Перейти до змісту

Обігрівач на лампочках

trionix

Рекомендовані повідомлення

Тема знаходиться тут тому що її неможливо нормально оформити, неможна скопіювати або поставити ссилкі на картинки.

про обігрівач тут -

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема знаходиться тут тому що її неможливо нормально оформити, неможна скопіювати або поставити ссилкі на картинки.

про обігрівач тут -

А не можна часом зберегти собі та знову тут вставити фото????? Бо для тих хто не зареєстрований (для мене) - перегляд недоступний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хібашо скриншоти зробити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-5250-1284298025,26_thumb.jpg

post-5250-1284298050,53_thumb.jpg

post-5250-1284298084,31_thumb.jpg

post-5250-1284298107,46_thumb.jpg

Їх можна замовити в цього мужика, Валерій Леонідович Некрасов

тел 096 7620148

дом. 717620

а якшо поставити на зеркало то і світло не треба включати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про обігрівач тут -

Прикольненько. По ідеї: дешево і сердито. Єдине що - безпечно???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Нічого дивного. Звичайна лампочка має ККД менше 10%, практично все випромінення йде в інфрачервоний діапазон, тобто в тепло. З цього виходить, що ККД нагрівача з використанням таких ламп > 90% :)

Досить ефективно і ніякого винаходу тут нема. Патентний комітет на мило!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перенесіть тему будьласка в куплю\продам, а я відредагую, фотки вже є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ніфіга. Це самий натуральний флейм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Простенький масляний радіатор на 1 квт. коштує 200 грн. З гарантєю, в т. ч . що раптово не загориться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо в тому має загорітись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой, боюсь, что современные лампочки прийдется менять каждые пару часов + если случайно дотронишся ...может быть ожог...

Даже не знаю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально це купити кандюк, який дозволяє затративши 0,5 кВт, отримати 2,5 тепла!

Щодо подібного роду виробів, то вони можуть мати надто високі температури робочих так би мовити органів і спалювати кисень, що не дуже корисно! І так як вже зазначалось, лампочки думаю доведеться частенько міняти! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо в тому має загорітись?

Купа дротів, потужні лампи, патрони на клемках що чудово іскрять з часом, іскра може обвуглити пластик, якщо на патронах зекономили, 100% КЗ. 

Один вигляд цього дівайса приведе будь-якого пожежника в надзвичайно збуджений стан    :0156:    

Хоча, від біди ідея непогана, якщо все грамотно продумать, +1 ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такий собі наборчик брєда.. :)

1. лампочки прийдется менять каждые пару часов + если случайно дотронишся ...может быть ожог

2. то вони можуть мати надто високі температури робочих так би мовити органів і спалювати кисень

3. патрони на клемках що чудово іскрять з часом, іскра може обвуглити пластик

4. Один вигляд цього дівайса приведе будь-якого пожежника в надзвичайно збуджений стан

1. Викіни з хати ножі бо можеш порізатись, а про (через пару часов міняти) ти ще напиши через пару мінут

2. Поясни яким чином біля лампи з кисню утворюється угарний газ.

3. це скільки часу має пройти, років 10?

4. Ти любиш збуджувати пожежників? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, я прихильник перевірених часом рішень. Взагалі, що прийняти якесь РІШЕННЯ треба зважити всі за і проти. 

Жаль, що мої "міркування з приводу" ти одразу сприймаєш за "наєзд".

Тrionix, років тобі кіко? В профілі в тебе доречі пусто (в аськіному -також)  

Подобається тобі ліпити всякі гірлянди,  "винаходити велосипед", займатись всякоразною  розвиваючою творчістю - будь-ласка,  тут тобі я не помічник.     

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Так, тільки їх треба дохрєна і ще трішки, причому таких, що випромінюють в інфрачервоному спектрі.

Проблема напівпровідникових джерел випромінювання - це нагрів робочих поверхонь, від чого вони швидко виходять з ладу.

ps: вже забули про те, як лазер DVD програвача на відстані пластик плавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

років мені 30, професія радіомонтажник, про іскрящі патрони погодься ти загнув, це може бути від старості в мене в під'їзді патрон в який вкручена пробка почав іскрити коли крутити в ньому пробку, бо йому років 35! і він закис і коли з нього викрули пробку він просто розвалився на кусочки. Все іскрить якщо поганий контакт (великий опір) Нормально вкрутити лампочку і нічого неіскрить. Ти колись бачив шоб людям на голову з люстри сипались іскри?

[nd]

в світлодіода інший принцип, нема розжарювання, а то він би розплавився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я бачив навіть як людям на голову сипались люстри (КЗ в дроті, на якому і висіло) :) 

А якщо ти електрик, то думаю зможеш постійно пітримувати таку самопальну конструкцію в надійному стані. Але-ж не всі такі електрики...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби масляні радіатори висіли під потолком, то падали би частіше )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в такій конструкції використовувати звичайні дроти, то в них з часом точно ізоляція чи посипеться чи поплавиться, а оскільки все зроблено з металу то КЗ буде полюбому.

Ви коли-небуть розбирали звичайні обігрівачі зроблені на заводі? Як там підводиться струм до нагріваючого елементу? Правильно дротом в керамічних кільцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в такій конструкції використовувати звичайні дроти, то в них з часом точно ізоляція чи посипеться чи поплавиться, а оскільки все зроблено з металу то КЗ буде полюбому.

Ви коли-небуть розбирали звичайні обігрівачі зроблені на заводі? Як там підводиться струм до нагріваючого елементу? Правильно дротом в керамічних кільцях.

а світильник коли-небудь розбирав, керамічні кільця бачив? В світильниках, зазвичай патрон зверху, а тут - знизу і постійно обдуватиметься холодним повітрям. Так що прослужити можуть ці патрони і сам обігрівач, довше чим люба люстра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а світильник коли-небудь розбирав, керамічні кільця бачив? В світильниках, зазвичай патрон зверху, а тут - знизу і постійно обдуватиметься холодним повітрям. Так що прослужити можуть ці патрони і сам обігрівач, довше чим люба люстра.
Порівняв х*й з пальцем. В люстрі яка відстань між патронами? Скільки в люстрі патронів, максимум 3-4? А тут, 7 при чому щільно один біля одного і все в металевій конструкції. Як швидко метал нагрівається, мабуть в рази швидше як скло і пластик.

ІМХО обігрівач має купу конструктивних недоліків, а про безпеку взагалі мовчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порівняв х*й з пальцем. В люстрі яка відстань між патронами? Скільки в люстрі патронів, максимум 3-4? А тут, 7 при чому щільно один біля одного і все в металевій конструкції. Як швидко метал нагрівається, мабуть в рази швидше як скло і пластик.

ІМХО обігрівач має купу конструктивних недоліків, а про безпеку взагалі мовчу.

в мене люстра з 5 патронами, відстань між патронами ~ така ж як і у цьому обігрівачі, конструкція металева. Тільки у мене дроти і патрони йдуть зверху (над лампами) і постійно гріються лампами і гарячим повітрям, яке підіймається до гори - ужас, правда? А в більшості люстр, плафони - у вигляді ковпака, що заважає циркуляції повітря, на відміну від цього обігрівача - це взагалі п!здєц, правда?

Робив собі парничок в квартирі, для розсади, обігрів також лампами знизу горшків, замість труб використовував банки з під кави, але все інше мало чим різнилося від цього обігрівача. То там не тільки дроти не грілися, там і патрон толком не прогрівався, і все завдяки циркуляції. Ситуація кардинально мінялася, якщо зверху наглухо закривав отвір.

П.С. Забув написати, температуру регулював тримером, тому лампи можуть в рази довше прослужити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись жив в общазі і робив собі екстремальний обігрівач за 5 хвилин: 2 гвіздка забивав в стіну, прямо в штукатурку, між ними натягував спіраль для електроплитки, а до гвіздків кріпив шнур від праски. З половини цієї спіралі і того самого шнура від праски виходив опупєнний кип'ятильник, тазік води закіпав за 10 хвилин, якщо в блоці світло не вибивало, бо ж не в одного мене були обігрівачі/кип'ятильники/праски/плити. Так я ще рукою в тазіку помішував, чим ближче до спіралі тим більше щипало.

Оце небезпечно, а той обігрівач, в порівнянні, не страшніший за ніж (як хтось писав). Небезпека в головах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене люстра з 5 патронами, відстань між патронами ~ така ж як і у цьому обігрівачі, конструкція металева. Тільки у мене дроти і патрони йдуть зверху (над лампами) і постійно гріються лампами і гарячим повітрям, яке підіймається до гори - ужас, правда? А в більшості люстр, плафони - у вигляді ковпака, що заважає циркуляції повітря, на відміну від цього обігрівача - це взагалі п!здєц, правда?

Робив собі парничок в квартирі, для розсади, обігрів також лампами знизу горшків, замість труб використовував банки з під кави, але все інше мало чим різнилося від цього обігрівача. То там не тільки дроти не грілися, там і патрон толком не прогрівався, і все завдяки циркуляції. Ситуація кардинально мінялася, якщо зверху наглухо закривав отвір.

П.С. Забув написати, температуру регулював тримером, тому лампи можуть в рази довше прослужити.

Колись жив в общазі і робив собі екстремальний обігрівач за 5 хвилин: 2 гвіздка забивав в стіну, прямо в штукатурку, між ними натягував спіраль для електроплитки, а до гвіздків кріпив шнур від праски. З половини цієї спіралі і того самого шнура від праски виходив опупєнний кип'ятильник, тазік води закіпав за 10 хвилин, якщо в блоці світло не вибивало, бо ж не в одного мене були обігрівачі/кип'ятильники/праски/плити. Так я ще рукою в тазіку помішував, чим ближче до спіралі тим більше щипало.
Я ж нікому не забороняю таке робити. Кожен може відчути себе в якості ОчУмєлих ручок і дай Бог щоб нічого не сталося коли хтось буде таким користуватися. Особисто я експерементувати над своїм майном і життям якось нехочу, мені є що втрачати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...