Перейти до змісту

Проектування та виготовлення корпусних меблів

Romcheg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це 2 частини одного столу. Цікавить приюлизна вартість столу і всіх додаткових меблів на столі. Ширина кімнати 2.5м

post-684-0-96146700-1328740839_thumb.jpgpost-684-0-96611800-1328740833_thumb.jpg

З якого матеріалу фасади ? Чи то все має бути з плити?

З плити, кришка столу може бути щось краще і грубше. Запропонуйте, можете в приват, можете сюди

• Відповідей 167
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це 2 частини одного столу. Цікавить приюлизна вартість столу і всіх додаткових меблів на столі. Ширина кімнати 2.5м

post-684-0-96146700-1328740839_thumb.jpgpost-684-0-96611800-1328740833_thumb.jpg

З якого матеріалу фасади ? Чи то все має бути з плити?

З плити, кришка столу може бути щось краще і грубше. Запропонуйте, можете в приват, можете сюди

Відписав в ЛС

• 2 тижня потому...
Опубліковано

таке зможете зробити? з фасадами МДФ і скільки буде коштувати

dvuhyarusnaya-krovat-kapitoshka-dk-12-kompass-c-lestnitsey_23642161_1_F.jpg

Так, зробимо, дайте якісь розміри того всього ))) Матраци рахувати?

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 5 тижнів потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Доброго дня. Надо шкафчик, сориентируйте по цене:

Высота ~ 105 см. Ширена ~ 60 см. Глубина ~ 25см.

Посередине перемычка и задняя стенка из ДСП. Дверь шкафчика с максимальным остеклением. Крепление дверки не на петлях, а на мебельных шурупах под шестигранник (шкафчик демонстрационный, открывать будет крайне редко, к тому же надо добиться максимальной герметичности в борьбе с пылью). Ответ дайте в личку. Спасибо!

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Доброго дня. Скільки буде коштувати зараз приблизно отаке ліжко двоспальне

До вашої уваги пропоную типову розробку двохспального ліжка, пофарбувати зможемо в будь-який колір :rolleyes:

матеріал масив сосна smile.gif Можемо розглянути пропозиції з інших пород деревини smile.gif На малюнку вказана ціна без матраца.

Можливо, є ще варіанти дизайну і матеріалів - у межах 2-3 тис.грн? Цікавить розміром 2 м (довжина) * 1,5 (1,6) ширина, без того бильця, що біля ніг, зі скругленими кутами (аби ноги не бити), на ламелях, достатньо високе, щоб було місце під ним для шухляд і розібраного стола))

Наперед дякую за відповідь

Опубліковано
Яка ціна 1 метра погонного шафи-купе?

Так не буває.Є досить багато факторів,що впивають на ціну.

ЗЮ. ДСП,система-купе,виробник,наповнення дверей-купе,фурнітура: пантограф і т.д. .

Це все індивідуально (ИМХО)

Опубліковано
Яка ціна 1 метра погонного шафи-купе?

Так не буває.Є досить багато факторів,що впивають на ціну.

ЗЮ. ДСП,система-купе,виробник,наповнення дверей-купе,фурнітура: пантограф і т.д. .

Це все індивідуально (ИМХО)

Поддержу - есть огромная разница в цене на систему дверей и наполнение, к примеру, скажу, на шкафу с двумя дверьми порядка 15 тысяч гривен. Как тут вычислить по погонному метру? Не говоря уже о внутренней фурнитуре, материалах на корпус ( дсп, шпонированное дсп, фанера, щит, массив).

Опубліковано

Чому поставив таке питання? - Напишу. Діло в тому що наразі прицінююсь до шафи. Коли вперше я подзвонив у якусь фірму проконсультуватись по шафі, продавець позапитував мене деякі деталі, а потім сказав що в середньому з найбільш купляємих шаф, ціна за 1 метр погонний шафи буде вартувати стільки-то. Тому і поставив ось так питання.

Опубліковано

Чому поставив таке питання? - Напишу. Діло в тому що наразі прицінююсь до шафи. Коли вперше я подзвонив у якусь фірму проконсультуватись по шафі, продавець позапитував мене деякі деталі, а потім сказав що в середньому з найбільш купляємих шаф, ціна за 1 метр погонний шафи буде вартувати стільки-то. Тому і поставив ось так питання.

Тому,що фірма займається виготовленням стандарту,вони можуть сказати ціну метражу.А тут,нестандартні розміри,+ ваші побажання.

Опубліковано

zigorko, при всё моём уважении, замечу - мы находимся в теме, где услуги предлагает Romcheg. Думаю, будет правильным, если отвечать будет он. А, мы так - вставили 5 копеек и пошли дальше :)

Опубліковано

За дискусією мій пост

не помітили, а я питаю "по ділу")) Romcheg, прогляньте, будь ласка

Опубліковано

За дискусією мій пост

http://board.lutsk.u...__p__1052641262

не помітили, а я питаю "по ділу")) Romcheg, прогляньте, будь ласка

Так, я дивився ваш пост. Я так зрозумів, що мова йде про це ліжко? http://board.lutsk.ua/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=70067

Чесно кажучи не хотілося би змінювати його конструкцію. Доповнювати його шуфлядами, воно вже координально не так буде виглядати))) А стосовно бильця, що в ногах, то воно взалі не заважає ...матрац виступає над царгою 15 см.

Якщо є приблизьне фото, закіньте мені в лс, розглянемо...а ще краще зізвонитися .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...