Перейти до змісту

Порадьте автомийку у Луцьку

Yava

Рекомендовані повідомлення

http://g.co/maps/w4bss

По центру "над" WOG, але на карті її ще не зображено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь

А на якій мийці крім миття і пилососу можуть почистити сидіння (тканина) і зняти плями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Цікавлять автомийки на яких можна почистити з хімією домашні коври. Можливо хтось вже користувався даною послугою і знає ціни за 1 м2, по можливості тел. автомийки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та певно всі миють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на якій мийці крім миття і пилососу можуть почистити сидіння (тканина) і зняти плями?

раджу бо сам користувався на рівненській під мостом біля мийкі є хімчистка салонів авто.... там тітонька працює.

чистив сидіння після шашликів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

А есть ли у нас в городе мойки, что бы самому себе помыть авто? Например: платишь 20-30 грн за час и моешь себе сам)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти машини Крави бачив? Ти сам того хамера помиєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А есть ли у нас в городе мойки, что бы самому себе помыть авто? Например: платишь 20-30 грн за час и моешь себе сам)
Я щось не розумію - для чого платити 20-30 грн, якщо машину помиють й так за 30-40 грн?

Гетто, знову пиво до ранку? ;) До чого тут хаммер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, що малася на увазі така мийка

fotofavore_6490978_5344042.jpgmyjniabezd_3507664_5344047.jpg

В кожного свій мазохізм, але такого типу мийки дуже розповсюджені у Польщі. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и пиво тут не при делах. один вопрос постирать восьмëрку, где можно просто шлангом промыть всë помещение,и второй- когда надо джипяру отмыть от внедорожной грязи.

я это имел на увази.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось не розумію - для чого платити 20-30 грн, якщо машину помиють й так за 30-40 грн?

все правильно але....не один мийник не помиє мені машину так я сам собі.

а якби помив то взяв би гривень сто.... тому я за такі мийкі (потрібен лише свій час)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

когда надо джипяру отмыть от внедорожной грязи.

нічого страшного...просто більше хімії і часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так в чëм проблема? чего вы тогда ищете АВТОмойки? шланг в одну руку, шампунь в другую, щëтки в третие и четвëртые и вперëд!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

opel95, колись бачив мийку самообслуговування типу як на картинках в 34 повідомленні на ОККО в Дубно... Але тоді вона не працювала :)

А взагалі, їдь на якусь мийку, де народу мало, черг немає і поговори з хлопцями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

napalman,якщо треба чек-можна і на набережну сганяти(перша від кільця),і копію свідоцтва дають,і гуму на шару натирають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Вчора мився на рівненській, біля кафе "MANGO". Авто - опель віваро лонг. Брав комплексну мийку: шампунь + віск + коврики + пилесос + натирання резини - 91 грн заплатив. Напевне корисніше буде - поїхати в нову лінію, і купити по акції мийку за 999 грн і до неї перехідник для шампуню за 120. І сам помию так як мені треба, і дешевше в рази вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хімчистку авто і домашніх килимів (пам"ятаю хтось з форумчан колись цікавився таким питанням) декларують (а розвішані килими бачив особисто) на автомийці за перехрестям Ківерцівська-Стрілецька справа як їхати на Вишків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо це мийка біля бару Хатинка, я особисто цього року привозив килими на цю мийку, ціна за килим розміром 3х2 м.=40-50 грн. Але вони тільки водою з хімією змивають бруд з ковра, але не чистять, тому великої різниці до і після мийки не замітив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раджу бо сам користувався на рівненській під мостом біля мийкі є хімчистка салонів авто.... там тітонька працює.

які, хоча б приблизно, розцінки на хімчистку салону у цієї чудо-тітоньки ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які, хоча б приблизно, розцінки на хімчистку салону у цієї чудо-тітоньки ?

Тижні два тому запитував:

все авто (седан) - 400 грн; лише сидіння - 140 грн; одне сидіння - 35 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Есть у нас мойка с эстакадой или ямой ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись на Арсені була...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дно колись можна було помити на Зв'язківців - там підйомник є. А щоб на естакаді - то роки 3 назад бачив так мили на мийці на досаафовських гаражах на Лідавській.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місяць назад бачив як на Арсені мили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть, де ще в Луцьку є цілодобові мийки, крім Набережної?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...