Перейти до змісту

Тату

digital

Рекомендовані повідомлення

Художественное тату. Любая сложность. Стерильно и качественно. Выезд к клиенту. Минимальный заказ 150 грн.

Несколько работ

post-7675-1283704032,89_thumb.jpg

post-7675-1283704067,84_thumb.jpg

post-7675-1283704086,33_thumb.jpg

post-7675-1283704115,33_thumb.jpg

post-7675-1283704177,9_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тойсть любе тату любих размеров за 150 грн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нет! Минимальный размер 50 см/кв. Даже одна точка меньше этого будет стоить 150грн. Но, если делать от 50 и больше цены очень либеральные. Пиши в ЛС,объясню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нет! Минимальный размер 50 см/кв. Даже одна точка меньше этого будет стоить 150грн. Но, если делать от 50 и больше цены очень либеральные. Пиши в ЛС,объясню.

Тобто якщо в мене татушка 2 см кв і я б хотіла, наприклад, її підправити, то:

1. це, як і все мінімальне коштувало б 150грн? :blink:

2. вона б збільшилась з 2х до 50ти см? :ohmy:

3. Ви такого взагалі не будете робити? :(

Поясніть ТУТ. Будь ласка. ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 квадрата не стоят 150 грн. Обратитесь в тату салон, там , если мне не изменяет память, 18 грн. ч/б., 26 цветная. В самом дорогм варианте это будет 52. Но если Вы будете настаивать, для меня бессмысленно делать меньше чем 50.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А студія є у Вас?

Якою фарбою користуєтеся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А студія є у Вас?

Якою фарбою користуєтеся?

Ви с податкової? А краска Star Brite. Машінка також професійна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви с податкової?

Ви ж подаєте себе як суперського спеціаліста. Типу - любе рябе голубе за наші кошти.

Студію напевно все-таки перевіряла б санстанція... Суть же не в тому.

Коли я кажу про корекцію маленької тату - Ви посилаєте мене в салон, бо Вам така робота не цікава.

Коли задають логічне питання, щоб знати чим Ви користуєтесь - професійними засобами, чи, наприклад, совдеповськими чорнилами - Вас це напрягає.

Щоб до Вас звернутись за послугою - Вам треба довіряти. А Ви цього не прагнете. На жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Татуха це на все життя. Якщо я хочу забити собі руки і спину, я повинна бути впевнена у якості і безпечності. Так що... Тим більше не в студії робити стрьомно. Було б дивно якби людина не цікавилася всім цим. Тіло у мене одне, іншого не буде. І до такого майстра я не пішла б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви с податкової?

Ви ж подаєте себе як суперського спеціаліста. Типу - любе рябе голубе за наші кошти.

Студію напевно все-таки перевіряла б санстанція... Суть же не в тому.

Коли я кажу про корекцію маленької тату - Ви посилаєте мене в салон, бо Вам така робота не цікава.

Коли задають логічне питання, щоб знати чим Ви користуєтесь - професійними засобами, чи, наприклад, совдеповськими чорнилами - Вас це напрягає.

Щоб до Вас звернутись за послугою - Вам треба довіряти. А Ви цього не прагнете. На жаль.

Я ни коем образом не позиционирую себя как "лучше всех", просто предлагаю услуги и чётко расставляю акценты - как и что я стараюсь делать. Везде есть свои ньюансы и у меня тоже. Недостатка в клиентах нет, поверьте мне, просто хочется работать более продуктивно. А если Вам охота пофлудить я просто тему удалю да и всё.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Татуха це на все життя. Якщо я хочу забити собі руки і спину, я повинна бути впевнена у якості і безпечності. Так що... Тим більше не в студії робити стрьомно. Було б дивно якби людина не цікавилася всім цим. Тіло у мене одне, іншого не буде. І до такого майстра я не пішла б.

:naezd:

Странно всё это, Вы интересуетесь, сомневаетесь в квалификации, но при всём при этом в студию не идёте? Я Вам не навязываюсь. Не упрашиваю. Есть интерес дам телефон, это всё решается.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я была в студии, скорее всего там и буду делать но я как маркетолог по профессии я интересуюсь всеми предложениями. Вы на всех клиентов так наезжаете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я была в студии, скорее всего там и буду делать но я как маркетолог по профессии я интересуюсь всеми предложениями. Вы на всех клиентов так наезжаете?

Мне показалось что это на меня наехали... Я никак не хотел чтоб получились непонятки! Ваш интерес понятен, но Ваши сомнения меня удивили. :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моей знакомой занесли гепатит. Она делала татуху на дому у некого мастера, так что... мои сомнения понятны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... просто предлагаю услуги и чётко расставляю акценты - как и что я стараюсь делать. ... А если Вам охота пофлудить я просто тему удалю да и всё.

Якби в мене виникла така потреба - я б знайшла цікавішу тему. В мене дійсно БУЛО бажання поправити свою не дуже вдалу тату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Скільки буде коштувати підправити 1 тату розміром 76 ки/см і другу приблизно 30 на 2 см точного розміру не пам'ятаю вот того і пишу так про другу тату. Можу скинути фотку однієї з них!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповів в ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Ще декілька работ

post-7675-025580700 1287941504_thumb.jpg

post-7675-084945000 1287941515_thumb.jpg

post-7675-039938000 1287941526_thumb.jpg

post-7675-009447500 1287941535_thumb.jpg

post-7675-068550500 1287941549_thumb.jpg

post-7675-038736600 1287941580_thumb.jpg

post-7675-038521000 1287941589_thumb.jpg

post-7675-053716700 1287941597_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Так, пара звёздочек

post-7675-0-29254100-1291748066_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...