Перейти до змісту

Тигіпич жорстко "зарубав" ліміт обороту в 500 000 грн. в новому податковому кодексі

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

як би ми були Французами то б масово вийшли на вулиці , а так пошумим пошумим і назад в стойло

сплачувати.

Спочатку загнали в кредитне рабство .....

тепер заганяють в податкове :angry2:

.................................................................................

в цьому варіанті тільки партії піаряця.

і одні кандидати мочать других при допомозі тих самих підприємців :angry2:

33393048bcef12f00c8d79b5119d3103.jpg

8f57f3332c059c10fa06ac5d2fe4ed1a.jpg

мда.......

Опубліковано

партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія"

ІМХО думаю що з його відомістю та популярністю немає змісту

продаватись тим чим іншим політиканам і вірю що він

хоче дійсно щось змінити.

я буду голосувати за УДАР.

Я теж хотів за них голосувати (все ж таки постать В.Клічка-ст. доволі монументальна та авторитетна), але коли подивився, що керівником обласного осередку є Кропива, то...

Опубліковано

P0HIH, а ти був сьогодні на Київському майдані?

так

партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія"

ІМХО думаю що з його відомістю та популярністю немає змісту

продаватись тим чим іншим політиканам і вірю що він

хоче дійсно щось змінити.

я буду голосувати за УДАР.

Я теж хотів за них голосувати (все ж таки постать В.Клічка-ст. доволі монументальна та авторитетна), але коли подивився, що керівником обласного осередку є Кропива, то...

і шо Кропива ? ти за воду платиш не йому а в міській бюджет. а якщо Шиба їх транжирить то звідки в нас взагалі гаряча вода????

а голосувати я буду за удар тому що вважаю якщо хто з "УДАРу" чи то в місті чи в області щось зробить не так

то Віталій Клічко може і в глас дать )))

бо в першу чергу це вдарить по лідеру , а ті хто його пробують вдарити думаю частіше шкодують ніж радіють.

ІМХО

Опубліковано

P0HIH, до чого тут котельна на Карбишева? Це невелика частина верхівки айсбергу по справам Кропиви. В нього і ще по зовсім інших справах" рильце в пушку". Не хочу про це говорити, що б не оффтопити.

Опубліковано
а голосувати я буду за удар тому що вважаю якщо хто з "УДАРу" чи то в місті чи в області щось зробить не так

то Віталій Клічко може і в глас дать )))

бо в першу чергу це вдарить по лідеру , а ті хто його пробують вдарити думаю частіше шкодують ніж радіють.

ІМХО

...наївно...

Опубліковано

P.S.

Особисто спілкувався з Віталієм Клічко , більш фанатичної людини яка любить Україну не зустрічав за свої 32 роки.

Опубліковано

P0HIH, до чого тут котельна на Карбишева? Це невелика частина верхівки айсбергу по справам Кропиви. В нього і ще по зовсім інших справах" рильце в пушку". Не хочу про це говорити, що б не оффтопити.

мені всерівно яке в нього рильце. любого з нас можна обвинуватити в тих чи інших гріхах.

є в партії лідер і якщо обласний голова буде дискредитувати партію його знімуть.

Опубліковано

мені всерівно яке в нього рильце. любого з нас можна обвинуватити в тих чи інших гріхах.

є в партії лідер і якщо обласний голова буде дискредитувати партію його знімуть.

Не впевнений я.

Опубліковано

Роня, колись випала нагода поспілкуватися із наближеною до Кличків людиною. От і сказав чоловічок чесно, що Віталік хлопець непоганий, але на свою передвиборчу кампанію грошей своїх зажав вкласти, а тому ліг під деяких олігархів. Тому, попри усі симпатії,треба розуміти що грати він буде під чужу дудку. А реально міг свої гроші вкласти і від нікого не був залежний...

Опубліковано

Роня, колись випала нагода поспілкуватися із наближеною до Кличків людиною. От і сказав чоловічок чесно, що Віталік хлопець непоганий, але на свою передвиборчу кампанію грошей своїх зажав вкласти, а тому ліг під деяких олігархів. Тому, попри усі симпатії,треба розуміти що грати він буде під чужу дудку. А реально міг свої гроші вкласти і від нікого не був залежний...

Вот нравлятся мені хохли.Вся Европа,весь світ аплодуе,а тут пише що десь почув...хтось зажав гроші і кудись ляже****.Причому тут гроші його прізвище найкраще серед сучасної Української історії,я за нього проголосую,совість чистіша буде.Наслухався по макушку від нашої політичної "еЛІТИ",набрешуть,потім по закордонах тікають.ІМНО :0011:

Опубліковано

шановний. хохол - це совєтизовано-зрусифікований тип. без національної гордості в тім. що він є українець.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...