Перейти до змісту

вкусная водичка в Луцке с доставкой (водичка а не водочка)

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• 2 року потому...
Опубліковано

Привіт! Бачу шо темка старенька, але шукаю луцькі фірми що займаються доставкою питної води в офіс. Цікавлять недорогі варіанти. Знаю шо сама популярна ВАТ "Нова". Хто ше де замовляє?

Опубліковано
Вода з Оконських джерел.- 19л.-20грн.

а номер телефону чи хочаб назву фірми не знаєш?

80506689017

Опубліковано
Вода з Оконських джерел.- 19л.-20грн.

а номер телефону чи хочаб назву фірми не знаєш?

80506689017

Сорі, не влаштовує бо не надають ніяких супровідних документів. Але все одно дякую :)

Опубліковано

Олександрійські джерела, Чисту Воду, Руну та йоданку вже також обзвонила. Чула шо в місті є фірма яка при заключенні договору на поставку водички без оплати привозить і встановлює свій кулер, тобто без сплати за оренду помісячно і без обов"язкового викупу у подальшому - покі береш їхню водичку - кулер втебе стоїть. Хтось чув про таке?

Опубліковано
А осмолят хтось продає?

На мою думку, то все шо продають фірми (Чиста вода, Нова, Моршинська, Аляска) - все осмолят.

Тільки не з домашнього осмосу, а з промислового.

Звідки такі думки??? А я скажу замовляли різну воду, різних фірм, і після неї не остається осаду в чайнику, і погано змивається мило з рук, значить вона м*яка, а в природі такої води небуває, якась мінімальна карбонатна жорсткість та має бути.

За рік використання диск чайника як новий - я думаю цим все сказано.

З.І. Але краще, як вода з під крана.

Опубліковано

Использую воду из Оконска с 2000 года ,привожу сам для себя, в пяти-шести литровых бутлях.В чайнике нет накипи обсалютно ,на вкус отличная. Вода у меня хранится в подвале ,иногда по пол года и остаёться такой же свежей.На мой взгляд ,лучшая вода на Волыни .

Опубліковано
Использую воду из Оконска с 2000 года ,привожу сам для себя, в пяти-шести литровых бутлях.В чайнике нет накипи обсалютно ,на вкус отличная. Вода у меня хранится в подвале ,иногда по пол года и остаёться такой же свежей.На мой взгляд ,лучшая вода на Волыни .

Цікавий варіант. Як жив на 33-му - то вода з крана більш-менш влаштовувала. А зараз живу на ГПЗ - то з крана біжить щось незрозуміле - мутне, будто вода з молоком...

Опубліковано

Звичайно найкраща, в ній форель вирощують, а вона, як відомо, живе лише в чистій воді :P Тримати її на сонці неможна, бо вода жива тому від сонця на дні банки буде зеленіти, а в темному місці довго зберігає свої властивості. :ok2::ok2::ok2: Їдеш в Оконськ, набираєш собі в бочки, фляги та іншу тару (абсолютно безкоштовно) і потім вдома собі споживаєш :D

Опубліковано

я замовляю додому воду Аляска. Заміна двох порожніх бутлів на два повних -- 54 грн., вистачає на тиждень, кілька разів вдалось протягнути два тижні. Вода чиста, не лишає накипу в чайнику/прасці, і разом з тим дуже смачна, і чай на ній получається першокласний. Рекомендую :)

Опубліковано
На мою думку, то все шо продають фірми (Чиста вода, Нова, Моршинська, Аляска) - все осмолят.

Тільки не з домашнього осмосу, а з промислового.

Звідки такі думки??? А я скажу замовляли різну воду, різних фірм, і після неї не остається осаду в чайнику, і погано змивається мило з рук, значить вона м*яка, а в природі такої води небуває, якась мінімальна карбонатна жорсткість та має бути.

є велика різниця між осмолятом і м"якою водою, яка не залишає накипу. Припустимо м"яку воду можна отрмати пропусканням через іонообмінні смоли з заміною іонів кальцію і магнію на натрій.

Хтось може глянути на мінералізацію "Аляски"?

Опубліковано
Чула шо в місті є фірма яка при заключенні договору на поставку водички без оплати привозить і встановлює свій кулер, тобто без сплати за оренду помісячно і без обов"язкового викупу у подальшому

Прикольно, я тоже хочу! :)

Опубліковано

Звичайно найкраща, в ній форель вирощують, а вона, як відомо, живе лише в чистій воді :P Тримати її на сонці неможна, бо вода жива тому від сонця на дні банки буде зеленіти, а в темному місці довго зберігає свої властивості. :ok2::ok2::ok2: Їдеш в Оконськ, набираєш собі в бочки, фляги та іншу тару (абсолютно безкоштовно) і потім вдома собі споживаєш :D

можна набирати не з "крану" біля дороги, а в селі прямо з джерела, вода "не бачила" світла і чесно кажучи вона суперово зберігається навіть при попаданні на неї сонячного світла! стоїть часом тиждень біля вікна і інколи не зеленіє, і ніяк не видозмінюється ...

суперова водичка...

+ коли їду "в ту сторону" завжди беру купу бутлів, каністр шоб набрати водички =)

+ як вже казали її можна замовляти, але її привозять на початку на в кінці тижня ... нам привозить щоп*ятниці під вечір 2 бутля ... + він привозить в каністрах, і якшо не влазить в бутль, то залишає каністру.

ше раз залишу телефон 8050чотири384два00 - Анатолій

Чула шо в місті є фірма яка при заключенні договору на поставку водички без оплати привозить і встановлює свій кулер, тобто без сплати за оренду помісячно і без обов"язкового викупу у подальшому

Прикольно, я тоже хочу! :)

+1

я б тож не відмовився =) якшо хтось вкурсі, викладіть якусь конкретну інформацію =)

Опубліковано

Да, хтось писав про воду з крана на 33-му. Живу в комплексі "Колізей" 2 рази на тиждень чищу сітоски в кожному крані. Такої кільксті бруду не бачив давно. З того часу замовляю воду з Оконських джерел. Привозять щосуботи в 10-літрових каністрах. Залишають каністри на тиждень. Наступного разу міняють порожні на повні. Плачу по 16 грн. за 20 л (сказали що якщо мала дитина - знижка). 

Опубліковано
Да, хтось писав про воду з крана на 33-му. Живу в комплексі "Колізей" 2 рази на тиждень чищу сітоски в кожному крані. Такої кільксті бруду не бачив давно. З того часу замовляю воду з Оконських джерел. Привозять щосуботи в 10-літрових каністрах. Залишають каністри на тиждень. Наступного разу міняють порожні на повні. Плачу по 16 грн. за 20 л (сказали що якщо мала дитина - знижка).

телефончик їхній скинь!

Опубліковано
З того часу замовляю воду з Оконських джерел. Привозять щосуботи в 10-літрових каністрах. Залишають каністри на тиждень.

А ти впевнений що вода з Оконських джерел, а не фільтрована з крана.Вони ж тобі ніяких ні санітарних висновків не показують ні документів.Вони ж працюють нелегально?Знову все на авось?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вичитав сьогодні оголошення на під’їзді: "Вода з Оконських джерел 75 копійок за літр і телефон 80958535305"

• 2 року потому...
Опубліковано

Кто подскажет, где можно купить бутыль на 20л. чтоб не очень дорого? Работаю недалеко от родника. Вода по составу, говорят, как в Оконске.Надоело с пластиковыми полторачками бегать.Нужен бутыль с ручкой.

Опубліковано

Дурят брата, а он і рад.

Берем пробу, відсилаємо в м. Одессу на експертизу (1к-1,6к грв). Отримуємо дозвіл, наливаєм що хочемо, клеїмо етікеточку.

Хоть дистольовану воду, все одно купуватимуть лоли. Є криниця - немаю потреби купувать.

Бізнес на воді ісчо тот :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...