Перейти до змісту

Скоро зима...

voldf

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Закупився до зими в Епіцентрі. Залишилось тільки замінити колеса.

Аналогічно. Тільки от дивлюсь на погоду, ще тиждень точно перезуватись не буду, +10 і вище вдень.

Опубліковано

Не дай боже вскочиш у accident і стаховики матимуть законне право на мінус 50%

А при таких температурах зимовій гумі не буде ніц, гарячий асфальт її тільки може з'їсти, більш нічого по-моїм спостереженням.

Опубліковано

Не дай боже вскочиш у accident і стаховики матимуть законне право на мінус 50% А при таких температурах зимовій гумі не буде ніц, гарячий асфальт її тільки може з'їсти, більш нічого по-моїм спостереженням.

Я не погоджусь. Всіх тонкостей автостраховок не знаю, але спеціалісти радять міняти резину на зимову при середьодобовій температурі +5-7 градусів. Зараз середньодобова не нижче +10. До того ж календарно до зими ще чотири тижні. На основі чого "стаховики матимуть законне право на мінус 50%"?

Опубліковано

Зимой страховщики чаще отказывают в выплатах или урезают их, потому что появляется для этого больше поводов. Например, они требуют, чтобы в период с 15 октября по 15 апреля была установлена именно зимняя резина. А если нет - полной выплаты не видеть. "Если причиной страхового случая было использование резины, которая не соответствует сезону, страховщик имеет право уменьшить размер страхового возмещения на 50%".

http://ekspertiza-vin.com.ua/index.php/ru/menu-otkaz

Опубліковано

Не дай боже вскочиш у accident і стаховики матимуть законне право на мінус 50% А при таких температурах зимовій гумі не буде ніц, гарячий асфальт її тільки може з'їсти, більш нічого по-моїм спостереженням.

Я не погоджусь. Всіх тонкостей автостраховок не знаю, але спеціалісти радять міняти резину на зимову при середьодобовій температурі +5-7 градусів. Зараз середньодобова не нижче +10. До того ж календарно до зими ще чотири тижні. На основі чого "стаховики матимуть законне право на мінус 50%"?

За договорами КАСКО: - якщо прописано у договорі то так є законне право на -50% (здебільшого у договорах зміна гуми на зимову 31 жовтня)

За полісами Цивілки - згідно нашого законодавства та ПДР - законного права на -50% немає

Опубліковано

Закупився до зими в Епіцентрі. Залишилось тільки замінити колеса.

rc7CE.jpg

Озвуч будь-ласка ціни на ітеми для порівняння.

З.І. Цифри чеку не розібрав.

Опубліковано

Озвуч будь-ласка ціни на ітеми для порівняння. З.І. Цифри чеку не розібрав.

39hgV.jpg

Лопата сподобалася відносною надійністю конструкції, компактністю та наявністю чохла. За "Тракон" я читав ще літом, він в мене склав враження необхіної речі. Зима покаже...

Опубліковано

Лопата мені здається для зими треба от така image.jpg

Я то вже вчора перезувся, обкатую нову гуму. Ще думаю дворніки поміняти на зимові в чохлі, що скажете, коштують вони своїх грошей?

Опубліковано

Ніякої особливої різниці не помічено, крім того, що тефлон легше їздить по наморозі, яку всеодно треба чистити самому :)

Єдине - якщо стоять нові, безкаркасні то варто перейти на старі - під той "безкаркас" набивається сніг і єлозить по склу з розводами, в сильний снігопад їхати неможливо.

Опубліковано

Єдине - якщо стоять нові, безкаркасні то варто перейти на старі - під той "безкаркас" набивається сніг і єлозить по склу з розводами, в сильний снігопад їхати неможливо.

В мене з Bosch AeroTwin таких проблем не було.

Опубліковано

якщо стоять нові, безкаркасні то варто перейти на старі - під той "безкаркас" набивається сніг і єлозить по склу з розводами, в сильний снігопад їхати неможливо.

У мене навпаки, проблеми виникали якраз з каркасними - у каркас набивається сніг і двірники, втративши гнучкість переставали чистити. Доводилось час від часу зупинятись і очищати каркас від льоду і снігу.

У безкаркасних двірників таких проблем не виникало, сніг, якщо і набивався, то відразу танув на теплому склі.

Тому на зиму тепер ставлю лише безкаркасні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...