Перейти до змісту

Укр.Телеком -інтернет в дома

Рекомендовані повідомлення

Поки що глухо. Але в приміських сіл шанси набагато більші, імхо. ОГО вже є в Підгайцях, Гіркій Полонці, Рокинях, Торчині, Липинах. Зараз в планах Зміїнець, Забороль, Маяки. Не знаю про що там і чим думає велике начальство, але в приімській зоні в ОГО практично немає конкурентів. В місті кожен день купа відключень. (абоненти переходять на дешевший та швидший Білайн) Тому, для того щоб щось заробляти, логічно таки розвивати мережу в приміській зоні. Але ж тут блін бюджет, податки, приватизація, купа всяких підводних течій, а обладнання недешеве, плюс роботи проектні, монтажні, плюс необхідність прокладки оптоволокна, одним словом - повна жопа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз в планах Зміїнець, Забороль, Маяки.

Если иинфа достоверная озвучь дату запуска АДСЛ в этих сёлах. Сам живу в Милушах.Жду не дождусь нормального и-нета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мій погляд, найпростіший і найдешевший вихід в даній ситуації - Інтертелеком. Але обовязково треба брати з антеною, бо покриття в тому районі нестабільне. Направляти на Луцьк, БС на трубі ЛПЗ. Рівень сигналу краще за все перевіряти за допомогою програми Axesstel PST EV-DO 1.52. До речі, впевнений, що абоненти Інтертелекому там є, причому вже давно. Як варіант можна розглянути ще Піпл.нет з Горохова, але не впевнений, що дістане

Ось тут з вами поспорю)) Так я також в селі давно юзаю Інтертелеком.. Але при чому без антени, не-великий USB подовжувач і все більше нічого допоміжного нема, швидкість практично максимум, ніразу не вибивало, чи ще щось в тому роді, і покриття хороше (Звідки у вас такі дані?). На рахунок PeopleNET- то й навіть з антеною повний.. Не стабільно, але тяне, вибиває і т.д і т.п

Поки що глухо. Але в приміських сіл шанси набагато більші, імхо. ОГО вже є в Підгайцях, Гіркій Полонці, Рокинях, Торчині, Липинах. Зараз в планах Зміїнець, Забороль, Маяки. Не знаю про що там і чим думає велике начальство, але в приімській зоні в ОГО практично немає конкурентів. В місті кожен день купа відключень. (абоненти переходять на дешевший та швидший Білайн) Тому, для того щоб щось заробляти, логічно таки розвивати мережу в приміській зоні. Але ж тут блін бюджет, податки, приватизація, купа всяких підводних течій, а обладнання недешеве, плюс роботи проектні, монтажні, плюс необхідність прокладки оптоволокна, одним словом - повна жопа.

Згідний на всі 100% -треба районим займатись

--------------

До речі- вроді через село і проходить волокно, от тільки чи можна туди врізатись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Думаю за такий час "ТЕМУ ПІДНЯТИ -UP- ВЖЕ МОЖНА"..

Що робити з тим УКР-ТЕЛЕкомОм? може дзвонити в Київ? хоч врядчи це допоможе..

Мої родичі не одні., з тих, хто хоче провести ОГО, там в селі ЧаруКІв, Луцький Р-Н

ДОПОМОЖІТЬ -розвязати проблему.. :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання про ADSL від Укретелекому в с.Чаруків можеш найближчий рік точно не піднімати - такого нема в планах розвитку мережі, думай про інші варіанти запропоновані вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз в планах Зміїнець, Забороль, Маяки.

Если иинфа достоверная озвучь дату запуска АДСЛ в этих сёлах. Сам живу в Милушах.Жду не дождусь нормального и-нета.

Інформація достовірна, але дати встановлення обладнання в зазаначених селах ще не затверджені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого ніхто по ближніх селах не хоче заюзати мобільний інет ОГО? Телекомівські провідні мережі зв*язку знаходяться в районі в жалюгідному стані. :( :(

Зараз навіть модем тестовий дають на пробу. :blink: Його тільки на юзб-подовжувач причепити тра і підняти повище або в фокус супутникової тарілки присандалити і в сторону Луцька покрутити... :) (це як зовсім ловити не буде.) Ставив знайомому моб.інет в с.Коршовець -модем в системник ткнув який на підлозі стоїть-сигнал мережі 100 % Аж сам здивувався :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання про ADSL від Укретелекому в с.Чаруків можеш найближчий рік точно не піднімати - такого нема в планах розвитку мережі, думай про інші варіанти запропоновані вище.

Це дуже погано..

А нащот вище вказаного-то ціни дорогі+ обладнаня, та ні..

Вже давно в селі Юзають моб інет. і все гуД.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачу нема резону- рватись..

Тему закрито

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачу нема резону- рватись..

Тему закрито

Done.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...