Перейти до змісту

Как доехать с Луцка в Харьков поездом?

Ashera

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Подскажите, как можно доехать с Луцка в Харьков поездом? То, что ходят маршрутки я знаю, просто ехать надо с маленьким ребенком, а в маршрутке не удобно. Прямой поезд думаю вряд ли есть, может проходящий? И как часто ходят они?

Опубліковано

або через Київ.

Якщо зі Здолбунова, там був фірмовий потяг Слобожанщина. Дуже хороші вагони, нові, теплі, тихі і комфортні

Опубліковано

Їхав з пересадкою через Київ. Ковель-Москва і через годину-дві Київ-Харків.

Перший поїзд як міжнародний доволі таки комфортний.

Опубліковано

їхав з Луцька в Дубно, а там сідав на потяг Львів - Харків - потяг справді дуже комфортний!

Опубліковано

Дружина раніше часто їздила:

Варіант 1. Маршрутка Луцьк - Харків через Київ. Хочу зразу наголосити - дуже тяжко.

Варіант 2. Маршрутка Луцьк - Дубно. А в Дубно з ж/д вокзалу на поїзд Львів - Харків.

Варіант 3. Маршрутка Луцьк - Київ. В Києві пересадка на швидкісну електричку Київ -Харків.

P.S. До Києва з Луцька можна добратися і поїздом.

Опубліковано

Повторюсь, ехать с маленьким ребенком (пару мес), маршрутки знаю - не вариант

Опубліковано

Можно добраться ещё из Ковеля Варшава-Харьков, только там расписание специфическое (два раза в неделю ходит), а вообще самый оптимальный вариант из Дубно.

Опубліковано

А без пересадки не получится? а через Киверци ниче не ездит?

Прямого сполученння нема :(

Опубліковано

їхав з Луцька в Дубно, а там сідав на потяг Львів - Харків - потяг справді дуже комфортний!

це найкращий варіант. Поїзд дійсно комфортний. В купейні вагони нового зразку. В кожному купе виклик провідника. Сигнал по сан.узлу.

В квітні їхали в Харків сім"єю. Брали три плацкарти в купе. До самого харкова їхали втрьох. Відправлення потягу в другій половині з Дубно - прибуття в першій половині дня в Харків.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Хто підскаже як добратись із Здолбунова до Луцька....

приїзжаю в Здолбунів 04.01.2012 об 11.00 - Харьківським поїздом..

наперед вдячний.. :_04:

п.с. з наступаючим Новим роком!!!!!! :0135:

Опубліковано

Я думаю, что ты на Луцк будешь не один, просто упади на хвост к кому нить, я так два раза делал уже. С наступающим.

• 8 місяців потому...
Опубліковано

тема досі актуальна. в кого які варіанти є?

на Київ, а там на фірмовий потяг "Оберіг" Київ-Харків... дуже комфортабельний, рекомендую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...