Перейти до змісту

100 ДТП з маршрутками

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З початку року на Волині сталося понад 100 ДТП за участю маршруток - за даними каналу НТН.

Крім того, "порадували" кадри ранішнього патрулювання ДАЙ і як наслідок - нетверезий водій, що перевозив пасажирів...Я, чесно кажучи, офігєл...

Опубліковано

З початку року на Волині сталося понад 100 ДТП за участю маршруток - за даними каналу НТН.

Крім того, "порадували" кадри ранішнього патрулювання ДАЙ і як наслідок - нетверезий водій, що перевозив пасажирів...Я, чесно кажучи, офігєл...

Я колись з таким вгашеним джигітом їхав, на 30. Той умат розвернувся в салон і клеївся до дівок, а газував лівою ногою і на дорогу дивився раз в секунд 10-20.

П.С. Допишу, бо почитав дописувачів нижче і не можу промовчати: ребята, не нада ля-ля. Маршрутчики такі ж самі люди як і всі, і в більшості своїй - це нормальні адекватні люди. За участю інших транспортних засобів, сталося набагато більше ДТП, це ж не означає, що інші водії ще гірші за маршрутчиків.

Опубліковано

+1 автору за тему

быдляки водили маршрутных такси начяли сильно раздражать на дороге вот вам примеры - на против торгового центра слон есть для них парковка так нет нада за маршрутчиками которые припаркованы одна становиться за ними и по дороге уже две легковушки не разменуться :mdr: я личьно проезжая мимо такого мудака останавливаюсь открываю форточьку и машу ему мол иди на контакт потом грубо посылаю его на х-й и спрашиваю нахера так парковаться а он невинными глазами мол че ты от меня хочеш?

второй пример в центре с остановки от цума и готеля украина они отезжаут пох шо ты уже пол своего авто завел за их гавновоз

забыл и с центрального ряда возле цума они тоже могут ехать прямо хоття по правилам толко поворот на право и менты которые там на пятачьке стоят почемуто их не останавливают а обичьному легковику бежит чуть не падает махает своей палкой

у меня появилось впечатление что хазяева маршруток платят ментам какуето таксу за месяц и те закрывают глаза на ихни нарушения а водили в свою очередь чувствуют безнаказанность-мол хазяин уже заплатил

Опубліковано

Нема на них управи, а так хочеться їх прижучити :mdr:

99 % водії сілюки безмозгіл які купили права, вони навіть з пасажирами спілкуватись не вміють, ще й люблять курити за рульом і пизд... по мобілках.

Опубліковано

Нема на них управи, а так хочеться їх прижучити :mdr:

99 % водії сілюки безмозгіл які купили права, вони навіть з пасажирами спілкуватись не вміють, ще й люблять курити за рульом і пизд... по мобілках.

отож ідеш компанією в такому маршрутному не полінись дати по іблу воділі дивись і навчаться :ok:

тікі не під чяс руху :rolleyes:

Опубліковано

В мене була історія з одним дибілом в центрі, так він старий пердун ще й битись думав. Закінчилось це тим шо пбув покликаний гаішник який стояв на кольці в центрі і йому було викладено порушення маршутиста. Мент [censored] сказав до мене "ти їдь а я розберусь". Я сів відїхав до прокуратори і дивлюсь в зеркало а мент [censored] віддав водієві права тіпа посміялись, той сів в маршутку і поїхав. А його порушення було те шо він при повороті до зупинки цума,їхавши по правій смузі - малоо того шо на переході переходив в лівий ряд то ще й мене випхав на встречку. [censored] буду підрам фари бити.

Опубліковано

їздять, мля, як хочуть...

то по двох смугах одночасно, то зупиняються на дорозі (не в карманчику) для висадки пасажирів, то стартують без поворотів - х.з. коли він рушить!

саме гірше що гайці ніяк не реагують.

Опубліковано

їздять, мля, як хочуть...

то по двох смугах одночасно, то зупиняються на дорозі (не в карманчику) для висадки пасажирів, то стартують без поворотів - х.з. коли він рушить!

саме гірше що гайці ніяк не реагують.

платить хазяін маршруткі певну таксу гаішнікам а воділи себе чуствують на раслабухі-так шо вихід підрізаіш обідчіка виходиш і бьєш бо і*лу :ok:

Опубліковано

Один із мною "найулюбленіших" способів їзди маршруток - ще не встиг спинитися на зупинці, а вже лівого поворота тицьнув - я, мовляв, відїжджаю...І от думай - дати дорогу по ПДР, чи нарватися на можливий протокол від ДАЙ...

Опубліковано

Один із мною "найулюбленіших" способів їзди маршруток - ще не встиг спинитися на зупинці, а вже лівого поворота тицьнув - я, мовляв, відїжджаю...І от думай - дати дорогу по ПДР, чи нарватися на можливий протокол від ДАЙ...

згідно правил дорогу потрібно дати в тому випадку, коли МТЗ виїжає з "карманчика". в разі коли МТЗ зупинився на краю проїжої частини і йому створює перешкоду припаркована попереду автівка - то це вже його проблеми.

Опубліковано

Давайте зробим благодійний фонд, будем скидаться мінтярам по 100 ре в місяць, але тоді і ми бум їздити як хочем, захочем і навалим на лобовому маршутчику і нам за це ніц не буде ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...