Перейти до змісту

Середня швидкість закачки з ЛМа

silia

???  

70 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

:D

ЗІ в опитуванні не відображає букву К :D В перших варіантах КБ (кілобайт) малось на увазі а далі МБ (Мегабайт)

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ну якшо почекати 1-2 хв... то швидкість доходить до 1.2 Мб / с .. це максимальна в мене на лінії...

а так то середня 600-800 :smile-zachot:

Опубліковано

Середня з ЛМа 2мб. А вчора качав з такою швидкістю з нета кіно. Коли витягуєш 1.4 ГБ за 10 хв з нета це сила.

Опубліковано

Якщо з файлобмінника, то всередньому десь 3,5-4Мб (вночі падає до 1,5-2Мб - це, я так зрозумів, тому, що в ночі трафа більше получається, от всі в цей час і качають). З самого ЛМ-а 1,6Мб-1,8Мб (як тільки підключився до фотакома, то було до 8Мб ;) ). А з нета не більше 800-810Кб.

Опубліковано
Середня з ЛМа 2мб. А вчора качав з такою швидкістю з нета кіно. Коли витягуєш 1.4 ГБ за 10 хв з нета це сила.

:blink: что у тебя за коннект???????

Опубліковано

Цікаво, чи може максимальна швидкість закачки залежати від програмного обмеження максимальної швидкості у менеджері закачки???? У мене є підозри, що Download Manager більше 500-700КБ не може качати. :blink:

Опубліковано
У мене є підозри, що Download Manager більше 500-700КБ не може качати. :blink:

Може, пару днів назад, десь після обіда в мене було 2000 з лишнім.

2 Oushen: Така швидкість була тільки раз, раніше рекорд був 1000, точно не знаю але має бути оптико волокно

Опубліковано

Ну от і підведем підсумки.

За наявності пари олігархів які качають з над звуковою швидкістю більшість народу так і лишається за межою бідності і повзуть як равлики позаду :mdr::friday:

Шютка :D

ЗІ Топік був створений на спір і по результатам мона зказать що я переміг :blink:

• Адміністратори
Опубліковано

Таки сіля не факт :friday:

Ти неврахував купу факторів.

Самий головний з них завантаженість сервера.

Буквально за тиждень ще один великий район буде включений по волокну.

Опубліковано
Буквально за тиждень ще один великий район буде включений по волокну.

а може молоді? :D ну тіпа будинок 9 ? :D

Опубліковано

Мене швидкість повністю задовільняє, з файлообмінника 2000-3000. З нета до 800, в залежності від сервера.

Користувач домашніх мереж.

Опубліковано

У мене з ЛМа 2 мегабіта максимум... жопа повна

з нета мегабіт-два як коли...

ЛМом не довольний... може ще до мене оптику недотянули але ж млін...

Опубліковано

а може молоді? :D ну тіпа будинок 9 ? :)

а ти вже пиво приготував? :D

ну для такої оказії можна і не пиво :D

У мене з ЛМа 2 мегабіта максимум... жопа повна

з нета мегабіт-два як коли...

ЛМом не довольний...

да... зажрались... не застали нічних дайлапів на візор на модемах 14400 з конектом 9600 :) тут вже мегабіт-два рахують жопою :D

Опубліковано

в итоге имеем:

среднестатистический ЛМовец отбирает с сервисов в среднем 1-1,5МБайт/с или 8-12МБит/с

Преміум 100,00грн 6000 МБ 0,07 грн/МБ 30000МБ городского

и укртелеком приплетем сюда...

если посчитать(кто хочет - велькам, я в голове пощитал, писать же - лень)

выходит, что Домушники обувают по тарифам укртелеком - как два пальца об асфальт! :blink:

Опубліковано
Домушники обувают по тарифам укртелеком - как два пальца об асфальт! :blink:

Ну и обьясни мне как ты так считаешь... с такой мелкой скоростью по ЛАНе как можно что то качать с этих сетей?

При анлиме ты можешь комп не выключать и качалку в том числе... и поверь что за месяц даже при 256 скорости 30 гиг трафа (что щас на ФК за 100 грн.) выкачать это уж точно как 2 пальца...

И теперь скажите мне ЛМовцы (скрытые за НАТом) кто нибуть может ли себе позволить какчать с Рапиды, Мегааплоуда и других серверов... А на Укртелекомы ты как никак получаешь отдельный РЕАЛЬНЫЙ айпишник и можешь делать что хочешь.

Я сам пользуюсь и ФК и Укртелекомом!!! и ФК пока недотягивает... и То что я считаю что по ЛАНу я получаю ДО 2 МЕГАБИТ это действительно жопа.

На счет инета все пока гуд. жаль не анлим, но мне его и из других источников хватает.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...