Перейти до змісту

Захоплення ПриватБанка

paviva

Рекомендовані повідомлення

На даний час відбувається "захоплення" Волинського головного регіонального управління ПриватБанка. Представники житомирської податкової перекрили всі входи у відділення по проспекту Відродження 1. Усіх працівників вивели на коридори. Приїхали місцеві представники силових органів. Ведуться переговори.Яке відношення має житомирська податкова до Волині? Політичні мотиви проглядаються відразу. Тиждень до виборів мера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь

ух ти! а подивитись на такий фестиваль пускають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після 1,5 годинного стояння в коридорах, працівників відпустили на робочі місця. Клієнтів також почали пускати. Місцеві правоохоронці роз"їхались. понеділок розпочався екстремально. Така то тепер держава. Можна безнаказанно "наїхати", наробити галасу, матеріальних збитків. Будемо жити "по понятіях".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось твітить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Привет коллекторы наехали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver, Ви про пана Дапашліви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Привет коллекторы наехали?

Скорее рейдеры в законе

Ждем ответа Волынских "коллекторов"-Вболіваймо за наших

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після 1,5 годинного стояння в коридорах, працівників відпустили на робочі місця. Клієнтів також почали пускати. Місцеві правоохоронці роз"їхались. понеділок розпочався екстремально. Така то тепер держава. Можна безнаказанно "наїхати", наробити галасу, матеріальних збитків. Будемо жити "по понятіях".

А в чому ви побачили "понятія" ? Я абсолютно нікого не захищаю але чому зразу робити заяви типу "політичне переслідування", "безнаказано наїхати" ,"така то держава" ?

Я думаю для багатьох нас не секрет що і в комерційних банках далеко не все чисто з точки зору закону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людяність та відповідальність!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після 1,5 годинного стояння в коридорах, працівників відпустили на робочі місця. Клієнтів також почали пускати. Місцеві правоохоронці роз"їхались. понеділок розпочався екстремально. Така то тепер держава. Можна безнаказанно "наїхати", наробити галасу, матеріальних збитків.  Будемо жити "по понятіях".

Ой да ладно.

Те, що ти цього не бачив раніше зовсім не значить, що цього не було. На Континіумі з періодичністю мінімум раз в 2 роки відбувається подібна шняга (згадуємо приміщення офісу ЗМГ біля ЗД вокзалу і невеличку фірму Реєстратор - тоді понаїхала Львівська податкова).

А зважаючи, що все обійшлося, то говорити "от така держава" дещо рано. Зачекай троха :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Налоговики перебрали практику ГАИ-поехать в другую область ,наделать шороху(читай сбить бабла)и свалить и зделать вид что ошиблись О_о областью

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в чому ви побачили "понятія" ? Я абсолютно нікого не захищаю але чому зразу робити заяви типу "політичне переслідування", "безнаказано наїхати" ,"така то держава" ?

Я думаю для багатьох нас не секрет що і в комерційних банках далеко не все чисто з точки зору закону.

Все можна зробити цивілізовано. Якщо є підозри в незаконній діяльності, то приходьте опечатуйте архіви та й рийтесь у справах. Для чого цей цирк із закриванням виходів, вигнанням працівників. Треба було ще пригнати автобуса і туди всіх погрузити. Все одно все закінчилось прогнозовано. Галасу наробили, репутацію Романюку підмочили, ще й показали хто "хазяїн". Якщо приїзджали житомирські, значить вказівки віддавали не місцеві, а швидше за все з Києва. А хто у нас зараз при владі? Звідси і слідує термін "понятія".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Налоговики перебрали практику ГАИ-поехать в другую область ,наделать шороху(читай сбить бабла)и свалить и зделать вид что ошиблись О_о областью

Якраз за тиждень до виборів. Щось явно не збіг обставин. Якщо діяльність Привата не чиста перед законом, тоді перевіряйте Головний офіс, до чого тут регіональний. Всі фінансові операції підтверджує і проводить Дніпропетровськ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто у нас зараз при владі? Звідси і слідує термін "понятія".

Вибачте, але логіка дуже примітивна :D

Місяць назад - Укрнафта (Мавекс)!

А може податкова почала таки працювати так як потрібно ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой да ладно.

Те, що ти цього не бачив раніше зовсім не значить, що цього не було. На Континіумі з періодичністю мінімум раз в 2 роки відбувається подібна шняга (згадуємо приміщення офісу ЗМГ біля ЗД вокзалу і невеличку фірму Реєстратор - тоді понаїхала Львівська податкова).

Ага точно, сам помню коли туди зганяли купу охоронців для глухої оборони фірми.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто у нас зараз при владі? Звідси і слідує термін "понятія".

Вибачте, але логіка дуже примітивна :D

Місяць назад - Укрнафта (Мавекс)!

Ага працює на одну сторону. Керівництво Укрнафти - представники БЮТ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я рад что на банк наехали :rolleyes: .... пусть попробуют как это....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пусть попробуют как это....

як в тому анєкдоті про українця і золоту рибку: "загадуй бажання, але твому сусіду я його виконаю двіччі"? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палиця в БЮТ ? та що ви кажете :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палиця в БЮТ ? та що ви кажете :D

Це моя думка. Можу помилятись. Будь які подібні речі розцінюю як політичні, особливо перед виборами. Я бачив раптові перевірки податкової. Ніразу не було спецпідрозділів у масках з автоматами, як це було сьогодні. Я розумію використання "спецбійців" лише у разі очікуваного супротиву, силового захоплення або для залякування і набуття подіїї більшого галасу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, ну шо ви такоє гаварітє )))

А той цирк що влаштували в Приваті житомирські податківці розцінювати інакше як заказуху важко в даній ситуації :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А той цирк що влаштували в Приваті житомирські податківці розцінювати інакше як заказуху важко в даній ситуації :)

А кому більше вигідний в даній ситуації цей цирк ? Мені здається в першу чергу Романюку - ви ж бачите, основна масса сприйняла це як "політичну розправу" - а у нас виборець дуже любить і завжди жаліє скривджених :D

Та й на серйозне захоплення це не катить - може то житомирський драматичний театр приїзжав на замовлення ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де рахуночок для оплати, щоб регулярно це робили?? :rolleyes: :rolleyes:

Це ж мій улюблений банк з кінця, давайте скинемось ще!! :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кому більше вигідний в даній ситуації цей цирк ? Мені здається в першу чергу Романюку - ви ж бачите, основна масса сприйняла це як "політичну розправу" - а у нас виборець дуже любить і завжди жаліє скривджених :D

Ще не ясно як це висвітлять ЗМІ. Може появиться стаття типу "Волинська філія ПриватБанка підозрбється у порушенні закону за тикими то статтями". Тоді явно це не Романюку на руку. Плюс в будь-якому випадку зачіплюється репутація привата, а тут інтереси Коломойського значно вищі за мерські амбіції Романюка. Гадаю останній не ризикнув би зробити такий хід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой-ой-ой Приватбанк обидели.... А сколько он людей обманул*! Полезно иногда маленькая встряска.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...