Перейти до змісту

Отака реклама

SysR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незнав куди помістити:

17787-3b.JPG

Герой рекламного плакату в центрі Луцька на проспекті Волі підприємець Віктор Равенець - обіцяє подати до суду за образу честі і гідності на підприємця, який, за його словами, є ініціатором розміщення такого плакату.

У п’ятницю, 10 вересня ввечері близько 21:00 на стіні будинку над магазином «Панно», що на проспекті Волі, де зазвичай розміщують рекламні плакати, поклеїли незвичне оголошення. На цьому зображене фото, адреса та телефон Віктора Равенця, і напис «Равенець Віктор Григорович! Ви ШАХРАЙ чи майбутній ДЕПУТАТ?».

Підприємець Віктор Равенець пов’язує цей плакат з фінансовим спором з підприємцем Едуардом Шаульським - директором Інтернет-центру, розміщеного у цьому будинку. За словами Равенця спір стосується чималих грошей, проте конкретної суми не називає.

Герой плакату каже, що пропонував розібратися щодо суперечки в судовому порядку, проте Шаульський пішов іншим шляхом – через сина Равенця повідомив про те, що плакат поклеять.

63-річний Равенець каже, що цей плакат негативно позначився на його здоров’ї. Він каже, що має намір подати на Шаульського до суду за образу його честі й гідності.

Щодо згадування на плакаті про посаду депутата Віктор Равенець відповідає, що стосунку до політики немає, є колишнім військослужбовцем, нині підприємцем і балотуватися до будь-яких рад не збирається. Проте його турбує, що зміст плакату ображає честь і гідність діючих депутатів, тому шукатиме підтримки ще й них.

Натомісь підприємець Едуард Шаульський повідомив, що він не є замовником білборду, а лише членом Об’єднання співвласників будинку, яке є власником рекламної площі. Він каже, що стосунку до змісту плакату немає.

На запитання, чи знає Равенця і чи має з ним фінансові спори, Шаульський відповів: «Знаю ту людину особисто, але відношення щодо розміщення не маю. Вибачте, він не тільки мені, але й ще людям винен, я так зрозумів».

Підприємець каже, що не може повідомити, хто ж замовив розміщення цього плакату. Проте додає, що усі документи щодо погодження реклами, сплати податків і вартості рекламних послуг є.

Депутат луцької міської ради та начальник департаменту підприємництва Луцькради (у віданні якого – контроль за зовнішньою рекламою у Луцьку) Олександр Козлюк плакат назвав «дикістю», проте зазначив, що, згідно з законодавством, органи місцевого самоврядування не мають право перевіряти і коригувати зміст реклами.

©

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Жостко, але чи ефективно? Грошей це не поверне, а от нарватися на судовий позов про образу честі таки допоможе.

Опубліковано

Так воювати - ганебно. Не можеш відомстить - чекай. А то є гниле недостойне поливання брудом "исподтишка". Засуджую тих людей, незалежно від того як сильно їм на хвоста наступив той дядя на плакаті. Ще раз - то гидко, такими методами вирішувати питання.

Опубліковано

Так воювати - ганебно. Не можеш відомстить - чекай. А то є гниле недостойне поливання брудом "исподтишка". Засуджую тих людей, незалежно від того як сильно їм на хвоста наступив той дядя на плакаті. Ще раз - то гидко, такими методами вирішувати питання.

Гон чистой воды! Не вижу ничего проделанного "из-подтишка" Так воевать - это открыто и "по-чесноку" А как ЖЕКи вывешивают фамилии с адресами должников за комун.услуги??? Если это метод противен, то что мы назовём не противным достояным таких людей методом? решение вопроса через "решал"? иль суды в надежде на наше правосудие? в первом случае - за свои же деньги могут посадить, во втором - комментарии излишни.

Цель одна: чел должен мучиться не в аду а уже при жизни, потому как надеяться на Божью кару - это только неутешимая надежда.

А так - пусть открыто знают козлов, молчать о таком - признак трусости и слабости. А если засуджуешь людей, кто открыто себя ведёт то живи надеждой на иные способы правосудия нашего :friday:

Вор если не сидит где положено, то он должен светиться в полном свете, чтоб все знали кто он по жизни :mdr:

Опубліковано

Я не знаю суті спору але НЕ ВІРЮ, що існує шахрай більший ніж Едік Шаульський!

Можу це стверджувати з особистого досвіду і розповідей власників деяких фірм, що мали зносини з Едіком.

Опубліковано

Я не знаю суті спору але НЕ ВІРЮ, що існує шахрай більший ніж Едік Шаульський!

Можу це стверджувати з особистого досвіду і розповідей власників деяких фірм, що мали зносини з Едіком.

Конечно можешь стверджувати з особистого досвіду і росповідей власників деякіх фірм.

Cлучаи бывают разные: бывают таки власникі що шукают дурня, а нарываються на не менее хитрого.

А то,что ты росповиди почув - это поверхностна инфа, правды до конца тебе никто не скажет.

И РЕСПЕКТ тебе что поширюешь сплетни. :friday: - Штрих знакомый и неповтьоримый. Особенно если это дует ветер со стороны одной опущенной фирмочки по обслуживанию программ (этот факт выплывает из вашего, Mr. Ves, списка друзей, где встретились знакомые личности)

Логика- сильная штука. :smile-zachot:

Опубліковано

И РЕСПЕКТ тебе что поширюешь сплетни. :friday: - Штрих знакомый и неповтьоримый. Особенно если это дует ветер со стороны одной опущенной фирмочки по обслуживанию 1Сбухгалтерии (этот факт выплывает из вашего, Mr. Ves, списка друзей, где встретились знакомые личности)

Логика- сильная штука. :smile-zachot:

Едік, ти? :D

Якщо ні, то вибач, але дуже вже твоя манера писати подібна до його говорити ;)

За 1С (ой... відповів до виправлення), то ти влучно підмітив ... яка то там приказка за горящу шляпу є? А взагалі цікаво було б почути твою версію по "Модулю".

З.І. Доречі за "френдліст" взагалі ніпанятна.

Опубліковано

помниться мне год назад(или два)в районе горсовета расклеины были листовки подобного характера о депутате,который продал пол городской земли и на районную поглядывает.но ето были листовки на столбах.а теперь-вот плакаты на всю стену :D прогресс.

Опубліковано

А який результат такої реклами? Народу все рівно по барабану, а от проблеми отримати можна. В чому сенс? Його нема. Тільки задовільнити своє защемлене ЕГО.

Опубліковано

А який результат такої реклами? Народу все рівно по барабану, а от проблеми отримати можна. В чому сенс? Його нема. Тільки задовільнити своє защемлене ЕГО.

І одним ударом, разом з тим, защімити (опустити) чиєсь чуже ЕГО.

Опубліковано
Зато який піЯр. Уявіть скільки людей прийщло подивитися на цей плакат. Цьому дятьку тепер тільки в депутати ;)
Опубліковано
Зато який піЯр. Уявіть скільки людей прийщло подивитися на цей плакат. Цьому дятьку тепер тільки в депутати ;)

Звісно. А інакше - ШАХРАЙ.  ;)

Можна розцінити це і як заклик БАЛОТУВАТИСЬ.

Опубліковано

В ЭГО ЛИ ДЕЛО??? ОППОНЕНТАМ НЕ ПО ШИШНАДЦАТЬ ЛЕТ ЧТОБ ЗАЦИКЛИВАТЬСЯ НА "ЭГО".

ПО КРАЙНЕЙ МЕРЕ У ОДНОГО ИЗ НИХ ВСЁ СЛОЖИЛОСЬ Слава БОГУ .

ЭТО НАВЕРНО С ЦЕЛЬЮ ТОГО, ЧТОБЫ ПОСВЕРБИЛО ОЗР (объекту зовнишней рекламы).

открытая честная борьба - это ЧТО-ТО :friday:

О таких ОЗР должны знать все.

(Это не красить тайком подъезд конкуренту и не влазить в его помещение нагло и воровато без разрешения в отсутствие владельца, как некогда одна фирмочка, съезжая с аренды, начудила делов что получила по заслугах от проверяющих структур ) :0123:

Опубліковано
Ну так дехто і в шістдесят вдаряється в "дєцтво".
Мені все-таки здається, що хтось і не виходив з того віку. Вилізло передвиборне сезонне загострення.
Опубліковано

elutsk, не правильно 16 пишете!!! Корень слова ШИШНАДЦАТЬ будет ШИШ. А надо шесть.

Кандидат физ.-мат. наук, владелец "фирмочки".

Опубліковано

Не вижу ничего проделанного "из-подтишка" Так воевать - это открыто и "по-чесноку" А как ЖЕКи вывешивают фамилии с адресами должников за комун.услуги???

Разница только в том, что ЖЭК признает, что это он сделал. А тут кто-то сделал, а признаться страшно :sq_ye:.

Опубліковано

И да, elutsk, приятно что ты меня не забываешь :0001:.

Владелец "фирмочки".

Я просто был уверен что Вы проявите огромный интерес к очередной сплетне :friday:

Вы тут частый, смотрю, и любопытный читатель.

И сами признались что Вы- это вы :smile-zachot:

А страх признаться отличается от смелости сделать но построить дело так чтоб оппонент гнилой знал, но не подкопался.

Военная хитрость со страхом - понятия кстати разделимы. Это Вам не рабботником увольнять "чужими" руками.

В моём случае: Тут нуно быть прямым и честным и в то же время проявлять маленкую и заметьте нужную хитрость :0123:

Базар с вАМИ закрыт............вкушайте и наслаждайтесь :0003:

А вслучае с тем вором что у вас там начудил в магазине - то тут, признаюсь, я с вами строго соледарен: гноить таких козлов нужно

Что касательно вас: зла не держу, просто была некогда ответка: шарж на шарж ........повеселились и будя- зато с улыбкой есть о чём вспомнить.

Отвечать вам более не буду...........антиреса нет :0001:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...