fog Опубліковано 22 Січня, 2007 в 12:42 #26 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 12:42 Я от реально не розумію мети провокації зевса. Ну написав КМД витяжки з правил, посміялись... Ну нахрена далі обсирати форум? Світлановський теж форум, поступово розвивається. Ніхто його не рекламує і не каже мол подивіться який супер-мега форум, він собі просто існує - чого його чепать? А на рахунок фізичних розборок з якимись членами форума, то це вважається прийнятним тільки при образах і погрозах, а так сенсу ніякого.
Zeuss Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:07 #27 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:07 Да... не заскучаєш тут це точно.Давайте психолога покличемо на форум, щоб він все нам по полицях розклав і зробив псих-портрет основних учасників дискусії.Спеціально для Tum@n.Субота, ранок, настрій гарний, зайшов на форум ФК тиц: знову розповідь про світлановський форум. Можете вважати мене придирою але не подобаються мені Візоровські форуми (їх було 2, вкрайньому випадку місяць назад). Ну от не подобаються і все. Чи дизайном, чи наповненням не можу пояснити. Хоч сам користувач сервісів Візора.Вирішив посміятись створив образливу тему для того, щоб побачити за скільки часу забанять. Спеціально не аргументував нічого просто подивитись на реакцію, ну і час від часу підтримував запал дискусії. Фактом мало бути чи бан, чи ігнор.А тут виявилось ні, всі хочуть обговорити назрівший конфлікт. Цілий день сьогодні сиджу і дивуюсь тому як розгортуються події.
Адміністратори kmd Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:33 Автор Адміністратори #28 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:33 Топік ні вякій мірі не мав за мету когось обгадити.І я небачу в цьому топіку явних образ в чиюсь сторону.
Vint Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:33 #29 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:33 Вирішив посміятись створив образливу тему для того, щоб побачити за скільки часу забанять. Спеціально не аргументував нічого просто подивитись на реакцію, ну і час від часу підтримував запал дискусії. Фактом мало бути чи бан, чи ігнор.А тут виявилось ні, всі хочуть обговорити назрівший конфлікт. Цілий день сьогодні сиджу і дивуюсь тому як розгортуються події.Макаренко... блин...
Zeuss Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:38 #30 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:38 Вирішив посміятись створив образливу тему для того, щоб побачити за скільки часу забанять. Спеціально не аргументував нічого просто подивитись на реакцію, ну і час від часу підтримував запал дискусії. Фактом мало бути чи бан, чи ігнор.А тут виявилось ні, всі хочуть обговорити назрівший конфлікт. Цілий день сьогодні сиджу і дивуюсь тому як розгортуються події.Макаренко... блин...Дякую за великого радянського педагога. Чи ти якогось іншого Макаренка мав наувазі?Тільки от до чого тут педагогика?
fog Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:41 #31 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 13:41 Не буду приховувать - я хоч на ньому зареганий, але дуже рідко там з'являюсь. Згоден - форум сиренький, зря вони зробили новий форум, краще б відновили і реконструювали старий. Але все таки гнать на них не треба. Хай живуть.
mix_forever Опубліковано 22 Січня, 2007 в 15:06 #32 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 15:06 Да... не заскучаєш тут це точно.Давайте психолога покличемо на форум, щоб він все нам по полицях розклав і зробив псих-портрет основних учасників дискусії.Спеціально для Tum@n.Субота, ранок, настрій гарний, зайшов на форум ФК тиц: знову розповідь про світлановський форум. Можете вважати мене придирою але не подобаються мені Візоровські форуми (їх було 2, вкрайньому випадку місяць назад). Ну от не подобаються і все. Чи дизайном, чи наповненням не можу пояснити. Хоч сам користувач сервісів Візора.Вирішив посміятись створив образливу тему для того, щоб побачити за скільки часу забанять. Спеціально не аргументував нічого просто подивитись на реакцію, ну і час від часу підтримував запал дискусії. Фактом мало бути чи бан, чи ігнор.А тут виявилось ні, всі хочуть обговорити назрівший конфлікт. Цілий день сьогодні сиджу і дивуюсь тому як розгортуються події.Ну мало лі шо мені не подобається... Чимось Візор, чимось Фк, чимось інші... Ну я ж не прусь до кожного з них на форум і не стараюсь ради прикола створювати теми, шоб позлить адмінів і потішить своє самолюбіє... ІМХО, то примітивно... Не подобається щось - пиши обгрунтовані повідомлення: що, чому і як... А то "дитячий садок"... Так, дитячий... Але ж і дітям теж десь тре спілкуватись... Чи краще щоби молодь в 12-18 років шлялась по вулиці і гопстопила людей? Хай краще на Світлані сидять... То моя думка... Я не розумію ВАШУ позицію... Для чого створювати образливі топіки? ВИ спілкуєтесь там де вам краще... ВОНИ - там де їм...
Zeuss Опубліковано 22 Січня, 2007 в 15:50 #33 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 15:50 Помоєму ми ганяємо заїждені теми туди сюди.Я зрозумів твою позицію відносно моїх топіків. І я її поважаю. Насправді це вже мені самому надоїло.Давайте закривати теми. Просто я задовбався відповідати кожному.
fog Опубліковано 22 Січня, 2007 в 15:58 #34 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 15:58 Точно. Більше вже нічого додать. Закривайте адміни.
Адміністратори t0rik Опубліковано 22 Січня, 2007 в 16:11 Адміністратори #35 Опубліковано 22 Січня, 2007 в 16:11 Closed.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.