Перейти до змісту

Продам проц 4 ядра, працює на 2,5Ghz

snikey

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Phenom FX-5000 (розлочується з AM2+ Athlon x2 5000+), процесор використовується місяць, купувався новим, гарантійки немає.

Повністю стабільно працює на частоті 2.53 , штатна частота 2.20

3e5bff1c7f3d.jpg

Причина продажу - апгрейд.

Додаткова інформація :

Превращаем Athlon X2 5000+ в Phenom II FX-5000

Контакти ПМ, аська

Ціна- 600 грн/

Опубліковано

Himentes, а скріншот я для кого зробив? :rolleyes:

Кеш 3-го рівня відкрився,

Cache - Level 3 - 6MBytes - 48-way

Добавлю скріншот з 3DMark Vantage

bf66a342a864.jpg

Опубліковано

В панелі Nvidia відключи відеокарту як процесор для прорахунку фізики і в вантажі побачиш реальні результати процесора.

А цих 30 тисяч набрав не процесор а відео. :smile3:

Максимум шо буде з твого процесора навіть розлоченого це 8-9 тисяч

відео 9800?

Опубліковано

А чого так дорого? :sq_ye:

його ціна, а розігнати в принципі кожен може, хто більш-менш шарить в софті та залізі.

Купляй, вперед! :lol: хто шарить в софті і в залізі- такого не напише :lol:

Питання не в розгоні, а в розблоковуванні двох ядер та кеша 3-го рівня.

Опубліковано

А чого так дорого? :sq_ye:

його ціна, а розігнати в принципі кожен може, хто більш-менш шарить в софті та залізі.

Ти не на такий процесор дав ссилку , хоча ціна і така сама.post-533-1287317216,08_thumb.jpg

розлочуються тільки обведені.

а розгін , залежить тільки від материнської плати , як правило 3.2 і більше.

а по , темі мав три таких процесори і всі розлочувались , два ще в мене працють , в розгоні і розлочені, без фанатизму на 2900 мгц.  :rolleyes:

купувались по 50 $.

ЗЫ.2 snikey .

а що вже натішився  :rolleyes:, недавно ж шукав де такого купити.

Опубліковано

Сорі, може провтикав :rolleyes: . але все ж таки максимальний ефект від цього проца досягається при розблокуванні ядер та розгоні? І все таки 600 грн задорого, ось та сама ситуація http://forum.od.ua/showthread.php?p=12951545

Опубліковано

Дорого чи дешево, прошу залишити коментарі при собі. Якщо дорого- не купляй, для чого в темі смітити своїми ссилками?

Знайди в продажі проц, який зараз продається за такою ціною, порахуй доставку, можливі ризики.

Проц тут, в Луцьку, є в наявності, манібек стандартний.

Безобгрунтованне ляпання язиком для аргументованого торгу не підходить.

Опубліковано

вибач, якщо щось не так, мене дійсно цікавить даний проц, просто жаба давить платити 600 грн за проц, який новий стоїть 400 грн з гарантією, а по поводу манібека - це взагалі окрема розмова. Пиши в приват пропозиції :ok: . дякую

Опубліковано

вибач, якщо щось не так, мене дійсно цікавить даний проц, просто жаба давить платити 600 грн за проц, який новий стоїть 400 грн з гарантією, а по поводу манібека - це взагалі окрема розмова. Пиши в приват пропозиції :ok: . дякую

Де ти бачив згорівші процесори? Ну хіба що ти 220В кинеш напряму до нього.

Куплю по 450грн 100 штук, якщо вони всі розблоковуються і стабільно працюють.

Пропозиція є, вона в темі під першим повідомленням, якщо хочеш купити і тобі це цікаво- пиши, я відповім.

На всьому іншому- прошу закрити демагогію, погугли, взнай що і як, а тоді пиши, ок? :privet:

Опубліковано

В панелі Nvidia відключи відеокарту як процесор для прорахунку фізики і в вантажі побачиш реальні результати процесора.

відео 9800?

Панель Nvidia не може бути включена, так як вона просто відсутня. ОС Windows 7 x86

Відео- GTS 250

Опубліковано

відео 9800?

Панель Nvidia не може бути включена, так як вона просто відсутня. ОС Windows 7 x86

Відео- GTS 250

Ось. і позамовчуванні стоїть відеокарта як процессор для прорахунку фізики.

у мене феном х4 набирае 33тисячі (відео -фізика) і 10тисяч (процесор-фізика)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...