Перейти до змісту

Гарно написано.

kmd

Рекомендовані повідомлення

Я от реально не розумію мети провокації зевса. Ну написав КМД витяжки з правил, посміялись... Ну нахрена далі обсирати форум? Світлановський теж форум, поступово розвивається. Ніхто його не рекламує і не каже мол подивіться який супер-мега форум, він собі просто існує - чого його чепать? А на рахунок фізичних розборок з якимись членами форума, то це вважається прийнятним тільки при образах і погрозах, а так сенсу ніякого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да... не заскучаєш тут це точно.

Давайте психолога покличемо на форум, щоб він все нам по полицях розклав і зробив псих-портрет основних учасників дискусії.

Спеціально для Tum@n.

Субота, ранок, настрій гарний, зайшов на форум ФК тиц: знову розповідь про світлановський форум. Можете вважати мене придирою але не подобаються мені Візоровські форуми (їх було 2, вкрайньому випадку місяць назад). Ну от не подобаються і все. Чи дизайном, чи наповненням не можу пояснити. Хоч сам користувач сервісів Візора.

Вирішив посміятись створив образливу тему для того, щоб побачити за скільки часу забанять. Спеціально не аргументував нічого просто подивитись на реакцію, ну і час від часу підтримував запал дискусії. Фактом мало бути чи бан, чи ігнор.

А тут виявилось ні, всі хочуть обговорити назрівший конфлікт. Цілий день сьогодні сиджу і дивуюсь тому як розгортуються події.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Топік ні вякій мірі не мав за мету когось обгадити.

І я небачу в цьому топіку явних образ в чиюсь сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив посміятись створив образливу тему для того, щоб побачити за скільки часу забанять. Спеціально не аргументував нічого просто подивитись на реакцію, ну і час від часу підтримував запал дискусії. Фактом мало бути чи бан, чи ігнор.

А тут виявилось ні, всі хочуть обговорити назрівший конфлікт. Цілий день сьогодні сиджу і дивуюсь тому як розгортуються події.

Макаренко... блин...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Макаренко... блин...

Дякую за великого радянського педагога. Чи ти якогось іншого Макаренка мав наувазі?

Тільки от до чого тут педагогика?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не буду приховувать - я хоч на ньому зареганий, але дуже рідко там з'являюсь. Згоден - форум сиренький, зря вони зробили новий форум, краще б відновили і реконструювали старий. Але все таки гнать на них не треба. Хай живуть

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да... не заскучаєш тут це точно.

Давайте психолога покличемо на форум, щоб він все нам по полицях розклав і зробив псих-портрет основних учасників дискусії.

Спеціально для Tum@n.

Субота, ранок, настрій гарний, зайшов на форум ФК тиц: знову розповідь про світлановський форум. Можете вважати мене придирою але не подобаються мені Візоровські форуми (їх було 2, вкрайньому випадку місяць назад). Ну от не подобаються і все. Чи дизайном, чи наповненням не можу пояснити. Хоч сам користувач сервісів Візора.

Ну мало лі шо мені не подобається... Чимось Візор, чимось Фк, чимось інші... Ну я ж не прусь до кожного з них на форум і не стараюсь ради прикола створювати теми, шоб позлить адмінів і потішить своє самолюбіє... ІМХО, то примітивно... Не подобається щось - пиши обгрунтовані повідомлення: що, чому і як... А то "дитячий садок"... Так, дитячий... Але ж і дітям теж десь тре спілкуватись... Чи краще щоби молодь в 12-18 років шлялась по вулиці і гопстопила людей? Хай краще на Світлані сидять... То моя думка... Я не розумію ВАШУ позицію... Для чого створювати образливі топіки? ВИ спілкуєтесь там де вам краще... ВОНИ - там де їм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Помоєму ми ганяємо заїждені теми туди сюди.

Я зрозумів твою позицію відносно моїх топіків. І я її поважаю. Насправді це вже мені самому надоїло.

Давайте закривати теми. Просто я задовбався відповідати кожному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно. Більше вже нічого додать. Закривайте адміни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Closed.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...