sashulya Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:23 Автор #51 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:23 собак люблю, але дітей люблю більше. Як показує практика, ніхто там не змінится і за псами прибирати не буде, а дитині вчитися повзати серед собачих какашок.. І жінку вагітну зрозуміти можна, у неї пологи скоро, це і стрес , і страх, вдома розслабитися не може.. висновок - чоловік мудак, бо ситуацію не розрулює і дозволяє обсмоктувати внутрішньосімейні проблеми на форумах Я и не говору, что ребенку нужно жить в грязи. Я утверждаю что эту ситуацию давно уже решить можно было.... Тут -то и проблема не совсем в собаках, а в отношениях между людьми. И мне кажется это либо конфликт со свекрами либо еще что-то
barbariska Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:27 #52 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:27 Чоловік і справді безхребетний мудак. Тут тільки поспівчувати жінці можна...
Zheny@ Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:28 #53 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:28 sashulya, - вибач, але ти гониш. Якщо кажеш, що плануєш стати матір'ю в скорому майбутньому, то мабуть повинна знати і про токсоплазмоз. І звідси роби висновки. Можливо батьки просто тупо ігнорували прохання невістки вивезти собак. mix_forever, підтримав. А де ж чоловік, чи йому похєр, що має народитися дитина? Зрештою, ситуації ми не знаємо, маємо факт. Жінка просить допомоги. Я б постріляв.
Yuraul Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:33 #54 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:33 Знайшли крайнього.)
sashulya Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:37 Автор #55 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:37 sashulya, - вибач, але ти гониш. Якщо кажеш, що плануєш стати матір'ю в скорому майбутньому, то мабуть повинна знати і про токсоплазмоз. І звідси роби висновки. Можливо батьки просто тупо ігнорували прохання невістки вивезти собак. mix_forever, підтримав. А де ж чоловік, чи йому похєр, що має народитися дитина? Зрештою, ситуації ми не знаємо, маємо факт. Жінка просить допомоги. Я б постріляв.незнаю кто тут гонит, но возможно ты ..... Про токсоплазмоз знаю, так как в семье все врачи. Так вот переносчиками токсоплазмы являются коты это раз;Во вторых перед зачатием либо же после наступления беременности здается анализ на токсоплазму.....и если это есть антитела к ней самой - то опасности нет (такое часто бывает когда женсчина уже имела кошек) , а если их нет то стоит просто избегать общения с кошкой и уборки туалета на время беременности. К тому же вакцинации никто не отменял. И это очень важно вакцинировать животных по схеме постоянно.... (1 раз в год) от вирусных заболеваний. Ну и естественно соблюдать элементарные сан. нормы.
solnishko Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:43 #56 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:43 Знайшли крайнього.) та завжди винні люди, бо собака - це просто тварина, як її навчили, так вона і робить, бо в сім"ї, вибач, явно живуть свині, хіба тільки не рохкають про токсоплазмоз згідна на всі 100% 2 sashulya Но разве так может общатся НОРМАЛЬНАЯ беременная женщина????? може, бо їй і МОЖНА! у неї гормони, у неї набряки, у неї загостений нюх, вона бігає в туалет щоп"ять хвилин, вона погано спить і їй елементарно страшно
Oli Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:51 #57 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:51 ЯК В ТОМУ ГАВНІ ЗНАХОДИТИСЯ МАЛЕНЬКІЙ ДИТИНІ??? шерсть, блохи, насрано... ПОСТРІЛЯТИ!!!хай наймає людину, віддають собак при батьках, а ця вже людина нехай везе у ліс!!!
nikolas Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 06:11 #58 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 06:11 sashulya, якщо я правильно зрозумів ти займаєшся захистом тварин, бездомних і тих що хазяїн вирішив відати в приют або осипити? Якщо так тоді в чому проблема Вам поступило прохання щоб Ви забрали 3 псів до приюту, бо вони ускладнюють життя для жінки яка збирається родити і переживає за немовля.імхо. Тримати 3 псів в квартирі то точно гон ну 1 то так ну 3 це явний перебор. А чоловік похоже на все тряпка якою керують зараз батьки ну а потім і жінка почне.
gonschik Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:13 #59 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:13 підтримую жінку, бо сам не переношу тварин в хаті, тим більше не навчених ходити в туалет (стріляв би за таке). А взагалі то мабуть тих собак ніхто не вигулює, бо якби вигулювали 2 рази на день то вони б в хаті не ходили. Але проблема як я розумію не лише у срачі, а й у самій присутності 3х великих собак вдома. Дитині у такій ситуації не позаздриш, як і її матері. Бо для собак дитина буде чужаком, і шоб звикнути до неї їм треба буде час, протягом якого вони можуть нанести шкоду дитині і, відповідно, матеріБатьки, як і чоловік по ходу неадеквати
S30 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:21 #60 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:21 ИМХО. Не составляет труда за месяц, другой приучить самой собак ходить по нужде на улицу....терпение и труд все перетрут, странно звучит призыв о помощи с угрозами отравить.....сегодня в квартире собаки мешают....завтра свекры...так и травля по накатаной пойдет.... в магазинах есть куча средств для устранения запахов от животных... ...купить специальные аэрозоли завлекалки и запрещалки....все проблемы...псина приучается этими средствами за день ходить в одно указанное место..... барышня в чужой монастырь со своим уставов,....а на средства дизинфекции и завлекалки надо всего гр 70 потратить...или без денег погулять в одно и тоже время с собачками месяц....желания нет....вот и все...и совсем дело не в собаках там. Ухти. Maybe і не в собаках. А товарисч псінку дома тримав? Не болонку, нє. Поболєє звєрушку. Видно не тримав раз радить срєдства для устранєнія запахов і , як варіант, вигул. Але є одне но. Хазяї псінок батьки чоловіка. А з цього витікає, що псінки будуть слухати лише їх (в більшості випадків навчена собака (якщо навчена) підкоряється командам хазяїна. А батьки стрші люде і їм вигулювати псін можливо зовсім і не виходить. Іншими словами не виключений варіант , що собачки ложитимуть на чужого (тут на вагітну мамку) з прибором. Є ще гірший варіант, коли псінки відчувають себе домінуючими в квартирі особами. Тоді вони кластимуть на всіх. І останнє. Якщо батьки не беруться вигулювати, а чоловік не хоче чи не може, то уявіть собі вагітну матір з трьома псами на вигулі від котрих незнамо що чекати. Так що неварто 3,14-ть про совість, монастирський устав і засоби від запаху. Доречі собачі екскременти важкувато вивести без конкретної хімії. Так вже влаштована природа цих тваринок. Мітять вони свою територію конкретно і надійно. Коротше чого це я хотів сказати . А да, в цьому випадку я підтримую майбутню матір, крім варіанта травити. Як на мене, то дитина і собака в квартирі речі несумісні. А судити яка вона сволота, що качає свої права в хаті свекрів не буду. Ніхто з форумчан до неї психологом не наймався, так що неварто судити про людину по одному зверненню. ПС Любителям собачок і т.д. Закидати мені нелюбов до братів менших не нать. Тварин я люблю, зокрема собак.
MrVes Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:23 #61 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:23 А при чем тут волонтеры? Эти собаки вполне домашние. И при том это лично ее проблемы(отсутствие жилья).Повністю з Вами згідний! * сарказм *От як викинуть на вулицю, то тоді вже буде Ваша справа, а поки собачки мають міцний дах в особі батьків чоловіка, то хай та вагітна мучиться і не важливо, що у вагітній не можна нервуватися, адже що значить життя майбутньої дитини порівняно з добробутом песиків.З.І. Складається враження, що Ви живете суто для собак, а люди - це хибна гілка еволюції.
S30 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:30 #62 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:30 ...люди - це хибна гілка еволюції. :D причому тупикова.
westboiuu Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:43 #63 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:43 у меня немецкие овчарки уже 23 года на содержание, не одно их поколение родилось и умирало, люблю их они делают свое дело-охраняют дом, но есть одно но живут они у меня в частном доме в вольере. когда то мне пришлось жить на этажах 8лет, так мне даже в голову не приходило завести там собаку. это каким мудаком надо быть что бы в квартире держать псину и думать что она сама будет срать на унитаз, в ванне купаться и вычесывать себя.а ведь старые люди шо малые, творять че хотят, у моего знакомого сосед на втором этаже пчел держал вот эта пи..ец, так что не мучайте люди животных этажами им воля и простор нужен, это вы в своих комнатухах позакрывйтесь и телик смотрите.
S30 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:55 #64 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:55 ..им воля и простор нужен...Стопудово згоден.Чому, власне, і незаводжу псіну, хоча дуже хоцца.В дитинстві в бабулі з дідом в селі овчар був. Ото було класно з ним.
MrVes Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 09:25 #65 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 09:25 у меня немецкие овчарки уже 23 года на содержание, не одно их поколение родилось и умирало, люблю их они делают свое дело-охраняют дом, но есть одно но живут они у меня в частном доме в вольере. когда то мне пришлось жить на этажах 8лет, так мне даже в голову не приходило завести там собаку. это каким мудаком надо быть что бы в квартире держать псину и думать что она сама будет срать на унитаз, в ванне купаться и вычесывать себя. а ведь старые люди шо малые, творять че хотят, у моего знакомого сосед на втором этаже пчел держал вот эта пи..ец, так что не мучайте люди животных этажами им воля и простор нужен, это вы в своих комнатухах позакрывйтесь и телик смотрите. Повністю підтримую. Після того як наша "німчура" переїхала з квартири в приватний будинок на околицю міста, то любити один одного ми стали значно більше (у всякому випадку я її точно більше). Вона й почуватися і виглядати стала значно краще. Сумісне перебування в квартирі, хай і 3-х кімнатній, з собакою і котом згадую як страшний сон. Всетаки не варто аби наше захоплення тваринами стало на заваді і людям і самим тваринам, адже в них є також свої потреби і їм потрібен певний життєвий простір, от
Kusya Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 09:38 #66 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 09:38 собак люблю, але дітей люблю більше. Як показує практика, ніхто там не змінится і за псами прибирати не буде, а дитині вчитися повзати серед собачих какашок.. І жінку вагітну зрозуміти можна, у неї пологи скоро, це і стрес , і страх, вдома розслабитися не може.. висновок - чоловік мудак, бо ситуацію не розрулює і дозволяє обсмоктувати внутрішньосімейні проблеми на форумах Я и не говору, что ребенку нужно жить в грязи. Я утверждаю что эту ситуацию давно уже решить можно было.... Тут -то и проблема не совсем в собаках, а в отношениях между людьми. И мне кажется это либо конфликт со свекрами либо еще что-то В мене знайома, жили на квартирі з чоловіком, вагітна все добре, в неї начались ускладнення, вона практично всі 9 місяців в лікарні лежала..Звичайно всі гроші уходили не на зйом кваритири, а на лікування.... Відповідно переїхали до батьків.... Представ коли вона переїжає, а там одні собаки. І як вона мала цю ситуацію рішать? Такшо не можна судить так предвзято...Житя воно таке, не знаєш де воно може повернутись.......
Romawka Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 11:43 #67 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 11:43 ИМХО. Не составляет труда за месяц, другой приучить самой собак ходить по нужде на улицу....терпение и труд все перетрут, странно звучит призыв о помощи с угрозами отравить.....сегодня в квартире собаки мешают....завтра свекры...так и травля по накатаной пойдет.... в магазинах есть куча средств для устранения запахов от животных... ...купить специальные аэрозоли завлекалки и запрещалки....все проблемы...псина приучается этими средствами за день ходить в одно указанное место..... барышня в чужой монастырь со своим уставов,....а на средства дизинфекции и завлекалки надо всего гр 70 потратить...или без денег погулять в одно и тоже время с собачками месяц....желания нет....вот и все...и совсем дело не в собаках там. Ухти. Maybe і не в собаках. А товарисч псінку дома тримав? Не болонку, нє. Поболєє звєрушку. Видно не тримав раз радить срєдства для устранєнія запахов і , як варіант, вигул. Але є одне но. Хазяї псінок батьки чоловіка. А з цього витікає, що псінки будуть слухати лише їх (в більшості випадків навчена собака (якщо навчена) підкоряється командам хазяїна. А батьки стрші люде і їм вигулювати псін можливо зовсім і не виходить. Іншими словами не виключений варіант , що собачки ложитимуть на чужого (тут на вагітну мамку) з прибором. Є ще гірший варіант, коли псінки відчувають себе домінуючими в квартирі особами. Тоді вони кластимуть на всіх. І останнє. Якщо батьки не беруться вигулювати, а чоловік не хоче чи не може, то уявіть собі вагітну матір з трьома псами на вигулі від котрих незнамо що чекати. Так що неварто 3,14-ть про совість, монастирський устав і засоби від запаху. Доречі собачі екскременти важкувато вивести без конкретної хімії. Так вже влаштована природа цих тваринок. Мітять вони свою територію конкретно і надійно. Коротше чого це я хотів сказати . А да, в цьому випадку я підтримую майбутню матір, крім варіанта травити. Як на мене, то дитина і собака в квартирі речі несумісні. А судити яка вона сволота, що качає свої права в хаті свекрів не буду. Ніхто з форумчан до неї психологом не наймався, так що неварто судити про людину по одному зверненню. ПС Любителям собачок і т.д. Закидати мені нелюбов до братів менших не нать. Тварин я люблю, зокрема собак. зверюшки были разные до метра в холке.... её дите когда писять и какаять будет....и вдруг кто-то из свекров начнет писять и какать где попало, болезни такие у стариков есть.....может тоже отравит? тут дело не в зверюшках, а в территории....потому,как за 9 месяцев эту проблему можно было решить....поговорив со свекрами, с мужем , но похоже там всех все устраивает,кроме невестки.....и зверюшки-это повод к размену квартиры....скорее всего...
Oksana04 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 11:51 #68 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 11:51 .... но похоже там всех все устраивает, кроме невестки..."...якби хто їх забрав типу в добрі руки,а там як попаде, то батьки не проти, бо неоднократно пробували втюхати то одну то іншу псину але безрезультатно. я прошу Господом Богом і всіма святими...
solnishko Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 11:57 #69 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 11:57 перенесу-ка я очередной псиносрач в Флейм2 Shkoder що це ви, коти, так собачок не любите, га?))))
spanasyuk Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:07 #70 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:07 2 Shkoder що це ви, коти, так собачок не любите, га?)))) це ж треба таке підмітити -
Romawka Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:09 #71 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:09 Oksana04 собачек не втюхивать нужно, а найти им хорошие руки....потом кого втюхивать будет....детей своих?
spanasyuk Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:13 #72 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:13 Та не має часу довго вирішувати - скоро народжувати, тут потрібно писати: віддам в хороші руки, або втоплю ой собачки великі, міняєм гасло віддам в хороші руки, або втравлю
Oksana04 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:13 #73 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:13 Oksana04 собачек не втюхивать нужно, а найти им хорошие руки....потом кого втюхивать будет....детей своих?Я акцентувала увагу на БАТЬКИ НЕ ПРОТИДІТИ то тут до чого???????????????????Коли в мене з"явився синок, а дурнувата свекрухина собака кидалась на всіх, коли ми привозили їй внука побавитись - свекруха сама заплатила комусь, щоб собаку кудись вивезли. ЖИЛИ І ЖИВЕМО МИ ОКРЕМО!!!
ursa Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:14 #74 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:14 Ромавка, а если прочитать первый пост, то можно и понять, что процитированы слова "девушки в истерике". Поэтому наезд на Oksana04 необоснован.
Romawka Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:29 #75 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:29 так дети тоже могут писать и какать где угодно, ну хочет она отравить собак....ну пусть травит.., хочет усыпить, пусть усыпляет...ели не может толк с собаками дойти......так нет, хочется решить проблему чужими руками...а про детей, я к тому, что сегодня собаки проблема- завтра дети или сверы....проблема решается, если её решают, а не говорят о проблеме...а то люди помогите отравить собак...вот ваша свекровь сама решила эту проблему,....а там какая-то темная ситуация....все не против, только сами ничего не делают....у нас тоже была проблема с собакой после смерти свекра....муж её пристроил знакомым....и это нормально....за месяц собака жила в другой семье, но это месяц поисков,....а не соплей в инете...а говорить, я бы пристрелил, я бы отравил....ерунда все это....вот такие умные пойдите застрелите и отравите их...и помогите бедной женщине....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.