Перейти до змісту

Замовлю рами для великих фотографій

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Є така фотографія в рамі:

post-263-1286014963,54_thumb.jpg

Її розмір (разом із рамою) - 877х676 мм. Розмір "бордюра" рами - 44 мм, товщина - 10 мм. Колір - так званий "венге".

Фотографія знаходиться не під склом, а під цупким прозорим пластиком.

Треба виготовити дві-три таких самих рами під інші фотографії.

post-263-1286014965,02_thumb.jpg post-263-1286014966,25_thumb.jpg

Хто може допомогти - прошу дуже!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В приміщенні ДОСААФу є гуртівня рамок. Вхід зі сторони кафе-бару Любе.

Вибір рамок дуже великий, є склад... можуть привозити/виготовляти під замовлення.

Замовляла там колись рамки - задоволена і ціною і якістю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайди на ФанФото, спитай Рому. В них є великий вибір профілю для рамок, думаю допоможуть. Сам нещодавно звертався до них із подібною проблемою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайди на ФанФото, спитай Рому. В них є великий вибір профілю для рамок, думаю допоможуть. Сам нещодавно звертався до них із подібною проблемою.

Тоді, коли я до них звертався - в них таких рамок не було. Підозрюю, що їх немає ні в кого, і виготовити можуть лише ті, хто робить меблі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Епіцентрі таке роблять. Не впевнений, що саме таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Простіше і дешевше замовити три рамки :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Простіше і дешевше замовити три рамки :0011:

Власне, я це і намагаюся зробити. Хіба не так? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мав на увазі "викинути" ту що є і замовити усі що треба в одному місці: чи у майстра чи в магазині...:0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мав на увазі "викинути" ту що є і замовити усі що треба в одному місці: чи у майстра чи в магазині...:0011:

Викидати якісне для того, щоб замовити аби-яке... ні, дякую щиро!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, пряма тобі дорога до рекламщиків, рамку зроблять з ПВХ, колір продублюють з самоклеючих плівок, прозорий пластик вних само-собою є.

Я і сам можу таке зробити, але ручна порізка пластику не зрівняється з автоматом-фрезером, тому в рекламщиків це вийде акуратніше.

Факторія має таке зробити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, пряма тобі дорога до рекламщиків, рамку зроблять з ПВХ, колір продублюють з самоклеючих плівок, прозорий пластик вних само-собою є.

Я і сам можу таке зробити, але ручна порізка пластику не зрівняється з автоматом-фрезером, тому в рекламщиків це вийде акуратніше.

Факторія має таке зробити

Боюсь, пластик тут не підійде - товщина рамки 1 см.

А от прозорий пластик - це тема. Дякую! Бо скло робить картину надто важкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в художників, що торгують картинами на стометрівці не можна замовити?. Знаю точно що під замовлення роблять рами для картин, замовляєш відтінок\фактуру\розмір. Не знаю, чи є така послуга для фото...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Новой линии слева в углу есть отдельчик, где картины продают и всякую дребедень, видел там у них масса образцов рамок, думаю они сами их и делают.

А сюдя по фото - рама из ламинированного ДСП окантованого лентой, тебе дорога к мебельщикам, может даже из отходов найдут тебе чего.

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/67563/

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/67355/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боюсь, пластик тут не підійде - товщина рамки 1 см.

так а в чому проблема? 2 листа по 5мм ПВХ, або якщо є то і сантиметровий, фрезою тобі виберуть все лишнє, півкою обклеять і буде супер.

Бачу MOTOROLLLA була в темі - звернись до неї, вона тобі краще розкаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В "Мистецькій крамниці" такого немає.

В ДОСААФі займаються тільки оптом.

В "Новій лінії" такого не роблять.

Меблярі не беруться.

Таке враження, що рама - це така проблема :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0011:Не розумію чому ти зациклився на своїй рамі? Як на мене ніякої цінності вона не представляє, робити точну копію це те саме що реставрувати антикварну річ –довго і дорого ,запропонуй гарну ціну (десь 30$ за штуку) і майстри я гадаю знайдуться
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0011:Не розумію чому ти зациклився на своїй рамі? Як на мене ніякої цінності вона не представляє, робити точну копію це те саме що реставрувати антикварну річ –довго і дорого ,запропонуй гарну ціну (десь 30$ за штуку) і майстри я гадаю знайдуться

В нас просто різне бачення - це раз.

Два - якщо весь кабінет в меблях кольору "венге", значить, і рами теж повинні бути кольору "венге". І якщо цей колір використовується для виготовлення меблів - значить, він може використовуватися і для виготовлення рам.

Три - фірма Ars Longa робить якісні речі. І викидати їхню рамку - це дибілізм. Тим більше, що ця картина - подарунок від близької людини, і не мені, а моєму колезі. Викидати те, що подароване не мені?

Чотири - в Рівному мені вже готові зробити рами такого самого плану. Але мені не хотілося б їхати заради них у Рівне. В Луцьку ж, виявляється, невеличкий заробок нікому не потрібен. Всі хочуть мегазамовлень і мегадоходів.

запропонуй гарну ціну (десь 30$ за штуку) і майстри я гадаю знайдуться

Ціна мене влаштовує. Де майстри?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...