Перейти до змісту

буксирувальний трос

FOX

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть який і де купити хороший буксирувальний трос? Або можливо з чогось його можна зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть де купити хороший буксирувальний трос?

в любому атомагазині чи на Формулі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там нормальні є? Не хочеться, що б при ривку трос порвався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, є. Просто не треба брати трос за 20 гривень...  :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось нормальне від 70грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі брав трос на 6 метрів. який типу 5 тон витримує, думаю що 2 буде нормально тримати, ще не сезон був провіряти.

Інші на 3 тони як тянеш з нормального болота лопають по 5 раз поки витягнеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене був на 5 тон...двойний, прошитий..тянув реально більше 5 тон і витримав...відслужив честюі совістю більше 2 років...купував на форуміл за 120грн 2.5 роки тому...шукаю знову такий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть який і де купити хороший буксирувальний трос? Або можливо з чогось його можна зробити?

Самий кращий трос-парашутна стропа+карабін альпіністський,але зараз це забуте слово дефіцит, раніше в авіторів можна було дістати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий кращий трос-парашутна стропа+карабін альпіністський

хто вам такі дурниці розповів? ви знаєте різницю між парашютистом, альпіністом і автомобілем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий кращий трос-парашутна стропа+карабін альпіністський

хто вам такі дурниці розповів? ви знаєте різницю між парашютистом, альпіністом і автомобілем?

А ви, шановні, поцікавтесь який ривок+розтяг витримує стропа,ця дурниця в мене працювала на 3-х авто,поки не продав разом з авто-жаль.П.С.А ці карабіни ,що зараз на тросах,собачки розгинають,а розігніть альпіністський?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, я займався з стропами та карабінами з 1987 року. Тодішній прибалтійський карабін теоретично витримував навантаження у 2,5 тони. 4 "парашутних стропи" лопали при буксируванні буса. Ви не цікавтесь, а логіку підключіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я зрозумів ідеальний варіантний парашутна стропа, що використовувалася для десантування ГАЗ 66 :D

0_58730_4ca5f07f_XL.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю чи є на нашій формілі такі троси, що посередині мають скручувальний механізм (типу рулетки), тобто трос завжди натянутий і не сунеться по землі таким чином і не стирається і в результаті не лопає.

Незабуваєм просушувати трос після використання :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що збираєтесь тягати і звідки?

В мене на 9 тонн.

во вам статейки по цьому поводу:

Прошлой весной эксперты Авторевю поставили рекорд: по ходу испытаний внедорожников на Дмитровском автополигоне за один раз было порвано пять буксировочных тросов! Причем последний, «десятитонный», трос лопнул в тот момент, когда мы медленно тянули неисправный автомобиль по асфальтовой дороге. Не на шутку разозлившись, мы скупили в автомагазинах чуть ли не всю весеннюю коллекцию «галстуков» и вновь вернулись на полигон, в одну из его лабораторий.

ТРОС ИЛИ «ГАЛСТУК»?

http://www.autoreview.ru/archive/2004/15/galstuk/

І

Правильный рывковый трос

Каждый из нас попадал в ситуацию, когда застрявший автомобиль нужно выдернуть из грязи другой машиной. Но не у каждого из нас был при этом правильный рывковый трос. Динамические, или рывковые, тросы и стропы радикально отличаются от классических буксирных.

Главное их отличие – в способности растягиваться и сжиматься с довольно большой силой. С одной стороны, это здорово, потому что позволяет выдергивать тяжелые автомобили из засады без фатальных последствий для обеих машин. С другой – огромный недостаток, поскольку просто так, без подготовки, грамотно использовать их не получится.

http://www.prado-club.su/forum/index.php?action=printpage;topic=7340.0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий кращий трос-парашутна стропа+карабін альпіністський,але зараз це забуте слово дефіцит, раніше в авіторів можна було дістати.

Самий кращий трос - це той трос, який тебе з болота витяне і не порветься!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене нива тому в принципі під неї трос і шукається. Але ніколи не знаєш, що може трапитися тому хочеться якийсь міцніший, щоб наприклад УАЗ можна було витягти.

+500. Але тут лебідка рулить, але то в в перспективі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене нива тому в принципі під неї трос і шукається. Але ніколи не знаєш, що може трапитися тому хочеться якийсь міцніший, щоб наприклад УАЗ можна було витягти.

+500. Але тут лебідка рулить, але то в в перспективі.

бери 9-итонник. не ведись на шнурки для ботінок.

Я свій купував на Рівненській, 44. Це під мостом, що біля автозаводу. Заїжаеш як до евроекспреса і в тому ж складі, що евроекспрес тільки на углу фірма. Я там купував собі хімію для мийки і трос на 9 тонн.

трос зачотний. скільки точно коштує, не пам"ятаю. заїдь туди і глянь. Його тобі, я міркую, вистачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок карабнів... Буксирували автомобіль, був ривок, карабін лопнув, аж розсипався)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок карабнів... Буксирували автомобіль, був ривок, карабін лопнув, аж розсипався)

Гораздо красивее, когда отрывается карабин от тянущего и попадает в лобовуху и без того обиженному судьбой :) .... в своё время пользовался стропами, да рвались ... зато безопасно :) ... стоит задуматься.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...