Перейти до змісту

Наші служби...

tmus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні, весь район біля Тубдиспансера сидить на миттевій напрузі -150-180 вольт. Половина електроприборів не працює як мають. Стаціонарний комп взагалі не включається. Називається: вибори пройшли- тепер народ не потрібен, чи як це назвати?

post-7929-0-15887400-1289062373_thumb.jp

Опубліковано

на фото видно і час - 18-35 і напруга - 164.53 вольт. фото стоврене 6.11.2010. Згідно з нормами допускається перепад напруги +- 10%. Дзвонили в диспечеську - диспечер красава - не знає навіть ні тарифів, ні фізику за 9-ий клас (перепитував, що таке миттєве напруга), і кинув трубку, хоча всі їхні дзвінки записуються.

на львівській живеш? біля тубіка?

Опубліковано

а диспечер - хамло. Брат сам працював в обленерго, швидко розказав всі подробиці нашої ситуації, диспечер - Бондаренко Л. перейшов на "ти", сказав що виїзджати ніхто сьогодні не буде, і пофіг що в сусуда навіть котел не включається через малу напругу, він кидає трубку.

Про системні аварії в водопостачанні на вул. Цегельній взагалі мовчу.

Опубліковано

Я ткож намагвя взнати ситуацію. Диспчер, як на мене, не виконав свої обо"вязки - він хоча б сказав, що постараються вирішити проблему. невже важко вислати бригаду, щоб заміряли показники і перевірили чи ніхто не накинувся?

Опубліковано

Я дзвонив також - диспетчер показав себе не з найкращої сторони, можливо його і задовбали, але йому платять за розмови з клієнтами, а не за кидання трубки.

Опубліковано

за 2 години нічого не помінялось, зашибісь, Стаціонарний компік сттрьомно включати -УПС пищить. Даколє?))

Опубліковано

Був у знайомих людей у Підгайцях. Я ще такого не бачив, що робилось з упсом... а струм пропадав за годину раз 20 а мо і більше і це в них вже декілька днів, після тих вітрів що були на днях. За словами мешканців то якесь там "тимчасове світло". Для нормальнох подачі струму необхідний транформатор але щоб його поставити з кожнох сімї потрібно по 80 тисяч гриваків.

Опубліковано

Для нормальнох подачі струму необхідний транформатор але щоб його поставити з кожнох сімї потрібно по 80 тисяч гриваків.

80 тисяч коштує трансформатор, яким можна приватний сектор дна 100 дворів "освітити". Жирно сімї живуть нині.

Опубліковано

Для нормальнох подачі струму необхідний транформатор але щоб його поставити з кожнох сімї потрібно по 80 тисяч гриваків.

80 тисяч коштує трансформатор, яким можна приватний сектор дна 100 дворів "освітити". Жирно сімї живуть нині.

Жирно в чому? що немають таких грошей? Жирно живе держава, яка розводить грошей на гроші і нікопійки не дає ні на трансформатор ні на проведення води ні на проведення газу.

Опубліковано

Я б пошукав причину. Львівський масив - район нових (елітних) забудов, енергетики гроші беруть техумови дають, а мережі відповідно не модернізують.

Пишіть колективну жалобу, копію - в мерію, копію - в Обленерго, чи хто там в енергетиків вищестояще начальство.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...