Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В нас нарешті закінчився зеленокрапковий період вітрянка

Ми можемо запрошувати гостей і самі ходити в гості)))

Опубліковано

А мені сьогодні сказали що я єдиний з усіх волинських проектантів, який замість замовника подає документи в інстанції. Думали "причесати під один гребінець" - не вийшло. Тішусь "компліментом" :)

Опубліковано

Файно на вихідних минулих були в парку. Справа замок, ми в посадці невеличкій.

А пісні які були..ммм...ті, котрі наживо не чула вже скільки часу))))

Па етаму поваду слухаю Машину))))

давайте делать паузы в словах)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Запашна пасочка готова! Жодного разу, коли пекла паску, не отримувала такого задоволення від того як гарно міситься тісто, як воно підростає, як дістаєш з пічки цю смакоту..."взрослєю што лє"?

А малий шкоднік тут як тут))

post-6229-0-08266000-1334246668_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

У нас почалась підготовка до свята)))

Коли тоді вночі ми надували ті 30ть кульок, то переживали щоб хоч з десяток "дожив" до ранку) Та до ранку протримались усі, і не лише до ранку.....

1.Сьогодні НАРЕШТІ я викинула останніх дві кульки, бо вони вже "трошки" набридли за майже 4 місяці)))

2.Вчора розквітли тюльпанчики в мене біля хати. Здавалося б - банально. АЛЕ я їх там не садила і попередніх два роки на тому місці була купа будівельного сміття.

3.Вперше в цьому році пила продажний))) квас. Раз він вже є - значить СКОРО ЛІТО)))))

Опубліковано

Сьогодні виповнюється 10 років з того часу, як у моєму житті з"явилася дівчинка-перлинка, золота краплинка, весняна росинка, літнє наше сонечко - ДОНЯ наша, ДОНЕЧКА!!! :_10::0153::g15::g10::0054:

Нехай росте нам здоровою, розумницею, нехай буде нам гордістю та втіхою! Нехай життя її буде таким світлим та сонячним, як цей день, нехай квітне в її юній душі весна!!!

Опубліковано

Сьогодні виповнюється 10 років з того часу, як у моєму житті з"явилася дівчинка-перлинка, золота краплинка, весняна росинка, літнє наше сонечко - ДОНЯ наша, ДОНЕЧКА!!! :_10::0153::g15::g10::0054:

Нехай росте нам здоровою, розумницею, нехай буде нам гордістю та втіхою! Нехай життя її буде таким світлим та сонячним, як цей день, нехай квітне в її юній душі весна!!!

З першим маленьким юбілеєм!!! :0153:

Опубліковано

где то я про подобный случай говорил.Но повторюсь.Захожу в кафешку я сегодня, прошу налить мне бокал пива, в ответ слышу:Неповнолітнім не продаєм! Покажи паспорт ! и вроде обидно, паспорта то не было, и с другой стороны, типа не так уж и стар :)

Опубліковано

Щойно із весняного квітучого Дрогобича. post-6229-0-98256700-1336304938_thumb.jp post-6229-0-06185400-1336306020_thumb.jp

Це місто, де завжди живе весна, старовинна архітектура і маленькі кав"ярні біля скверів... містечко гарного настрою і спокою.

Мала унікальну можливість відвідати закриту на реставрацію церкву Св. Юра і познайомитись з відомим художником-реставратором Левом Скопом. Церква унікальна, атмосфера настільки неперевершена-досі під враженням.

post-6229-0-73009100-1336304977_thumb.jp post-6229-0-63944400-1336304998_thumb.jp post-6229-0-50914500-1336305022_thumb.jp post-6229-0-16800300-1336305067_thumb.jp post-6229-0-71877900-1336305098_thumb.jp

Опубліковано

принесли в подарунок ковбаску з нєзатєйлвим складом: конина, кінський жир, часник, сіль. чорний перець, цукор. надпис: ручне виготовлення.

смачнюча...

Опубліковано

І нічого, що хмарний ранок, що в подиху його прохолода, що навіть вдома - досить таки зимно, як для травня... Гріє перша ранкова кава, тепла і теж трохи ще сонна музичка... І відчуття вихідних - вихідних, які нарешті лабіринтами плаваючого робочого графіку таки викотилися на суботу та неділю. Відчуття маленької ранкової свободи і маленького, прозаїчного щастя :)

x49046c37.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...