Перейти до змісту

Порадьте автомийку у Луцьку

Yava

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Цікавлять автомийки на яких можна почистити з хімією домашні коври. Можливо хтось вже користувався даною послугою і знає ціни за 1 м2, по можливості тел. автомийки.

Опубліковано

А на якій мийці крім миття і пилососу можуть почистити сидіння (тканина) і зняти плями?

раджу бо сам користувався на рівненській під мостом біля мийкі є хімчистка салонів авто.... там тітонька працює.

чистив сидіння після шашликів :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А есть ли у нас в городе мойки, что бы самому себе помыть авто? Например: платишь 20-30 грн за час и моешь себе сам)

Опубліковано
А есть ли у нас в городе мойки, что бы самому себе помыть авто? Например: платишь 20-30 грн за час и моешь себе сам)
Я щось не розумію - для чого платити 20-30 грн, якщо машину помиють й так за 30-40 грн?

Гетто, знову пиво до ранку? ;) До чого тут хаммер?

Опубліковано

Я думаю, що малася на увазі така мийка

fotofavore_6490978_5344042.jpgmyjniabezd_3507664_5344047.jpg

В кожного свій мазохізм, але такого типу мийки дуже розповсюджені у Польщі. :)

Опубліковано

и пиво тут не при делах. один вопрос постирать восьмëрку, где можно просто шлангом промыть всë помещение,и второй- когда надо джипяру отмыть от внедорожной грязи.

я это имел на увази.

Опубліковано

Я щось не розумію - для чого платити 20-30 грн, якщо машину помиють й так за 30-40 грн?

все правильно але....не один мийник не помиє мені машину так я сам собі.

а якби помив то взяв би гривень сто.... тому я за такі мийкі (потрібен лише свій час)

Опубліковано

когда надо джипяру отмыть от внедорожной грязи.

нічого страшного...просто більше хімії і часу.

Опубліковано

так в чëм проблема? чего вы тогда ищете АВТОмойки? шланг в одну руку, шампунь в другую, щëтки в третие и четвëртые и вперëд!

Опубліковано

opel95, колись бачив мийку самообслуговування типу як на картинках в 34 повідомленні на ОККО в Дубно... Але тоді вона не працювала :)

А взагалі, їдь на якусь мийку, де народу мало, черг немає і поговори з хлопцями.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

napalman,якщо треба чек-можна і на набережну сганяти(перша від кільця),і копію свідоцтва дають,і гуму на шару натирають.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Вчора мився на рівненській, біля кафе "MANGO". Авто - опель віваро лонг. Брав комплексну мийку: шампунь + віск + коврики + пилесос + натирання резини - 91 грн заплатив. Напевне корисніше буде - поїхати в нову лінію, і купити по акції мийку за 999 грн і до неї перехідник для шампуню за 120. І сам помию так як мені треба, і дешевше в рази вийде.

Опубліковано

Хімчистку авто і домашніх килимів (пам"ятаю хтось з форумчан колись цікавився таким питанням) декларують (а розвішані килими бачив особисто) на автомийці за перехрестям Ківерцівська-Стрілецька справа як їхати на Вишків.

Опубліковано

Якщо це мийка біля бару Хатинка, я особисто цього року привозив килими на цю мийку, ціна за килим розміром 3х2 м.=40-50 грн. Але вони тільки водою з хімією змивають бруд з ковра, але не чистять, тому великої різниці до і після мийки не замітив.

Опубліковано

А на якій мийці крім миття і пилососу можуть почистити сидіння (тканина) і зняти плями?

раджу бо сам користувався на рівненській під мостом біля мийкі є хімчистка салонів авто.... там тітонька працює.

які, хоча б приблизно, розцінки на хімчистку салону у цієї чудо-тітоньки ?

Опубліковано

які, хоча б приблизно, розцінки на хімчистку салону у цієї чудо-тітоньки ?

Тижні два тому запитував:

все авто (седан) - 400 грн; лише сидіння - 140 грн; одне сидіння - 35 грн.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Есть у нас мойка с эстакадой или ямой ?

Дно колись можна було помити на Зв'язківців - там підйомник є. А щоб на естакаді - то роки 3 назад бачив так мили на мийці на досаафовських гаражах на Лідавській.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...