Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки чуть більш як 100 абонентів? За стільки часу в Луцьку бачу вони активно працювали :g05:

вони меня взяли такою штукою як IPTV а так фіг би я пішов до них з їх садиським договором

Опубліковано

вони меня взяли такою штукою як IPTV а так фіг би я пішов до них з їх садиським договором

А що ж це за договір такий? Може викладеш на осуд громадськості?

Опубліковано (змінено)

ну я став вже 104 в луцьку) завтра по плану мають пІдключити)

ну не зовсім ти є 104-им підключеним, це лише № договору, адже сьогодні підключався абонент з Договорм № 16 здається ...

доречі, трошки від білайна втікає абонентів

Змінено користувачем lutsk
Опубліковано

Хтось знає як налаштувати IPTV?

Скачав плеєр

скачав плейліст

вибиває

VLC не может определить формат входных данных.:

Формат в 'udp://....' не может быть определен. В журнал записана подробная информация.

Спочатку потрібно активувати саму послугу в Особистому кабінеті, потім скачати останю версію ВЛС та втягнути плейліст, який також знаходиться також в Особистому кабінеті, ... власне це всі налаштування

пс: у разі відсутності сигналу, звертайтеся до провайдера, можливо обладнання Вашого будинку не до повністю налагоджене

Опубліковано

а якраз в білайна, казали, що на відродження проблеми. цікаво, як будуть йти підключення на 40-му. також напевно спочатку візьмуть високою швидкістю, а потім, в години пік буде дупа погано

Опубліковано

Хтось знає як налаштувати IPTV?

Скачав плеєр

скачав плейліст

вибиває

VLC не может определить формат входных данных.:

Формат в 'udp://....' не может быть определен. В журнал записана подробная информация.

Спочатку потрібно активувати саму послугу в Особистому кабінеті, потім скачати останю версію ВЛС та втягнути плейліст, який також знаходиться також в Особистому кабінеті, ... власне це всі налаштування

пс: у разі відсутності сигналу, звертайтеся до провайдера, можливо обладнання Вашого будинку не до повністю налагоджене

для тв через роутер є налаштування в самому роутері я всі галочки на дір 300му в пунктті адвеч поставив і тве працює.

Опубліковано

Пінги більші як в ОГО чи ні?

АДСЛ це вже колишня пятирычька, звичайно пінг менший в мене він скаще дивлячись від серверу від 10 до 50. при ОГО 24 був мін. 102

Опубліковано (змінено)

ну я став вже 104 в луцьку) завтра по плану мають пІдключити)

ну не зовсім ти є 104-им підключеним, це лише № договору, адже сьогодні підключався абонент з Договорм № 16 здається ...

як намее скакати з провайдера на провайдер це дурість, дотогож ті що засколичи в аербіт й непрочитали договір будуть дуже ошалешенні)) або 450 грн або рік з ними) й погано всеє що швидкість неможна міняти в на меншу) це як на мене погано((

а якраз в білайна, казали, що на відродження проблеми. цікаво, як будуть йти підключення на 40-му. також напевно спочатку візьмуть високою швидкістю, а потім, в години пік буде дупа погано

буде хреновий нет будуть робити. в їх договрі це гарно написано), якщо ні можна його розірвати без сплати пені) так що думаю не актуально для провайдера) та й ще з 6 місяців нам це не грозить)))

Змінено користувачем SOAD
Опубліковано

Справді, міняти швидкість на меншу і розривати договір безоплатно не можна ПЕРШИЙ РІК. Там є додаток до договору. Але з іншої сторони абоненти інших міст, які користуються довго, хвалять Airbites. Тим більше, якби не вони, мій будинок ще б довго був без оптоволокна.

Опубліковано (змінено)

А що в них там є з локальних ресурсів? І як там в них з мережею: є доступ до компів в інших підмережах або навіть в інших містах так як в білайна?

Змінено користувачем Maniko
Опубліковано

А що в них там є з локальних ресурсів? І як там в них з мережею: є доступ до компів в інших підмережах або навіть в інших містах так як в білайна?

Найшов вних таку штуку http://myairbites.net. там і чат і обмінник файлів кажись по місту і ще куча всього.

Опубліковано

Шановні, реєструйтеся на Львівському хабі dchub.airbites.net.ua:4111 і обмінюємось файлами на макс. швидкості.

Опубліковано

Ще інфа, нарив аербітовский трекер http://trackerlv.psihov.net.ua/ умова там одна скачав, віддай бажано один до одного,

при безлімітному неті можна і пороздавати і покачати.

Є ще такий сайт тіпа фал обмінник плюс чат і скарги писати і замовленя лишати і чати можна

вести в окремих містах це є тут http://myairbites.net.ua/

а цуть незабув нет швидкість стабільна тест показав оце

Опубліковано (змінено)

А для чого робити тест на Франкфурт?

Я їхніми трекерами не користуюсь. Бо там мало народу , а швидкість в каналі то однакова для усіх сайтів-торрентів, аби роздача була!!!

Змінено користувачем NoGood
Опубліковано

Швидкість доступу до торрент-трекера практично не впливає на швидкість завантаження файлу.

Трекер існує тільки для зберігання координуючих торрент-файлів, а також для трансляції анонсів роздач.

Завантаження це процес обміну з десятками, а то й сотнями користувачів, маршрут, а відповідно і швидкість до яких різна.

Як показує практика, в плані файл-обмінників користувачам від провайдера потрібна тільки підтримка retracker.local(для спрощення процедури пошуку локальних пірів, а відповідно підняття швидкості завантаження )

Тобто один локальний пір може по швидкості замінити з десяток зовнішніх.

Опубліковано (змінено)

Короче писати можна багато,

краще як що є можливість підключитись то робите заявку,

і кабеля в роутер чи в сєтівуху, і все зрозумієте.

Змінено користувачем Serg20279
Опубліковано

Вчора на був день приколів, щось поламалось в них зробили за півдня, що радує) але айпитв працювало через Ж*пу постійно його приходилось активовувати(((

Опубліковано

Вчора працівники Airbites (Чи їх підрядники) сунули дрота із даху до сусідів на 3-й поверх. І пошкодили мені інтернет лінію від Beeline.

Кому скаргу подавати?

Я майже добу без нета по вині Airbites. Хтось буде шкоду компенсовувати?

P.S. Працівники самі сказали, що вони від Airbites, а працівники BeeLine підтвердили факт, що поруч із їхнім дротом (що йде до мене) прокладений дріт, від Airbites , на останньому здерта опльотка. А Білайновський перетертий, пошкоджений, мабуть, коли запихали в отвір дріт - пошкодили.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...