять подняли. В луцк талкс уже все разжевано-пережевано. Уже тошнит от одних и тех-же постов. Собаки все равно борду не читают и им пофиг что вы тут пишите ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Тренер і Одна.

+100500

Занавес.

)))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во во, Таня те саме каже. Панімать нада псів, а знервованим така порада.

1269276446359.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

F_ww2_sov16.jpg

якось в тему здалось :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только ж они потом на эрделей нежно гранат навешают и: "Фас" танк, Тузик!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

дурних собак тре чавити, або погавкати на них, якщо настрій є :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, да, саме погавкать до них, це так весело. Вони гав, ти гав... :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немецкая овчарка - 19%

Ротвейлер - 15%

Кошки ! - 7%

Кокеры - 5%

lol. это небось статистика по заболеванию чумкой?

y28d4c062.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...