Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хай какой тариф для звонков в Домениканскую республику а то вчера сайт облазил и не нашол?

может так как и в Гаїті код 509 , а ты через какой звонишь?

1.840 грн.

2.560 грн.

Опубліковано

Panek, а справді, на сайт зазирнути слабо? http://airbites.net.ua - там є розділ підключення, обираєте місто, вулицю ,якщо є у списку, і номер будинку - то тоді Вас можна привітати.

Мене також зачасту дивує людська лінь! Не лінь накнопати повідомлення про можливість, а зайти на сайт - лінь.

Опубліковано

Panek, а справді, на сайт зазирнути слабо? http://airbites.net.ua - там є розділ підключення, обираєте місто, вулицю ,якщо є у списку, і номер будинку - то тоді Вас можна привітати.

Мене також зачасту дивує людська лінь! Не лінь накнопати повідомлення про можливість, а зайти на сайт - лінь.

Мені не лінь,просто з мобільного зробити це неможливо! :0156:

Опубліковано

хай какой тариф для звонков в Домениканскую республику а то вчера сайт облазил и не нашол?

1.840 грн.

2.560 грн.

+1809

Опубліковано

1.840 грн.

2.560 грн.

+1809

Я задал твой вопрос через скайп в тех. поддержку айрбайтс, обещали узнать и отписать, как он мне отпишет напишу тебе сюда...

Опубліковано

а міг і друга привести... мав би місяць халяви. І ти і друг.

Так чому ж ніхто не запропонував коли я питався про підключення?

Опубліковано

Ти питався про можливість підключення. А не про бажання підключитися. Чи не так?

Бо той хто хотів підключитися, написав мені в ПМ, ніби я його привів :) І обоє маємо місяць халяви. от і все.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Стосовно оплати----- з деяких терміналів знакла можливість оплати інтернету

від airbites

шо за фігня?

знову по банках гонитися? :0152:

Опубліковано

від airbites

шо за фігня?

Если есть банковская карточка, то можно на сайте Айрбайтс платить, не отходя от компьютера)) я только так плачу.. деньги моментально приходят...

Опубліковано (змінено)

ЖАЛЬ!!!!

Блін наразі карти немаю ніякоїт активной і грошима .

Та хай ходять по квартирах з блокнотом і збирають гроші, ак поштарки пенсію носять. :0151:

Змінено користувачем Serg20279
Опубліковано

Ура поповнився через кридитну карту (позичив у сусіда, :0151: звичайно я йому нал а він мені кредитку), все чітко швидко і з підтредженням паролів через мобілний телефон. Ульово йому до банку топати гроші ваддавати з економив годину вільного часу.

Опубліковано

від airbites

шо за фігня?

.... граблі самих терміналів !

Опубліковано

Придумайте щось типу скретч-карт. Бо ,припустимо, племінник, не має платіжної карти. З ранку до вечора на навчанні/тренуванні. А нет потрібен. А так забіг десь купив карту - код ввів, і має нет.

Опубліковано

Придумайте щось типу скретч-карт. Бо ,припустимо, племінник, не має платіжної карти. З ранку до вечора на навчанні/тренуванні. А нет потрібен. А так забіг десь купив карту - код ввів, і має нет.

Ну а її вартість ляже на наші з вами плечі, неа, я "жмот" краще в банку, разом з комуналкою і телефоном платити буду!

Опубліковано

Во во для трудового народу стреч карти в студію .!!!!!!

Голосуєм хто за ?

або з мобільного смс відіслав - мінус по тарифу!

смс 1 -10грн

2-15грн

і так до 100грн. :0151:

Опубліковано

Комісії якісь беруть, якщо в онлайні банківською карткою розраховуватись?

з картки там пише Комісія 0 грн.

ІБОКС БЕРЕ 1 грн кажись.

Опубліковано

нівкого останні два дні немає глюків з інтернетом? щось от сьогодні вилітає кожні 2 хвилини, вчора позавчора швидкість пригала від 0 до 7 мбатйт\с...

Опубліковано

нівкого останні два дні немає глюків з інтернетом? щось от сьогодні вилітає кожні 2 хвилини, вчора позавчора швидкість пригала від 0 до 7 мбатйт\с...

В мене все норм...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...