Перейти до змісту

Дивина із HTTP

Рекомендовані повідомлення

Подібні підозри в мене були. Але відкидав їх через те, що і на домашньому і на робочих компах стоїть та сама версія НОДа, з тими ж налаштуваннями і поновлюється аналогічно. А проблеми полізли саме на робочих компах. На домашньому все ОК. Трохи не логічно це. IMHO.

Окрім того в сусідній фірмі на всіх компах також НОД. Але проблем в них не виникало. Правда провайдер в них інший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в себе проблем теж не помітив, мабуть проскочив злополучне оновлення. Комп не працює ж 24/7.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страшное обновления NODA пропустил и некаких збоев в HTTP и замечал - даже обидно :smile3: , я последнее несколько дней загружал только Убунту, Windows 7 у меня может упасть в ступор на 6-8 секунд, такое бывает 1-2 раза на день =(, нотик на процесоре i3, в 4 потока , все летает и тут бац - завис на 5 секунд, только мишь по экране бегает , а так ноль реакции, а вот в Линуксах все идеально пашет, че за нах такой? =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте я вгадаю, у тих в кого з'явилась "дивина" встановлений NOD32?

Не угадал. Или Аваст, или Касперский, или даже вообще без антивируса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора аналогічна ситуація була з клієнтським компом. Був невідомий вірус kernel-mode (НОД/Касперський/Вірустотал не ловили). Штам відправив в лабораторію НОДа.

Чистив руками, після видалення прийшлось відновити зв'язки командою "netsh winsock reset".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Знову якісь глюки!

ні на який сайт .com не можу зайти. Ні Гугл, ні Ютуб..

Оператор Пчолайн.

Ребути роутера та вінди - не панацея.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розібрався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...