Перейти до змісту

Червоненко - настоящий Дід Мороз!

krava

Рекомендовані повідомлення

Разом з ним показували того дибіла... тьоща в мене казала - "Ну й придурошний!!!"

Підкажіть прізвище...

Ді, з ким саме? Може то Потапчук був? Але то нормальний дядько..Якщо, правда, тверезий))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Червоненка склалось дуже приємне враження, зовсім не через те що має достатньо грошей та впливу заварити таку двіжуху і організувати такі казкові подарунки, а через те що після досвіду в політиці зберіг в собі людяність, лишився людиною. Той момент коли простий рушник його задів за живе дуже показовий, викликає повагу до людини.

Климчук там був :rolleyes: говорив про спорт, курив на робочому місці :)

І це при тому що громадські заклади законом визнані очищеними від куріння!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разом з ним показували того дибіла... тьоща в мене казала - "Ну й придурошний!!!"

Підкажіть прізвище...

Ді, з ким саме? Може то Потапчук був? Але то нормальний дядько..Якщо, правда, тверезий))

В проекті "Без мандата" беруть участь 2 чиновники/депутати.... Отим другим був Ляшко (той що в 93-му на допиті зізнався що "цікавиться" хлопчиками).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тьху на тебе, шо я Потапчука не знаю? Ляшко!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тьху на тебе, шо я Потапчука не знаю? Ляшко!

Так виражовувайтесь пояснєє))) А то народ вже нєрвується)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є інформація, що завтра (07.11.10) в Дачному пройдуть перегони за сприяння Червоненка!

початок о 14:00 !

можливо хтось знає щось більше? Цікаво було б поїхати - глянути, шо там і до чого :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно глянуть онлайн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...