Перейти до змісту

Таких в БЮТ ще не було)


Doping

Рекомендовані повідомлення

А шо там за треск мобилочки? В 1993-то годе,а?У меня на видеокамере можна любую дату выставить,хоть 1812 год.

ЗЫ:Хотя и без видео ясно шо они по любому все содомиты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жесть, вот так эти товарисчи пробивались к власти ))), а про кого он хоть говорит?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді боря то цей "в СМИ допускают, что речь идет о Борисе Соболеве - бывшем заместителе и и.о. министра внешних экономических связей" - http://podrobnosti.ua/power/2010/10/07/721214.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідь Ляшка:

Опоненти опустилися нижче пояса

71745d2-l135.jpg

Олег Ляшко, народний депутат

В боротьбі зі мною опоненти опустилися нижче пояса, і почуваються вони там доволі комфортно. Це вже не перший випадок, коли чорні піарники фабрикують фальшивки та роздмухують так звані сексуальні скандали. У той спосіб дискредитації, який обраний проти мене, вони даремно хочуть вибити з колії людину, яка вагомими та переконливими аргументами відстоює свою політичну позицію.

Саме тому і з'являються фальшивки, подібні тій, яка вчора розлізлася Інтернетом. Завдяки технічному прогресові нині все стає можливим, і "монтажники" творять чудеса.

Сподіваюся, що їх особи встановить Генеральна прокуратура, куди я звернувся з відповідною заявою.

Я багато років в політиці. Відтак, маю товсту шкіру та загартований дух. Але не можу сказати, що легко пережив вчорашній день. Та, як кажуть, все, що нас не вб'є - зробить сильнішими.

Ті, хто вилив цей бруд, отримають від мене достойну відповідь. Хоча до їхніх методів - переказувати факти, а тим більше вигадки, хто з ким спить - опускатися не буду. Як на мене, то навіть в каналізації мають бути буйки, за які запливати не можна.

Щодо згадок про моє кримінальне минуле, то хотів би повідомити, що рішенням Печерського районного суду Києва від 19 серпня 2010 року президента України Віктора Ющенка, який під час виборчої кампанії стверджував про наявність у мене трьох судимостей, зобов'язано спростувати цю недостовірну інформацію.

Олег Ляшко, для УП

УП
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, зміст відео то справа одна...а друге - це взагалі нормальним вважається у нас, що відео з допитів є вільнопоширюваним, хіба це не конфіденційна інформація з папок МВС. Бабло бабло все це творить. хтось хабара отримав і оприлюднив, це те саме що продаж бази по громадянам з місцями проживання ітп...

Не новина кожному мабуть що там повно злочинців :)  А які статті то другорядна річ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька цитат із форумів на рахунок даної події:

Олег - феерическая личность! Когда-нибудь найдется автор, который опишет его похождения и путь в высший свет. Остап Бендер отдыхает - там все скучно и прозаично по сравнением с жизнью Олега...

Это все очень хитрое управление толпой. Чтоб отвлечь толпу от существенной проблемы, кидают ей вот такие шок-новости. И все, толпе уже пофик, что ее саму в это время пасивно сношают, толпе уже интереснее кто там кого и куда 17 лет тому назад. Лучший способ отбелить себя - обосрать другого. А толпа ведется. Ничего не поделаешь, наше общество не умеет думать.

Блин, когда же мы убьем в себе "СОВОК"? Ребята гомосятина была всегда и везде, а тем более в политике. И не нужно смотреть на нетрадиционалов как на прокажённых, это только подчёркивает уровень Вашего воспитания. Все мы люди независимо от выбора. А насчёт видео, то такие материалы не должны были быть разглашены, а по стечению срока, вообще передаваться в архив либо уничтожены.

видео перегоняли с VHS (скорее всего) в процессе перезаписи мог звонить мобильный. оттуда и треск.

Во первых, как можно назвать страну где видео допроса по следствию уголовного дела попадает в интернет? Во вторых, с кого подачи это делается? В третьих человек на следсвии рассказал правду, а теперь уверен его за это терроризируют. Подобные видео можно снять про любого, типа сенсация сын януковича дрочит в туалете!!! Это всё заказная чернуха, а посему должна так и оцениватся и никак более.

Лічность таємничого секс-гіганта "Борі" розкрита! Зустрічайте – це Борис Соболєв! Цей гомосекс-гігант був навіть у розмовах Кучми-Деркача.

"Комерційні вісті", де Ляшко був редактором, це газета Міністерства зовнішньоекономічних зв'язків, в якому Борис Соболєв у 1992-1993 рр. був замміністра, першим замміністра, в.о. міністра зовнішньоекономічних зв'язків України.

У них був "виробничий" роман))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...