Перейти до змісту

Скоро зима...

voldf

Рекомендовані повідомлення

Закупився до зими в Епіцентрі. Залишилось тільки замінити колеса.

rc7CE.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь

Аналогічно. Тільки от дивлюсь на погоду, ще тиждень точно перезуватись не буду, +10 і вище вдень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не дай боже вскочиш у accident і стаховики матимуть законне право на мінус 50%

А при таких температурах зимовій гумі не буде ніц, гарячий асфальт її тільки може з'їсти, більш нічого по-моїм спостереженням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже на зимовій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не дай боже вскочиш у accident і стаховики матимуть законне право на мінус 50% А при таких температурах зимовій гумі не буде ніц, гарячий асфальт її тільки може з'їсти, більш нічого по-моїм спостереженням.

Я не погоджусь. Всіх тонкостей автостраховок не знаю, але спеціалісти радять міняти резину на зимову при середьодобовій температурі +5-7 градусів. Зараз середньодобова не нижче +10. До того ж календарно до зими ще чотири тижні. На основі чого "стаховики матимуть законне право на мінус 50%"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зимой страховщики чаще отказывают в выплатах или урезают их, потому что появляется для этого больше поводов. Например, они требуют, чтобы в период с 15 октября по 15 апреля была установлена именно зимняя резина. А если нет - полной выплаты не видеть. "Если причиной страхового случая было использование резины, которая не соответствует сезону, страховщик имеет право уменьшить размер страхового возмещения на 50%".

http://ekspertiza-vin.com.ua/index.php/ru/menu-otkaz

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не дай боже вскочиш у accident і стаховики матимуть законне право на мінус 50% А при таких температурах зимовій гумі не буде ніц, гарячий асфальт її тільки може з'їсти, більш нічого по-моїм спостереженням.

Я не погоджусь. Всіх тонкостей автостраховок не знаю, але спеціалісти радять міняти резину на зимову при середьодобовій температурі +5-7 градусів. Зараз середньодобова не нижче +10. До того ж календарно до зими ще чотири тижні. На основі чого "стаховики матимуть законне право на мінус 50%"?

За договорами КАСКО: - якщо прописано у договорі то так є законне право на -50% (здебільшого у договорах зміна гуми на зимову 31 жовтня)

За полісами Цивілки - згідно нашого законодавства та ПДР - законного права на -50% немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би не хотів це перевіряти на практиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rc7CE.jpg

Озвуч будь-ласка ціни на ітеми для порівняння.

З.І. Цифри чеку не розібрав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я у багажнику завжди зимою тримаю велику лопату:) Хто його знає, що мене може чекати після робочого дня :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озвуч будь-ласка ціни на ітеми для порівняння. З.І. Цифри чеку не розібрав.

39hgV.jpg

Лопата сподобалася відносною надійністю конструкції, компактністю та наявністю чохла. За "Тракон" я читав ще літом, він в мене склав враження необхіної речі. Зима покаже...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лопата мені здається для зими треба от така image.jpg

Я то вже вчора перезувся, обкатую нову гуму. Ще думаю дворніки поміняти на зимові в чохлі, що скажете, коштують вони своїх грошей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніякої особливої різниці не помічено, крім того, що тефлон легше їздить по наморозі, яку всеодно треба чистити самому :)

Єдине - якщо стоять нові, безкаркасні то варто перейти на старі - під той "безкаркас" набивається сніг і єлозить по склу з розводами, в сильний снігопад їхати неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдине - якщо стоять нові, безкаркасні то варто перейти на старі - під той "безкаркас" набивається сніг і єлозить по склу з розводами, в сильний снігопад їхати неможливо.

В мене з Bosch AeroTwin таких проблем не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо стоять нові, безкаркасні то варто перейти на старі - під той "безкаркас" набивається сніг і єлозить по склу з розводами, в сильний снігопад їхати неможливо.

У мене навпаки, проблеми виникали якраз з каркасними - у каркас набивається сніг і двірники, втративши гнучкість переставали чистити. Доводилось час від часу зупинятись і очищати каркас від льоду і снігу.

У безкаркасних двірників таких проблем не виникало, сніг, якщо і набивався, то відразу танув на теплому склі.

Тому на зиму тепер ставлю лише безкаркасні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду брати от такі http://shumauto.com.ua/schetka-stekloochistitelja-champion-winter-wx55.html, думаю це найкращий варіант для зими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі думаю на зиму поставити BARUM Polaris 3, машинка в мене Golf 2

нормальна гума?

їздити буду 30-70 (30% по місту 70% за містом )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...