Перейти до змісту

Збій в роботі МТС?

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

якщо будинок панельний,то арматура в плитах може спрацьовувати як екран... а взагалі, я працюю в приміщенні (волі 2) де стіни товщиною 1-1,5 м, так на одному кінці будинку все гут, а на другому - треба знаходити особливе місце "портал" з якого можна подзвонити. Актуально для мтс, а от корпоративний київстар в нормі завжди!

Опубліковано

сьогодні в період з 1 до 2 ночі не міг позвонити з МТС і на МТС.

По-любому - аналогічна ситуація!!! В той самий час!(думав телефону гапец) Але з контрактного МТС можна було телефонувати...

Опубліковано

МТС натякає, що пора спати :smile3: Теж передоплачений МТС - жодного разу глюків не було

Опубліковано

Про що ви говорите. Нещодавно звонила на МТС, так там мені тьотя сказала, що впродовж певного періоду часу вже ведуця якісь там тех-роботи. Так що просять вибачення за незручностіdry.gif

Опубліковано

ага, і вчора о пів на третю ночі з емтееса нікуди ніззя було подзвонити. Хай там які б вони не вели тех роботи вночі, але абонент наперед проплачує послугу і хоче її отримувати в любий момент. Бо потім відключатимуть мережу і в години пікових нагрузок.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Сьогодні знову збої в мережі МТС. Багато людей не можуть додзвонитися чи перевірити стан рахунку.

За офіційною інформацією - проводяться роботи на обладнанні з метою поліпшення якості зв'язку.

Опубліковано

Сьогодні МТС глючить по повній програмі. Додзвонитись кудись практично нереально. І це не лише у мене. Хоча у татка з контрактним підключенням проблем нема

Опубліковано

+1. У мене також сьогодні цілий день проблеми з мережею. А у батьків та у друга ні. Дивина :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчора десь з 22,30 в мене не працював МТС, вже набридло... :angry2: Останнім часом це вже аж занадто часто відбувається... :glare: І що найцікавіше, це не тільки в мене одної, в багатьох знайомих ідентична ситуація...

Опубліковано

Вчора десь з 22,30 в мене не працював МТС, вже набридло... :angry2: Останнім часом це вже аж занадто часто відбувається... :glare: І що найцікавіше, це не тільки в мене одної, в багатьох знайомих ідентична ситуація...

+1

і в мене і в жінки був аналогічний казус

Опубліковано

У всіх глючить, але думку міняти оператора ніхто не висловив. Не треба скарг, проголосуйте гаманцями, тоді вони можливо швидше почнуть реагувати.:0003:

Опубліковано
У всіх глючить, але думку міняти оператора ніхто не висловив. Не треба скарг, проголосуйте гаманцями, тоді вони можливо швидше почнуть реагувати.
Мыши плакали, кололись, но продолжали есть кактус
Опубліковано

У всіх глючить, але думку міняти оператора ніхто не висловив. Не треба скарг, проголосуйте гаманцями, тоді вони можливо швидше почнуть реагувати.:0003:

а мені здається, що вони почнуть реагувати як рак на горі свисне

Опубліковано

Вчора на сайті Київстара почитав тарифи, до речі, ледве їх там знайшов, многа думал... Зробив для себе висновок - краще "фіговий" УМЗ, ніж такий поєздатий Київстар з такими тарифами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...