Перейти до змісту

Мікрофон у ноуті

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чоловік купив мені отакий ноут - Acer eMachines E725-442G25Mi.

Гадалося, що якщо є вебкамера, то і логічно бути мікрофону. Судячи з характеристик в неті, так і має бути.

Але оцінити його роботу так і не вдається, пробула перевстановлювати драйвера, марно,  користуюсь зовнішнім мікрофоном.

Сьогодні спробувала пошукати інформацію і найшла один лише відгук, що підтверджує таки відсутність мікрофону.

Вирішила не гадати, написала листи на два сервісні центри, з серійним і парт-номерами. Відповідь мене порадувала   :D

Цитую. №1: В нем есть микрофон. Возможно он просто не настроен. Ваш аппарат на гарантии (Warranty expires in 156 days) - обратитесь пожалуйста в СЦ Acer, Вам помогут устранить неисправность.

№2: В данной модели нет встроенного микрофона, есть только вход под микрофон (Mic In), микрофон докупается опционально.  :blink:

Одним словом, я опинилася там звідки рухалася.

Хто мав діло з такою моделлю? 

Якщо я звернусь до продавців і ця модель дійсно виявиться без мікрофону, я не маю права претендувати на заміну?

Чи простіше купити зовнішній такого плану. 

Не думаю, що виробник так сильно економить на мікрофонах. Де логіка?

Опубліковано

По теме ничего не скажу ,но муж у тебя золото))

Ну если не охота возится покупай внешний,а если все таки интерес найти где там микрофон сильнее,то надо копать дальше-я б написал еще в парочку СЦ

Опубліковано

Я думаю, навіть якщо його там нема, а є роз"єм на материнці, куди він підключається, то його можна і самому встановити. Тільки якщо ноут новий, то напевне можна до оф. сервісу звернутися за такою послугою, щоб не втратити гарантію. Звичайно, якщо в ноуті є вбудований мікрофон і при покупці на ньому була встановлена виробником ОС, то він повинен працювати. Якщо ж переставляли операційну систему, то цілком імовірно, що бракує якогось драйвера, чи мікрофон десь в налаштуваннях програмно вимкнений.

Люди, підкажіть де в нашому селі офіційний сервіс Acer ?

Опубліковано

Я більше схиляюсь до того, що мікрофону таки нема, візуально я його теж не наблюдаю.

Повчально в майбутньому, виявляється треба уточнювати.

Zerotul, Вам сюди  ;)

Опубліковано

в мене була схожа ситуація... купив ноут - мікрофон працював на експі.. поставив собі сімку - і мій мікрофон перестав працювати.. я переумнічав і заліз на сайт інтела та скачав драйвери на сімку самі свіжі, але мікрофон не хотів працювати... вже думав купляти зовнішній, мало що - може з ладу вийшов, але випадково взяв і встановив з диску до ноута не експішні драйвеера на сімку, а дрейвера від вісти, і о чудо - мікрофон почав працювати... :)єдине що треба було настройкі підправити, але це формальність...

Опубліковано

А може все таки він є...

Правою кнопкою миші на дініміку в треї... Записывающие устройства... Запись... Микрофон(якоїсь фірми)... Клікаємо по ньому...(відкривається -Свойства:микрофон)... Закладка - Уровни... Микрофон - ставим на 100%, Усиление - на +20 дБ... Натискаємо Ок. і дивимось на попереднє вікно(Звук)... Біля мікрофона справа є сірі рисочки.. голосно кричимо або клацаємо пальцямі біля ноута і рисочки підпригують(стають зеленинкіми) тіпа рівень... якшо стають значить мікрофон є :0005:

Опубліковано

Я більше схиляюсь до того, що мікрофону таки нема, візуально я його теж не наблюдаю.

Стверджувати, що чогось нема тільки через те, що ти його "не наблюдаєш", м"яко кажучи, помилково.

Ці мікрофони досить маленькі, і виробники ноутів часто їх так старанно маскують, що на перший погляд не видно, що він є. І навпаки, часом в корпусі є отвір, через який звук повинен проходити до мікрофона, і під ним посадочне місце для самого мікрофона, а мікрофона нема. Хоча його вартість для виробника центів 20, напевне, і здавалося б, в сучасний ноут з всіма засобами комунікації (камера, вайфай, синій зуб і т.п.) , чому б його і не поставити, а хрін вам, не ставлять мудаки, і в багатьох моделях. Сучий маркетинг!!!

Опубліковано

Заглянула в Пуск / программы / Стандартные / Развлечения , а там тільки громкость. Звукозапису нема і включити не вдається.

Виявляється на ноуті поставлена  збірка Windows XP (Best XP).

А пошук видав: 

Во всех сборках Windows XP (Best XP, Se7en Team) повторяется одна и таже проблема. Звук воспроизводится но не записывается.

Будемо надіятись, що проблема лише в системі.

Опубліковано

Всі ці збірки - лайно, яке зробив якийсь мегаумнік під своє залізо і свої задачі. А всі їх копіюють і потім плачуть, що щось не працює. Став нормальну систему і драйвери, тоді буде видно.

Опубліковано

Ставь лицензию и качай активатор-так хоть обновления к винде качать можно.

ПС если верить здеся то микрофон таки где то есть

АПД1 полазил по паре сайтов и таки там говорится что микрофон существует.Ищите-истинна где то рядом

Опубліковано

Вибачаюсь за оффтоп, але не втримався - це як в тому дитячому анекдоті: "Ти бы хоть пукнул для ориентировки" :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...