Перейти до змісту

Куплю оптику і біксенон на ВАЗ-2109

snikey

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю біксенон на ВАЗ-2109. Совість в мене ще є, тому придбаю і оптику, щоб не сліпив зустрічних водіїв. Потрібне біле чисте світло(можливо трохи жовтувате, головне щоб у дощ і в сніг було добре видно). Якщо сенсу немає взагалі ставити, поясніть, будь ласка. Вислухаю всі пропозиції по адекватній ціні. Також вітається встановлення цієї системи

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тут два варіанти:

1Міняти оптику на Hella з ксеноном. Інші виробники китайське г. Це дорожчий варіант Якщо просто ставити ксенон в штатну фару, а вона нагадаю без коректора, то додастся ще один водій в сторону якого я довго буду матюкатись, коли ти будеш їхати по зустрічній :rolleyes:

2Ставити собі нормальні галогенки Philips, якщо повезе будуть довго служити і радувати. Дешево і сердито. А ефект майже той самий

Опубліковано

vrm

+100500

Опередив мої думки :smile3:

snikey, не поповнюй ряди бидло-райдерів з китайським xenonom за 50 баксів і бризговиками Sparco.

Дійсно якісні Phillips та хороші непомутнівші зеркала рефлекторів ліхтарів - дадуть в рази кращий результат за куди менші гроші.

Опубліковано

візьми якісні лампочки, наприклад PHILIPS XP або NG і протитуманки можливо HELLA i буде вдвоє дешевше китайського ксенону і мабуть не гірше по якості освітлення

мля...

vrm, Deemon

мене випередили, але думки співпадаютьrolleyes.gif

Опубліковано

Не розумію чому ви говорите про китайський біксенон і економите мої гроші? якщо в людини ВАЗ, то що, немає грошей купити якісне і хороше світло? Тема називається біксенон з оптикою, збираюсь ставити те і те. Хочу вислухати конкретні пропозиції, а не те як погано ставити ксенон в штатне світло.

Опубліковано

Зустрічні питання.

Які переваги ксенону над галогенками (який очікуєш отримати результат)?

Дійсно стокове світло настільки униле, що тільки ксенон врятує ситуацію?

Серйозно, випускаються якісні і хороші не китайські біксенони на ВАЗ?

нотатка на потім, якщо, вдруг, надумаєш продавати авто, адекватний покупець попросить зняти ті цяці, і повернути сток, більш ніж упевнений, тому що такого роду побрякушки, аж ніяк не хаваються розумними людьми. 

Опубліковано

anekdot3.jpg

І на продовження теми: хочу щось таке, де не пахне китайський гімном (наголос на перший склад) :)

756106421.jpg

393880585.jpg

Опубліковано

Які переваги ксенону над галогенками (який очікуєш отримати результат)?

Очікую наступне- коли їду в темряві в дощ- мені страшно і лячно, що зненацька вискочить людина на дорогу, буде їхати віз без сигналів, трактор без габаритів і т.д. Хочу побороти свою фобію елементарним способом- бачу куди їду і що робиться на дорозі.

Дійсно стокове світло настільки униле, що тільки ксенон врятує ситуацію?

Якщо філіпси врятують ситуацію- буду тільки за(зараз стоять недешеві осрами, але толку небагато)

Серйозно, випускаються якісні і хороші не китайські біксенони на ВАЗ?

Думаю на H3 є такі в природі, добавити коректор, оптику і правильно настроїти- буде саме те, що потрібно

нотатка на потім, якщо, вдруг, надумаєш продавати авто, адекватний покупець попросить зняти ті цяці, і повернути сток, більш ніж упевнений, тому що такого роду побрякушки, аж ніяк не хаваються розумними людьми. 

Дякую, врахую цей момент, але на гарне і хороше світло також знайдеться свій покупець

Опубліковано

калхоз_тюнінг_мастерс ЗА ксенон у кожному вазі, ланосі та авео :0123:

магнітний нанокаталізатор бензину "+1500 лошадей" в подарунок!

сам думав ставити лінзовані фари, ксенон - а потім поставив комплект осрам найтбрейкер і кинув ті дурні думки

а сук з ксеноном "по-калхозному" зустрічаю звичайно ж шикарним дальнячком :mdr:

Опубліковано

калхоз_тюнінг_мастерс ЗА ксенон у кожному вазі, ланосі та авео :0123:

магнітний нанокаталізатор бензину "+1500 лошадей" в подарунок!

сам думав ставити лінзовані фари, ксенон - а потім поставив комплект осрам найтбрейкер і кинув ті дурні думки

а сук з ксеноном "по-калхозному" зустрічаю звичайно ж шикарним дальнячком :mdr:

Переконайте мене, що osram nightbreaker або Philips BlueVision:

1. не сліплять

2. видно при будь-якій погоді

Опубліковано

нащо переконувати? купи одні, поїздь, купи інші, поїздь - порівняй. ти ж написав що питання фінансів для тебе не проблема (щоб хто чого не подумав про власників вазів :smile3: )

на наших форумах дещо перевагу надають філіпсам, москалики - найтбрейкеру. але принципово вони схожі аж до дрібниць. хоча по заявлених характеристиках деяка перевага у філіпса, основне що йому закидають - чому цих переваг нема на практиці.

і знов же ще питання де стоїть лімпа, якість та кпд самої фари...

і до речі про погоду - в ксенона більше падає ефективність при забрудненні скла самої фари ніж в інших.

Опубліковано

Мабуть, куплю Philips diamond vision, спробую

Всім красне дякую за роз'яснення, хоча можно було трохи в легшому тоні виражати свої думки :)

поки не відправили в PO- Закривайте тему :)

Опубліковано

snikey,

Хіба що ти купиш китайску фару з прозорим склом і туди вмонтуєш якісні брендові білінзи, наприклад - Hella, Valeo чи Koito. А так якщо ти думаеш що купиш китайську фару і засунеш туди китайський гей-ксенон, то тобі стане краще видно дорогу, то ти глибоко помиляєшся.

Опубліковано

Що ж ви на людину насіли))) Всі знають, що китайський ксенон - зло! Сподіваюсь - він теж то знає.

По темі - шукаєш дві битих фари з лінзами, виколупуєш лінзи з кріпленнями, розбираєш свої, бажано запасні, фари. Мастириш туди лінзи і ставиш оригінальні блоки з лампами - або нові, або б\в. HELLA, Bosch, Valeo, і , можливо, бо сам ще не зустрічав ксенона в-ва Magnetii Marelli (Carello). Це тобі виробники толкового ксенонового світла.

Ну і про корректор не забудь - він теж дуже бажаний.

Опубліковано

как один из вариантов,поставь противотуманки ксеноновые а в фары хорошие галогены.и видно нормально и другим не мешает.

цен не скажу,а если надо,могу дать ном.телефона парня который етим занимаеться.

Опубліковано

брєд :sq_ye:

ксенон в протитуманках (без лінз, з малою глибиною відбивача) сліпить ще більше, а освітлює ще менше

Опубліковано

если свет направить на вертолёты,то я согласен.а так сколько ни езжу ни разу не сигналили встречные.

а во вторых,большенство модных машин ездит с ксеноновыми фарами от англичан(они дешевле)свет в которых смещен влево.потому и слепят

Опубліковано

В урну ксенон без омивача лінзи, коректора і омивача... Ці всі причандалля до ксенонової лампи не дарма придумали. Температура свічення ксенону від 4500 просто розсіюється на мокрому асфальті, і чим вища температура свічення, тим більше промені губляться в темноті, тоді світло світить куди завгодно, тільки не на дорогу. При забрудненні ксенонової фари, світло ще більше розсіюється, для цього і омивач. Купи якісне галогенове світло, Борг хороші лампи пропонує, і буде тобі щастя. Можливо тобі скло на фарах полірувати вже треба чи відбивач вже помутнів...

Опубліковано

прочитавши кілька форумів замовив з київа Philips X-treme Power 198 грн пара. завтра буду кататись з такими лапочками. враженя відпишу.

Опубліковано

О, було б дійсно корисно почитати думки та враження щодо Philips X-treme Power.

А ще прохання зробити фото до та після заміни ламп наприклад однієї і тієї ж ділянки дороги/будівлі/об'єтку.

Думаю багато бордівських водіїв буде вдячні. :0021:

Опубліковано

Саме так. Фотозвіт не завадить.

Можливо тобі скло на фарах полірувати вже треба чи відбивач вже помутнів...

І що робити в такому випадку? Де нормально полірують скло? Де і як відновлють рефлектори фар?

Опубліковано

О, було б дійсно корисно почитати думки та враження щодо Philips X-treme Power.

А ще прохання зробити фото до та після заміни ламп наприклад однієї і тієї ж ділянки дороги/будівлі/об'єтку.

Думаю багато бордівських водіїв буде вдячні. :0021:

ок

Опубліковано

mihavolvol, так дійсно, бімшоти (фото світла з ліхтарів на стіні в темряві) - дуже доречні будуть, по можливості - 2-сток, 1-сток+1-Philips X-treme Power, 2х Philips X-treme Power. :ok:

Опубліковано

я собі поставив лінзи в фари на авео, ксенон 6000, світло змінилось в кращу сторону незрівнянно. чітка лінія є, зустрічних не сліпить і в дощ ВИДНО все, хто не вірить - ласкаво просимо на тест драйв.

Перед лінзами ставив ксенон в фари, то без варіантів - світить скрізь крім дороги.

Тому топікстартеру рекомендую, купити оптику лінзовану на 2109 і на ближнє поставити ксенон.

В даній фарі ближнє і дальнє окремо

При продажі машини ці фари можна зняти і продати як бу, то не є проблемою

vaz2108_rs-03979_450.jpg

Опубліковано

я собі поставив лінзи в фари на авео, ксенон 6000, світло змінилось в кращу сторону незрівнянно. чітка лінія є, зустрічних не сліпить і в дощ ВИДНО все, хто не вірить - ласкаво просимо на тест драйв.

Перед лінзами ставив ксенон в фари, то без варіантів - світить скрізь крім дороги.

Тому топікстартеру рекомендую, купити оптику лінзовану на 2109 і на ближнє поставити ксенон.

В даній фарі ближнє і дальнє окремо

При продажі машини ці фари можна зняти і продати як бу, то не є проблемою

vaz2108_rs-03979_450.jpg

Проблем з гаїшниками не буде? Потрібно буде додатково ставити склоочисники? Зустрічних водіїв сліпити не буде таке світло? Яка ціна питання?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...